da, RH moze i da suspendira Ustavni zakon o suradnji sa Haag-om (iako to nesmatram pametnim) ,ima jos dosta mogucnosti (indirektnih naravno)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hrvatska bi to uradila zbog puštanja na slobodu albanskih zločinaca? Nadam se da pišeš o temi...da, RH moze i da suspendira Ustavni zakon o suradnji sa Haag-om (iako to nesmatram pametnim) ,ima jos dosta mogucnosti (indirektnih naravno)
Vidiš, kaže ti svaka čast..
Ali, neka izvoli i neka kaže da su Bljesak i Oluja zločini.
Trabunjal je politički sjud...Sa pravnog aspekta valja postaviti pitanje haškom trabunjalu:
KAKO SE TO PODIŽE OPTUŽNICA AKO NE POSTOJE DOKAZI ZBOG ČIJIH SE NEDOSTATAKA OSLOBADJAJU OPTUŽENI?
Kako bi bilo da pročitaš bolje to što sam napisao?Zar sam ja rekla da Bljesak i Oluja nisu zlocini,naravno da su to dve katastrofalne deobe vremena po nas narod!
Rekla sam da Srbi koji su krali,klali i silovali itekako postojali i da treba da odgovaraju sve do jednog,jer ti koji su jedva docekali rat da naostre nozeve i odu da rade gore pomenute radnje nisu i ne mogu biti predstavnici mog naroda i ne trebaju biti velicani!
Meni su u to vreme mnogo vise znacili mirotvorci!
Kako bi bilo da pročitaš bolje to što sam napisao?
Napisao ti je "svaka čast" za tvoje iznošenje istine o postojanju Srba zločinaca.
Ali, isti taj neće se usuditi da osudi hrvatske zločine, već sa ponosom slavi Bljesak i Oluju.
Ma da,to je međunarodna zavera protiv vas.I drugo,što se tiče Haga i haških presuda,vi tu nemate nikakav uticaj,jedino možete da zabeležite datum i da se slikate za uspomenu!u pravu si, RH nemoze u tome da ucestvuje...ta sramna osuda nije jos pravosnazna jer je zalba na nju vec postavljena..
ali ono sto RH moze uciniti i cini je da digne prasinu u cijelom svijetu i evtl. razotkrije politicke spletke oko te presude..
i diskusiju u UN, sa sluzbenim dokumentima..
ako se netko proglasi krivim za najgore zlocine i onda osudi na pet godina ( koju u EU i po medudrzavnom pravu dobijes za osrednju pronevjeru), tu nesto ne stima...
osim toga RH kao ostecena strana u postupku moze zahtijevati sudjelovanje u zalbenom postupku, izuzece suca itd..
medutim, najbitnije je dici veliku medijsku uzbunu, sto se upravo cini, po cijelom svijetu..
jer jedino cega se "boje" je javno mjenje u svijetu
Ma da,to je međunarodna zavera protiv vas.I drugo,što se tiče Haga i haških presuda,vi tu nemate nikakav uticaj,jedino možete da zabeležite datum i da se slikate za uspomenu!![]()
Ja lažem da ti i tebi slični odbijate osuditi Oluju???lazes , po obicaju
svatko od "mojih" ovdje, i ja posebno smo dovoljno cesto osudili hrv. zlocine
a da generalno osudimo Oluju, koju ti nazivas zlocinackim podhvatom, e to neces dozivjeti
Oluja je bila legalna i legitimna akcija RH za oslobadanje 1/3 njena teritorija
Kakva slabost i greška?Oni su iskoristili materijal koji su imali,a da si ti bolji pravnik od Njih,verovatno bi ti sudelovala na suđenjima u Hagu,a ne oni.ne, grijesis, to nije nikakva medunarodna zavjera protiv nas...
to je slabost i greska onih koji su pravili optuznicu u kojoj je RH kao stranka u postupku trebala vidjeti i znati da su dokazi za onoga oslobodenoga labavi..
a za onoga sa pet godina, kome je dokazano ucesce, odgovoran je sudac, sto ce sasvim sigurno povuci za sobom konzekvence...