- Poruka
- 127.693
Sta vise volite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isti i naslovОпет иста тема, аман укључи машту
moja masta moze svastaОпет иста тема, аман укључи машту
Може, ал је мрзи?moja masta moze svasta![]()
Pa šta da ti kažem.. nisam gadljiv a nisam ni neki lažni moralista pa da nešto kao izmišljam.. volim sve što mogu da dobijem.. ne bih baš sad ovde do u detalje zato što bi se određen broj forumaša i forumašica zgrozio od kako kaže Bora Đorđević -prljave mašte i pokvarene strasti..Sta vise volite?
Tema 'Spreda radi reda, otpozadi reda radi' https://forum.krstarica.com/threads/spreda-radi-reda-otpozadi-reda-radi.926941/jel vec bilo?
pa spojite![]()
u posti najvise volim da budem spreda,ubija me guzva u pojam..Sta vise volite?
on da ima mastu odavno bi se ozenioОпет иста тема, аман укључи машту
Tabe mnogo su ti dobre dubokoumne teme.Sta vise volite?
Po odgovoru vidim da ni malo nisi pragmatican!Pa šta da ti kažem.. nisam gadljiv a nisam ni neki lažni moralista pa da nešto kao izmišljam.. volim sve što mogu da dobijem.. ne bih baš sad ovde do u detalje zato što bi se određen broj forumaša i forumašica zgrozio od kako kaže Bora Đorđević -prljave mašte i pokvarene strasti..
Već sam jednom rekao prije a ponoviću možda nisi video ..lizao sam ja i lizalo kad mi je palo na tepih, kad sam bio mali pa mi ništa ne fali sada..
Ja ipak mislim da jesam zato što su moje tvrdnje zasnovane na realnim činjenicamaPo odgovoru vidim da ni malo nisi pragmatican!
Ne govorim o tome nego je post nepragmaticno dug.Ja ipak mislim da jesam zato što su moje tvrdnje zasnovane na realnim činjenicama
Ko je cinik?!Imamo ovde i pragmatičare i cinike...
Tu je i mistik metafizičar.
Fale nam ostali filozofski pravci...
Ovi moderatori bi samo brisali. Pravi inkvizitori. Spreda je super, ali nije ni odzada loše. Ko klofanje tepihaОпет иста тема, аман укључи машту
Će se nađe.Imamo ovde i pragmatičare i cinike...
Tu je i mistik metafizičar.
Fale nam ostali filozofski pravci...
@Cynic ako sam dobro zapamtila nikKo je cinik?!