Sporazum Beograd-Pristina...zbirna tema

Глупости. Ја никада у животу нисам био у Лозници, Пироту или Панчеву а јесам у Косовској Митровици и Звечану. А многи никада у животу нису видели Београд, Нови Сад, Ниш, Крагујевац или Крушевац а јесу Звечан, Призрен или Газиместан.

Није битно ко где живи или летује, битно је да се ради о српској земљи. А она не може бити изгубљена. Никада.

Tako je. Imovinska prava ne zastarevaju,
a ne zastareva ni pravo na isticanje ništavosti pravnih akata.

i ovo što su potpisali, pašće kad - tad. :rtfm:

Глупости. Ја никада у животу нисам био у Лозници, Пироту или Панчеву а јесам у Косовској Митровици и Звечану. А многи никада у животу нису видели Београд, Нови Сад, Ниш, Крагујевац или Крушевац а јесу Звечан, Призрен или Газиместан.

Није битно ко где живи или летује, битно је да се ради о српској земљи. А она не може бити изгубљена. Никада.

Pa vidiš koliko su narodu mozak isprali da on pita a šta smeta da jedan čovjek svojevoljno promjeni Ustav, jer ima obrazloženja koja mu se sviđaju. Kao da je Ustav kajdanka, da ga mijanja kome kako padne na pamet a ne najviši pravni akt na kojem počiva čitav društveni sistem i mijenja se po strogo propisanoj i komplikovanoj proceduru u Skupštini

"Устав Србије":
Члан 306.
Грађанин Србије који потпише или призна капитулацију или прихвати или призна окупацију Србије, или појединог њеног дела, казниће се затвором од најмање 10 година.
Угрожавање територијалне целине
Члан 307.
Ко силом или на други противуставан начин покуша да отцепи неки део територије Србије или да део те територије припоји другој држави, казниће се затвором од три до петнаест година.

"Устав Србије":
Члан 306.
Грађанин Србије који потпише или призна капитулацију или прихвати или призна окупацију Србије, или појединог њеног дела, казниће се затвором од најмање 10 година.
Угрожавање територијалне целине
Члан 307.
Ко силом или на други противуставан начин покуша да отцепи неки део територије Србије или да део те територије припоји другој држави, казниће се затвором од три до петнаест година.

Благе су то казне. Али је Устав јасан. Шта чека онај Дикић?

Pa vidiš koliko su narodu mozak isprali da on pita a šta smeta da jedan čovjek svojevoljno promjeni Ustav, jer ima obrazloženja koja mu se sviđaju. Kao da je Ustav kajdanka, da ga mijanja kome kako padne na pamet a ne najviši pravni akt na kojem počiva čitav društveni sistem i mijenja se po strogo propisanoj i komplikovanoj proceduru u Skupštini

Ne znam koliko je ispiranje mozga dalo rezultata, izgleda i da jeste,
ali suština ipak nije u narodu. Suština je u državi koja ne postoji tzv.
doboš varijanta .. nauzimalo se to donacija i kredita, zadužilo ... i sad
se više ne pitaju ništa ..,

a mi umesto da pitamo šta je sa tim računima po rajevima koje taj isti zapad štiti ..,
uvatili se mlaćenja prazne slame ..

Šta je bilo sa Vučićevom čuvenom borbom protiv korupcije,
izvikivali razne prethodne poimenično .. pa šta bi .. ?

Ma Vučić je demagog od samog početka kakva borba protiv korupcije ..... Pritvor ne znači da je čovjek kriv i da ima dovoljno dokaza, čak može i odštetu tražiti od države ako ga ne uspiju osuditi.

Presumpcija nevinosti do pravosnažne presude garantuje svakom da je nevin a on je hapšenja pretvarao u osude ii prikupljao kod naroda poene ali doće i narod pameti. Na osnovu toga se iz aviona vidi da su progoni motivisani nekim drugim razlozima a ne borba protiv korupcije.

Čim on svaki dan govori biće izbora, neće biti izbora .... jasno je koliko mu riječ vrijedi - 24 sata. Valjda se jednom kaže, nema izbora i ćao. Jednom se dobro razmisli i odvaže i ako se odbije sporazum ...ćao, a ne za 5 dana prihvati.

Poslednja izmena:
Ma Vučić je demagog od samog početka kakva borba protiv korupcije ..... Pritvor ne znači da je čovjek kriv i da ima dovoljno dokaza, čak može i odštetu tražiti od države ako ga ne uspiju osuditi. Možeš znati da neko krade ali ako nemaš jakih opipljivih dokaza, neće ga osuditi.
Presumpcija nevinosti do pravosnažne presude garantuje svakom da je nevin a on je hapšenja pretvarao u osude i nazivao ih kriminalcima i prikupljao kod naroda poene ali doće i narod pameti

Čim on svaki dan govori biće izbora, neće biti izbora .... jasno je koliko mu riječ vrijedi - 24 sata. Valjda se jednom kaže, nema izbora i ćao. Jednom se odbije sporazum i ćao, a ne za 5 dana prihvati.
oTMf1.gif

Mozda DS malo preteruje sa konstatacijom, ali kao opozicija imaju pravo da rade sta god hoce. Svi se secamo milijarde izjava SNS da DS pravi izdaju.
DS je dogovorio samo oficire za vezu kao deo misija EU.
SNS je ugovorio carinu, policiju, sud... a sledi crkvena imovina, struja, telekomunikacije...

Ma Vučić je demagog od samog početka kakva borba protiv korupcije ..... Pritvor ne znači da je čovjek kriv i da ima dovoljno dokaza, čak može i odštetu tražiti od države ako ga ne uspiju osuditi. Možeš znati da neko krade ali ako nemaš jakih opipljivih dokaza, neće ga osuditi.
Presumpcija nevinosti do pravosnažne presude garantuje svakom da je nevin a on je hapšenja pretvarao u osude ii prikupljao kod naroda poene ali doće i narod pameti. Na osnovu toga se iz aviona vidi da su progoni motivisani nekim drugim razlozima a ne borba protiv korupcije.

Čim on svaki dan govori biće izbora, neće biti izbora .... jasno je koliko mu riječ vrijedi - 24 sata. Valjda se jednom kaže, nema izbora i ćao. Jednom se dobro razmisli i odvaže i ako se odbije sporazum ...ćao, a ne za 5 dana prihvati.

Vristali da DS predugo drzi u pritvoru - pa oni strpase Miskovica na 6 meseci :roll:

Vristali da DS predugo drzi u pritvoru - pa oni strpase Miskovica na 6 meseci :roll:

Ви да ћутите. Шешеља Запад, на захтев вашег Ђинђића, држи у притвору више од 10 година па ћутите, иако је Шешељ држављанин Републике Србије. Нисте бољи од напредњака. И престаните са издајом српских националних интереса и кршењем Устава Републике Србије.

Mozda DS malo preteruje sa konstatacijom, ali kao opozicija imaju pravo da rade sta god hoce. Svi se secamo milijarde izjava SNS da DS pravi izdaju.
DS je dogovorio samo oficire za vezu kao deo misija EU.
SNS je ugovorio carinu, policiju, sud... a sledi crkvena imovina, struja, telekomunikacije...

DS podržava sporazum i dodaje + otvoreno narodu kažite da ste priznali Kosovo.

DS-u se negde žuri .. ? Oni bi da ovi odrade ono za šta su ih postavili, pa da se DS vraća .. ?

DS je u zabludi. DS-u više nema povratka na vlast.

To ja tako mislim.

Ви да ћутите. Шешеља Запад, на захтев вашег Ђинђића, држи у притвору више од 10 година па ћутите, иако је Шешељ држављанин Републике Србије. Нисте бољи од напредњака. И престаните са издајом српских националних интереса и кршењем Устава Републике Србије.

prvo ne govori Platinu "vi da ćutite" jer on samo brani svoj stav, a ne partiju,

drugo, nije Demokratska stranka nikada propovedala srpske nacionalne interese
da bi imala obavezu da ih štiti. Pogotovo ne sad iz opozicije.

Narod treba da se suoči sa svojom glupošću,

da je prevaren kao nikada do sada.

Seselj je sam otisao - 20 dana pred atentat. Ko ga ter'o da ide? Nije uhapsen i sproveden.

Moraces mnogo da se potrudis da mi objasnis kako opoziciona stranka krsi Ustav.

DS podržava sporazum i dodaje + otvoreno narodu kažite da ste priznali Kosovo.

DS-u se negde žuri .. ? Oni bi da ovi odrade ono za šta su ih postavili, pa da se DS vraća .. ?

DS je u zabludi. DS-u više nema povratka na vlast.

To ja tako mislim.

Dovoljno je da SNS publika tek polovicno izadje da glasa. Biracka tela su stabilna. To sto su trenutno procenti drugaciji, to je samo zato sto SNS i SPS jedini imaju stalno pojavljivanje kao u kampanji. Kada su svi u kampanji, to bude nesto drugo.
Ja ionako priznajem samo rezultate izbora kao anketu. Sve ostale ankete su nista. I verujem kada krenu da stizu rezultati izbora, kada Cesid kaze 'tako i tako'.

prvo ne govori Platinu "vi da ćutite" jer on samo brani svoj stav, a ne partiju,

drugo, nije Demokratska stranka nikada propovedala srpske nacionalne interese
da bi imala obavezu da ih štiti. Pogotovo ne sad iz opozicije.

Narod treba da se suoči sa svojom glupošću,

da je prevaren kao nikada do sada.

Ma SNS je okrenuo svoju politiku za 180 stepeni, ne da su ušli u teritioriju DS nego ozbiljno napadaju teritoriju LDP-a. Ne znam šta im bi da se toliko izobliče, da li su to neki odranije Vučićevi dugovi zapadu ... Da li skriva svoj kriminal? da li su slabi da bi istrpili pritisak sa vana, nesposobni da vode državu u skladu sa prokalmovanom politikom .... da li, da li Ekonomija je samo izgovor, jer je put do EU 10-15 god. dug a i HR ulazi pa ne vidim da cvjetaju od prosperiteta
Ali kritikovati najoštrije DS a onda raditi ovo troduplo gore, to je neshvatljivo.

Poslednja izmena:
Seselj je sam otisao - 20 dana pred atentat. Ko ga ter'o da ide? Nije uhapsen i sproveden.

Moraces mnogo da se potrudis da mi objasnis kako opoziciona stranka krsi Ustav.

Сам отишао? Зар није постојала оптужница? Зар полиција није покушала да га ухапси? Зар припадници Српске радикалне странке нису, недељу дана, морали да чувају Шешеља и његову кућу од полиције и разних плаћеника?

Шешељ је отишао јер је постојала оптужница и јер његова породица није могла мирно да живи у петооктобарској, издајничкој Србији због те оптужнице.

Та опозициона странка позива власт да призна "независно Косово". Е, то је кршење Устава.

Znaci, DS podrzava sporazum samo ako to podrazumeva priznavanje Kosova.

Eto su se konacno ofirali, kao i njihova kreatura(SNS).

Ne nego kažu, podržaćemo vas i mi u tome ali nećemo lagati narod, recimo svima da smo priznali i idemo dalje. Čak donekle i korektan stav i to se od DS i moglo očekivati. Čak pristaju i da preuzmu dio odgovornosti, da poslije kažu i mi smo glasali za to, nisu oni sami priznali

Сам отишао? Зар није постојала оптужница? Зар полиција није покушала да га ухапси? Зар припадници Српске радикалне странке нису, недељу дана, морали да чувају Шешеља и његову кућу од полиције и разних плаћеника?

Шешељ је отишао јер је постојала оптужница и јер његова породица није могла мирно да живи у петооктобарској, издајничкој Србији због те оптужнице.

Та опозициона странка позива власт да призна "независно Косово". Е, то је кршење Устава.

Ne pozivaju na priznanje. Prozivaju ih da kazu da jesu (i da osude taj cin ako jesu). Igra reci, uglavnom. Bez mnogo cinjenica.

Ma SNS je okrenuo svoju politiku za 180 stepeni, ne da su ušli u teritioriju DS nego ozbiljno napadaju teritoriju LDP-a. Ne znam šta im bi da se toliko izobliče, da li su to neki odranije Vučićevi dugovi zapadu ... Da li skriva svoj kriminal? da li su slabi da bi istrpili pritisak sa vana, nesposobni da vode državu u skladu sa prokalmovanom politikom .... da li, da li
Ali kritikovati najoštrije DS a onda raditi ovo troduplo gore, to je neshvatljivo.

E to .., ajd nek objasne to ovom zanemelom narodu

Narod je zanemeo od zaprepašćenja i neverice,

a kad se osvesti, ako se drznu i silom na narod .. biće svašta videćeš ..

Ma SNS je okrenuo svoju politiku za 180 stepeni, ne da su ušli u teritioriju DS nego ozbiljno napadaju teritoriju LDP-a. Ne znam šta im bi da se toliko izobliče, da li su to neki odranije Vučićevi dugovi zapadu ... Da li skriva svoj kriminal? da li su slabi da bi istrpili pritisak sa vana, nesposobni da vode državu u skladu sa prokalmovanom politikom .... da li, da li

To je lako objasnjivo. Hteli su na vlast, vlast, vlast, vlast, vlast da dodju po svaku cenu.

I... cena dosla na naplatu.

Bezalternativne EU integracije po receptu DS, brzinom kojom bi to radio LDP. To je danas pronemacka politika SNS, ciji lider kaze da cita Hegela.

A glasaci SNS su protiv EU, protiv naglih promena, protiv Nemacke a za Hegela nisu culi.

To je lako objasnjivo. Hteli su na vlast, vlast, vlast, vlast, vlast da dodju po svaku cenu.

I... cena dosla na naplatu.

Bezalternativne EU integracije po receptu DS, brzinom kojom bi to radio LDP. To je danas pronemacka politika SNS, ciji lider kaze da cita Hegela.

A glasaci SNS su protiv EU, protiv naglih promena, protiv Nemacke a za Hegela nisu culi.

Mali svaka ti čast, po stoti put si dokazao da precizno misliš do bola !!! :ok:

Back