Sramna odluka haskog suda

Jerry Ropero:
ovaj treci je samo pogresio sto je mesto srba ubijao albance lojalne drzavi Srbiji inace ni on ne bi bio osudjen.

Eto ova vam je presuda zakon da za tu vasu EU u koju toliko zudite da udjete srpski zivot manje vredi od zivota psa lutalice, crne macke, ili praseta. Tacnije vise zatvora u EU dobijes ako ubijes kera lutalicu nego Srbina

ovo je rezultat izdajnicke politike demokrata

Haski tribunal je sud Ujedinjenih Nacija a ne EU, a Srbija je odavno clan UN, a prije nje Jugoslavija cak jedan od osnivaca UNa, tako da to nema neke veze sa EU.

Ako imas dokaze da su ovi krivi iznesi ih nadleznima ili podnesi tuzbu.

druga stvar da li ste primetili da svi siptari i turkobalije odgovaraju samo za zlocine koju su mozda sami pocinili , tj da samo srbi odgovaraju za krivicno delo komandne odgovornosti?

biljana plavsic i momcilo krajisnik nisu nikoga ubili pa su osudjeni na preko 20 godina zatvora. limaj , agim ceku, haradinaj , musliju oni su oslobodjeni ili osudjeni na tipa godinui dana zatvcora i ako svi znaju da su im ruke krvave do lakata.

to vam je ta njihova "pravda". ndam se samo da shvatate koliki ste retardi svi vi koji ste se zalagali za izrucenje pripadnika sopstvenog naroda haskim zlotvorima. oni su se bas vama najvise narugali ovim svojim sramnim presudama. ja sam protivnik ove antisrpske nazovi sudske tvorevine oduvek bio i znao sam sta od tih bandita se moze ocekivati tako da za mene ovo nije nikakvo iznenadjenje.

Presuda vukovarskoj trojci mi je pomalo sramna,malo sam se informisala o tom dogadjaju i gledala dokumentarac,evidentno je da su njih trojica ucestvovali u izvlacenju bolesnika iz bolnice na Ovcaru-sam taj podatak je normalnom coveku monstruozan!
Ajde radikali nalepite mi etiketu da sam ustasa,domaci izdajnik,strani placenik

Suzy F:
Presuda vukovarskoj trojci mi je pomalo sramna,malo sam se informisala o tom dogadjaju i gledala dokumentarac,evidentno je da su njih trojica ucestvovali u izvlacenju bolesnika iz bolnice na Ovcaru-sam taj podatak je normalnom coveku monstruozan!
Ne znam šta će radikali da ti kažu, ali promašila si temu.

Suzy F:

A da pogledas film "Rashomon" pa da onda pocnes da razmisljas o tome kakvi su ti izvori informisanja ili ko je snimio dokumentarac, sta je namerno izostavljeno, koji svedok nije nista pitan i td itd. Medalja je uvek dvostrana...da li je presuda sramna ili ne, jedno je sigurno:nikada neces cuti Albanca, Hrvata ili Muslimana da kazu da je presuda protiv pripadnika njihovog naroda sramna ako misle da je preniska...sta je to kod nas da nam je ljubav prema pepelu toliko velika???

Suzy F:
... али ти нико није рекао да је докторка Весна Босанац сакрила у болници наоружане типове из ЗНГ који су бежали пред војском (ЈНА)!
О којим "болесницима" ти причаш, ако мислиш на те болеснике из ЗНГ онда је то ок, али људи који су се лечили у болници су давно пре тога били поотпуштани кући или пребачени у болнице ван зоне ратних дејстава!
Требало би да видиш шта су ти болесници из ЗНГ пре тога радили по Вуковару, па би ти било јасно и зашто им се то десило на Овчари!

dmauka:
A da pogledas film "Rashomon" pa da onda pocnes da razmisljas o tome kakvi su ti izvori informisanja ili ko je snimio dokumentarac, sta je namerno izostavljeno, koji svedok nije nista pitan i td itd. Medalja je uvek dvostrana...da li je presuda sramna ili ne, jedno je sigurno:nikada neces cuti Albanca, Hrvata ili Muslimana da kazu da je presuda protiv pripadnika njihovog naroda sramna ako misle da je preniska...sta je to kod nas da nam je ljubav prema pepelu toliko velika???

projekcija, generalizacija
a pre svega ne pridrzavanje sopstvenih nachela... 8)

vidish...
taj roshomon je extra film

i treba da se odgleda...

a i kad se drugima pricha
treba da se zapita "dal i ja ne chinim isto"...

odakle ti znash da ni 1 hrvat ili albanac ne kazu ovo gore pomenuto?

shto se Haga tiche...
isto ko i ninberg...

smeshne kazne

kako to da je shljivavchanin kriv za 5 godina a ima veze sa pomenutim zlochinom

ako jeste, minimum dozivotna
ako nije
sloboda i nadoknada pretrpljene shtete zbog boravka tamo.

mnoge odluke tog suda su smesne
neke preoshtre
neke preslabe

al... Hag smo potpisali svi ovde na balkanu
i ima da se pomirimo s tim :(

nazalost
sudovi zemalja kojih se tiche hag
ne bi ni toliko uradili :(

dmauka:

eto ja ću prvi da kažem ako se nekome od Hrvata dokaže da je počinio ratni zločin (ubivši pritom 200njak civila i bolesnika izvučenih iz bolnice i ako za to dobije 20, 5 godina ili bude pomilovan...reči ću TO JE SRAMNO! i sramota roda i naroda! a prvenstveno suda

isto kao što sam nebrojeno puta rekao za neke druge zločine koji su počinili pripadnici mojeg naroda za vrijeme WW2 da se sramim osobno toga mada ni na koji način nisam sudjelovao u tako nečemu....i da ne nabrajam dalje....

za razliku od mnogih radikala ovdje koji se ne srame Ovčare i Srebrenice već zbijaju šale iz toga ili menjaju temu po principu "čiji je veći" "ti si meni ja sam tebi" i slično :roll:

tokyo:
eto ja ću prvi da kažem ako se nekome od Hrvata dokaže da je počinio ratni zločin (ubivši pritom 200njak civila i bolesnika izvučenih iz bolnice i ako za to dobije 20, 5 godina ili bude pomilovan...reči ću TO JE SRAMNO! i sramota roda i naroda! a prvenstveno suda

isto kao što sam nebrojeno puta rekao za neke druge zločine koji su počinili pripadnici mojeg naroda za vrijeme WW2 da se sramim osobno toga mada ni na koji način nisam sudjelovao u tako nečemu....i da ne nabrajam dalje....

za razliku od mnogih radikala ovdje koji se ne srame Ovčare i Srebrenice već zbijaju šale iz toga ili menjaju temu po principu "čiji je veći" "ti si meni ja sam tebi" i slično :roll:
Kada vi počnete da se sramite Bljeska i Oluje, onda se javi.

Back