Perperius
Veoma poznat
- Poruka
- 14.934
Reci to dobrim BošnjanimaNe postoje genocidni narodi. Tacka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reci to dobrim BošnjanimaNe postoje genocidni narodi. Tacka.
Njegos bi rekao ,,poturica gora od Turcina", za tu politiku.Ne mozemo da skinemo jer nas je Srba 35% samo u drzavi. Mozemo samo da pravimo kompromise. A to je da se ne mijesamo u spoljnu politiku jer za to nemamo vecinu u drzavi. A za uzvrat da budemo u vlasti i zaposljavamo se u drzavnim preduzecima. Da Srbi imaju od cega da zive, da se zene i udaju i razmnozavaju. Pa mozda jednoga dana dobijemo apsolutnu vlast.
To je politika pragmatike koju treba da vodimo, a ne da po nalogu Vucica zbog rezolucije napustimo vlast i zivimo u bijedi.
Ovo je odgovorna politika za koju se ja zalazem. Pa shvatite kako ocete.
Znaju to i oni, makar podsvesno.Reci to dobrim Bošnjanima
Do sada SVI suzdržani, su se izjasnili da je BIO genocid, samo nisu glasali za rezoluciju, koja je USVOJENA 84-19!!!
Ali će svojedno dati gas na propagandu nakon ove rezolucije. Očekuj sad i pojačanu politiku oko ukidanja RS, a to znači nove tenzije i novi cirkus. Na kraju će onaj međed stvarno proglasiti nezavisnost što oni i žele da bi kršenje Dejtonskog sporazuma iskoristili za konačno ukidanje RS.Znaju to i oni, makar podsvesno.
Pametniji si kad sipaš fotografije ko mulac.УсташеХрвати су у XX ом веку Западно од Дрине убили 1 000 000 Срба ..покатоличили 1 000 000 срба и протерали 1 000 000 Срба
Тако суУсташеХрвати дошли до 'своје' територије
Naravno da ne spavaš, kao i svi ostali radikali. To vam je kost u grlu. Upravo vam zato smeta, jer znate da zbog našeg državnog prava ne biste mogli nikako i ničim opravdati bilo kakvo posezanje za našim teritorijima. To vas boli, muči i peče i stvarat će vam frustracije dok god postojite.![]()
Ne znam, kako god okreneš, Komšić je đubre i u odnosu na Hrvate i u odnosu na Srbe. Ne možeš nazivati političke predstavnike svojih sugrađana nebitnima, jer time se stavljaš u isti koš primitivzma s njima i nisi ništa bolji od njih.Poznati muslimanski političar ispao još luđi od Vučića...
https://www.politika.rs/sr/clanak/6...ve-jaca-zvanicnici-iz-manjeg-entiteta-nebitni
Komšić: BiH je sve jača, zvaničnici iz manjeg entiteta nebitni
Možeš se ti tješit do sudnjeg dana, ali znaš ti dobro da sam u pravu.
Ako nisi u toku, ponoviću, ja sam bila protiv usvajanja Rezolucije.Јеси ли ти нама задовољна.?
Како ћеш сутра комуницирати са својом другарицом Српкињом?
Gospodin Vucic je svojom Borbom dokazao da zasluzuje svako Poverenje i Podrsku!Botine bi svom velikom vođi verovali i da im kaže da je sneg crne boje, jer šta ima oni da pametuju valjda vođa zna![]()
Naravno da jesi.Možeš se ti tješit do sudnjeg dana, ali znaš ti dobro da sam u pravu.![]()
Poznati muslimanski političar ispao još luđi od Vučića...
https://www.politika.rs/sr/clanak/6...ve-jaca-zvanicnici-iz-manjeg-entiteta-nebitni
Komšić: BiH je sve jača, zvaničnici iz manjeg entiteta nebitni
dejtonski sporazum se svakodnevno krši od islamista...srbija u slučaju kojekakvih turbulencja valja povući priznanje BIHAli će svojedno dati gas na propagandu nakon ove rezolucije. Očekuj sad i pojačanu politiku oko ukidanja RS, a to znači nove tenzije i novi cirkus. Na kraju će onaj međed stvarno proglasiti nezavisnost što oni i žele da bi kršenje Dejtonskog sporazuma iskoristili za konačno ukidanje RS.
Glasali smo i za sve što je EU predložila protiv Sirije i predsednika Asada, a njegova Sirija je jedina većinski muslimanska država koja je glasala PROTIV rezolucije!Kad smo kod časti i obraza, mi smo ga još jednom izgubili. Objasnili nam Rusi i Belorusija.
Uredno smo u ovom istom UN glasali za sve gadosti koje je ova grupacija neonacista predlagala protiv njih.
Oni svejedno glasali protiv. Uzdignuta čela.
Ide red Jeljcin, sanstefanske Bugarske i ostalih debila a.
Nije.On tu tehički jeste u pravu.
Ako je Rusija danas kolonijalna sila kako to nisu USA, Francuska i Britanija?Velika je iluzija ta tu negde postoji nekakva razlika između Rusije i npr. Velike Britanije ili Francuske. Nema suštinski nikakve ozbiljne. Sem najbitnije da su ove zemlje ostale bez svih (Britanci su zadržali samo Gibraltar, minijaturne delove Kipra i još desetak sićušnih mikroostrva), a Rusija zadržala gotovo sve (odrekla se samo Aljaske).
Podrzavamo coveka koji se bori za Srbiju! I ja sam, posle posla uzeo Barjak i izasao da pruzim podrsku!narod ga voli, pa to je..
Bad trollGospodin Vucic je svojom Borbom dokazao da zasluzuje svako Poverenje i Podrsku!
Do sada nikada nije slagao!
Zar nazadnjaci čak i od ove teme moraju napraviti cirkus sa starletamaJOVANA JEREMIĆ OBJAVILA VUČIĆEVU SLIKU Voditeljka uz himnu Srbije poslala jaku poruku predsedniku
https://www.alo.rs/vip/estrada/910700/jovana-jeremic-objavila-sliku-aleksandra-vucica/vest
Sprema se doček Vučića i veliki narodno saborni miting. Taman pred izbore.Zar nazadnjaci čak i od ove teme moraju napraviti cirkus sa starletama
Umem I bolje, kad hocu...Bad troll
Jedno su pokušaji kršenja i rupe u zakonu, a drugo su poništavanje čitavog sporazuma.dejtonski sporazum se svakodnevno krši od islamista...srbija u slučaju kojekakvih turbulencja valja povući priznanje BIH
Bice mi Cast da Prisistvijem tom Velicanstvenom Skupu!Sprema se doček Vučića i veliki narodno saborni miting. Taman pred izbore.