Sramota komunizma

Aj bre ne paranoisi ja sam bio u vrhu opstinskog komiteta i odgovorno ti tvrdim da na nikoga nije bio vrsen pritisak gde ce da ide niti ima govora o ikakvim zadatcima.

Ohohohooo, pa tako kaži lutko, šta si bio i radio.
Vrh opštinskog komiteta, provereni komunista, dobar drug i to...
Kod vas nije bilo pritisaka, bilo je partijskih zadataka, a ima ih i dan danas.

I davno, još u prošlome veku, došli nam partizani, drugovi crveni, komunisti i zabranili privatnu svojinu, ukinuli religiju, ugasili tradiciju i krenuli u nove radne pobede...
I onda su drugovi crveni, komunisti, kao nova narodna vlast, zemlju i imovinu SPC na Kosovu, podelili drugovima albancima. I drugovi su bili srećni.
I sada se ta sreća ( da ne širim priču, šta je sve bilo izmedju ) ogleda u sledećoj sramoti : http://www.blic.rs/Vesti/Politika/3...-Decane-sprecili-ih-italijanski-vojnici-Kfora

Jel ste srećni drugovi komunisti sada, a ? Drugovi albanci brane svoju zemlju. Bravo drugovi komunisti, svaka vam čast.

ONO STO SU KOMUNISTI URADILI 1945 ISPRAVNO JE. pobili su ili isterali iz zemlje sve kapitaliste i njihove familije.ALI , POSLE 1945 NA VLAST DOLAZE BJELOPAVLICI, PIPERI, VASOJEVICI........................I OSTALI IZ DINARSKIH PLEMENA KOJI SU SVE DO 8. Maja 1945 nosili kokarde na celu. Doneli su nam svoj plemenski primitivni mentalitet olicen u korupciji, plemenskoj pripadnosti, a nadasve, gramzivi i divlji. Posto su svi takvi nosili i crvene knjizice, narod ih je zabunom smatrao za komuniste i OMRZAO KOMUNIZAM. umesto te divljake i njihova plemena.
Takvu zabludu u narodu ne bi znali da unesi ni amerikanci koji su poznati po tome da po svetu isceniraju neverovatne dogadjaje i ubede ceo svet u njihovu "autenticnost".

Šta je još vaša sramota koja je vidljiva iz dubokog svemira, a od koje i ako bežite, ne možete da pobegnete ....A to je da se izvinete za sva zlodela koja ste počinili sopstvenom narodu pre svega. Za sve vaše promašaje koji su nas upropastili kao narod i državu. Za sve žrtve koje su stradale zbog vašeg terora. Za pokušaj gašenja srpske kulture, istorije i religije....
Ako je Vili Brant kleknuo i izvinuo se, pa možete i vi, bitange jedne da kleknete i da se izvinite sopstvenom narodu, crkvi i Bogu.

Али појединац у комунизму не може обесмислити идеју.

Dtx5fPyhdng.jpg

Kako obesmisliti nesto sto je vec besmisleno?

Немачка, Мађарска, Пољска, Чехословачка, Прибалтичке земље... Азија... Јужна Америка...
Имао је комунизам своја упоришта свуда... У САД је комунистички покрет разбијен 20-тих година 20. века.
Иначе је био веома развијен.

Gde se uglavnom silom probio, a na kraju zavrsio krajnje neslavno.

Smrt komunizmu sloboda narodu.
P.S
Kazem ja da je Djeneral Draza malo BANDE CRVENE pobio , pa sada ista smrdi po BG-u i Srbiji. Menja boje ali je na vlasti KONSTANTNO od '45-e do danas.
Како да је побије када је са њима сарађивао. Једина војска која није сарађивала са комунистима јесу СДК.

Жив је Мита, умро није, док је српства и Србије.

Joj ma sta mi rece. Mislim da je daleko izvesnije da su tebi srpski komunisti omrazeniji od ustasa cim se tako grcevito branis

Srpski komunisti, zar komunisti imaju naciju, izvesnije je da su drugovi crveni pobili više Srba u Srbiji nego ustaše, ali valjda će se te arhive otvoriti i jednom podvući crta ko je bio učinkovitiji u streljanju po Srbiji, nemci tokom rata ili partizani posle rata.

Do tad bi bilo dobro da se ne bavis nagadjanjima vec konkretnim podatcima

Naravno, mogu da počnem od primera moje porodice do svedočenja mnogih... Samo bi mi vređalo inteligenciju tvrdnje da ih nije bilo...
I na žalost ne samo ubistva već i zataškavanje ustaških zločina, od betoniranik jama do uništavanju dokumentacije o tim zloćnima.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.290.html:246518-Spremni-i-za-iskopavanje
http://www.novosti.rs/dodatni_sadrzaj/clanci.119.html:409608-Crveni-teror-ne-oprasta

Srpski komunisti, zar komunisti imaju naciju, izvesnije je da su drugovi crveni pobili više Srba u Srbiji nego ustaše, ali valjda će se te arhive otvoriti i jednom podvući crta ko je bio učinkovitiji u streljanju po Srbiji, nemci tokom rata ili partizani posle rata.

banditi ubedljivo vode samo je problem što su oni još ukorenjeni u srpskom društu i naravno de ne žele da se otkriju takve arhive
Nemci su bar vodili tačnu statistiku i kad se sabere, manje je Srba stradalo od nemačke vojske nego od bratskog nam hrvatskog naroda i ostalih bratskih naroda i narodnosti

Naravno, mogu da počnem od primera moje porodice do svedočenja mnogih... Samo bi mi vređalo inteligenciju tvrdnje da ih nije bilo...
I na žalost ne samo ubistva već i zataškavanje ustaških zločina, od betoniranik jama do uništavanju dokumentacije o tim zloćnima.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.290.html:246518-Spremni-i-za-iskopavanje
http://www.novosti.rs/dodatni_sadrzaj/clanci.119.html:409608-Crveni-teror-ne-oprasta

Vidis i ja bi mogao da pocnem od zlocina nad mojom porodicom ali to za opstu sliku nema znacaja a sto se tice zataskavanja ustaskih zlocina to je tolika laz da jestvarno bespredmetno i odgovarati na nju.

Vidis i ja bi mogao da pocnem od zlocina nad mojom porodicom ali to za opstu sliku nema znacaja a sto se tice zataskavanja ustaskih zlocina to je tolika laz da jestvarno bespredmetno i odgovarati na nju.

Већина јама је 1961. године забетонирана, а поред њих је Савез бораца подигао споменике, у виду белих, гранитних стубова, са натписима на латиници, на којима је писало да су ту убијене жртве фашиста или усташа у лето 1941. године, без помињања броја и националности жртава, чак ни села из којих потичу. Овим су били зацементирани и сви српски захтеви да се кости жртава изваде из јама и људски и хришћански сахране. За злочине у јамама мало ко је одговарао пред судом.
http://www.genocide-jasenovac.info/...rebilovci-ustaski-zlocini-mad-srpskim-narodom

Nemoj da preteruješ...

banditi ubedljivo vode samo je problem što su oni još ukorenjeni u srpskom društu i naravno de ne žele da se otkriju takve arhive
Nemci su bar vodili tačnu statistiku i kad se sabere, manje je Srba stradalo od nemačke vojske nego od bratskog nam hrvatskog naroda i ostalih bratskih naroda i narodnosti

Valjda će se prečešljati arhiva i uzeti u obzir svedočenja žrtava i slično, mnogo masovnih grobnica i dan danas leže rasute po Srbiji i priča o njima koje su komunisti vremenom zataškali....

Back