Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 80.716
Jel u vezu Motel Dženeralštab?ceka da mu dodje opet alex vuchi, ima nesto da ga pita, kukavicu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel u vezu Motel Dženeralštab?ceka da mu dodje opet alex vuchi, ima nesto da ga pita, kukavicu
neka dodje kukavica pa ce da saznaJel u vezu Motel Dženeralštab?
Trampa je svoje crvenorukaše priapsio komplet prvog dana.neka dodje kukavica pa ce da sazna
nesto u vezi obojene
videla zaba av da se konj potkiva, pa bi i ona? nece da moze, olajavao je trampa preko svojih medija, plus ga namestao sa generalstabom, za sve ce platiti, samo neka dodje opet, zablokiracemo mu falkona, nece uteci sledeci put, sad ga je i putin omrzao, svercera granati, ugasio ga je, jedino pod makronovu suknju da se sakrije, i tamo ce neko da ga isamaraTrampa je svoje crvenorukaše priapsio komplet prvog dana.
Jeltakoo?
Sve si dobro zapamtio koji si od njih?Jel možete niže?
Vi ste najavljivali "eksperte iz inostranstva" a ono domaća fukara Djelić & Co.
Pa mu tepali Boža Derikoža, mangupčiċ Žuti, hehe baš je sladak.
Sve vaše prevarante i lopove ste propagandno podržavali uz tako te maloumnosti.
Može i SNS da ima svog Miki Mausa![]()
Cacicji odustali od strajka gladju!
Pa imate li vi nesto u cemu ste dosledni?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://n1info.rs/vesti/milos-pavlovic-odluka-o-strajku-gladju-nakon-sastanka-sa-vucicem/
možete vi biti ljubomorni koliko hoćete a da budem iskren evo pomalo sam i ja
bitno da su mene blagovremeno demokratski blokirali da pišem o kombiju do Strazbura
Ne zna se ni šta im je Vučić preporučio u tom pogledu!JEL OVI JEDU ILI NE JEDU?!
STA SU SE DOGOVORILI?
oooo dobro jutro dobro jutroNe zna se ni šta im je Vučić preporučio u tom pogledu!
@Stojkov Menidjer, oli skoknut do ćaclineda i viđet jesu li ižjeli štogod? Tebi neće ništa...![]()
Ma ne, morao sam da ustanem radi sebe, pa mi nešto Av pade na pamet.oooo dobro jutro dobro jutro
jel krećete na posao ili se vraćate?![]()
ako ustajete često možda je prostataMa ne, morao sam da ustanem radi sebe, pa mi nešto Av pade na pamet.![]()
nedam da iko vredja gospodina vucica jel on je maleni medeni meda,skraćeno mmm![]()
upravo tako poštovani rastislavemazit ćeš ga i češkat ćeš ga i zvaćeš ga Žbalbi![]()
protivu žuteg tajfuna ćilasa što pokro 619 milijoni evriNije mi jasno protiv koga bi Chaci ustvari strajkovali?
![]()