Spremaju rezoluciju o genocidu u Srebrenici: Vučić - sponzori su zamislite Nemačka i Ruanda!

Nista nije priznato! Srbija je Moralni Pobednik ove Bitke!
19 država protiv, većina za. Većina uzdržanih takođe priznaje genocid samo nisu glasali za rezoluciju.
Sad više neće biti razumevanja za negiranje genocida u Srebrenici. Umesto tonjenja još dublje, treba se sad fokusirati na donošenje rezolucija genocida nad Srbima

Većina uzdržanih takođe priznaje genocid samo nisu glasali za rezoluciju.
Ovo neuvazeni kolega @megatron_sr da procita.

Svakako je ovo Moralna Pobeda! To su rekli i Vucica i Dodik! I ja I'm verujem!

treba se sad fokusirati na donošenje rezolucija genocida nad Srbima
To su sledeci koraci Nacionalne Strategije Srpskog Sveta!
Nema nazad, nema predaje!

Ne, zapravo nocima ne spavam zbog vaseg tisuculjetnog carstva...
Naravno da ne spavaš, kao i svi ostali radikali. To vam je kost u grlu. Upravo vam zato smeta, jer znate da zbog našeg državnog prava ne biste mogli nikako i ničim opravdati bilo kakvo posezanje za našim teritorijima. To vas boli, muči i peče i stvarat će vam frustracije dok god postojite. :kafa:

Za Crnu Goru me bas briga, to je banana NATO kucka i od nje se drugo nije ocekivalo. A od Irana se kao saveznika Rusije ocekivalo. To je razlika.
Skinite banana vlasti, pa osvetlajte svoj obraz! Umesto sto drugima delite lekcije!
Iran je oduvek boleciv na Bosnjake, ja nisam drugo mi ocekivao, ali od vas me cudi da to radite i mirno posmatrate.

Uz to, uzdrzani takodje podrzavaju ideju da je to bio genocid, ali ne I svako slovo rezolucije.
To sto se Izrael kurvanski izvukao sa sednice nista ne znaci, zapravo oni i stoje iza svega, zajedno sa Amerima. Tako da tvoja apologija njim nema nikakvog smisla i ne vidim razlog zasto bih se njima zahvaljivao za bilo sta.
Kao sto rekoh- Hvala Rusiji, Kini, Arapskoj Republici Siriji, Nikaragvi I ostalima koji au glasali protiv. To je sve sto mogu da ti kazem o toj temi Iran Izrael I ova rezolucija.

Znaš li ti uopšte šta je pojam kolonijalna sila?

On tu tehički jeste u pravu. Rusija je izvršila kolonizaciju velikih prostranstava i obe te države sadrže brojne teritorije koje nisu istorijski, etnički, itd. njihove. Ali su se izvukle na konto teritorijalnog kontinuiteta, zato što je dekolonizacija bila izvršena isključilo u prekookeanskim teritorijama.

main-qimg-65957d02552f4ccda76b07d522291371-lq

Rusija se odrekla isključivo Aljaske. Ostalo, zapravo veliku većinu sopstvene teritorije, zadržala je.

Bukvalno je bila te sreće da ima kontinuirano tle sa prostranstvima koja je kolonizovala. Inače bi verovatno bila suočena sa revolucijama, ratovima za nezavisnost i UN prititiscima da se izvrši dekolonijalizacija.-

I kroz istoriju, ruska brutalnost ne zaostaje puno za imperijalizmom zapadnjačkih velikih kolonijalnih imperija. Neki pohodi su bili izuzetno ozbiljni i uključivali gotovo istrebljenje čitavih naroda, kao npr. ratovi protiv Čerkeza.

Velika je iluzija ta tu negde postoji nekakva razlika između Rusije i npr. Velike Britanije ili Francuske. Nema suštinski nikakve ozbiljne. Sem najbitnije da su ove zemlje ostale bez svih (Britanci su zadržali samo Gibraltar, minijaturne delove Kipra i još desetak sićušnih mikroostrva), a Rusija zadržala gotovo sve (odrekla se samo Aljaske).

Poslednja izmena:
Skinite banana vlasti, pa osvetlajte svoj obraz! Umesto sto drugima delite lekcije!
Iran je oduvek boleciv na Bosnjake, ja nisam drugo mi ocekivao, ali od vas me cudi da to radite i mirno posmatrate.

Uz to, uzdrzani takodje podrzavaju ideju da je to bio genocid, ali ne I svako slovo rezolucije.
To sto se Izrael kurvanski izvukao sa sednice nista ne znaci, zapravo oni i stoje iza svega, zajedno sa Amerima. Tako da tvoja apologija njim nema nikakvog smisla i ne vidim razlog zasto bih se njima zahvaljivao za bilo sta.
Kao sto rekoh- Hvala Rusiji, Kini, Arapskoj Republici Siriji, Nikaragvi I ostalima koji au glasali protiv. To je sve sto mogu da ti kazem o toj temi Iran Izrael I ova rezolucija.
Ne mozemo da skinemo jer nas je Srba 35% samo u drzavi. Mozemo samo da pravimo kompromise. A to je da se ne mijesamo u spoljnu politiku jer za to nemamo vecinu u drzavi. A za uzvrat da budemo u vlasti i zaposljavamo se u drzavnim preduzecima. Da Srbi imaju od cega da zive, da se zene i udaju i razmnozavaju. Pa mozda jednoga dana dobijemo apsolutnu vlast.

To je politika pragmatike koju treba da vodimo, a ne da po nalogu Vucica zbog rezolucije napustimo vlast i zivimo u bijedi.

Ovo je odgovorna politika za koju se ja zalazem. Pa shvatite kako ocete.

Back