Sporazum Beograd-Pristina...zbirna tema

To je lako objasnjivo. Hteli su na vlast, vlast, vlast, vlast, vlast da dodju po svaku cenu.

I... cena dosla na naplatu.

Bezalternativne EU integracije po receptu DS, brzinom kojom bi to radio LDP. To je danas pronemacka politika SNS, ciji lider kaze da cita Hegela.

A glasaci SNS su protiv EU, protiv naglih promena, protiv Nemacke a za Hegela nisu culi.

Ово си баш добро рекао :)

Ne vidim čemu drvlje i kamenje na ovu Đilasovu izjavu. On je barem pošteno rekao da su oni za priznavanje druge šiptarske države na teritoriji Srbije. Dakle, nije se pretvarao da je srpski dušebrižnik, nego otvoreno priznaje da je kvisling.
A, da je istina da su ovi priznali, istina je. On je samo pozvao nazadnjake i koferaše da i oni priznaju da su kvislinzi. Ništa više...

Nedjelja, 21. april/travanj 2013, 11:07 CET

Kosovo
Petogodišnjica kosovskog Ustava: Cilj uspostavljanje reda na severu

E92AAC66-2FF7-434E-ACFD-64744C81CB74_w640_r1_s_cx0_cy8_cw0.jpg

Zamenik kosovskog premijera, Hajredin Kuçi, izjavio je za kosovske medije da je cilj institucija uspostavljanje reda i zakona u tom delu zemlje.

http://www.slobodnaevropa.org/conte...j-uspostavljanje-reda-na-severu/24952529.html

ДС: Власт да каже да је признала КиМ

Демократска странка (ДС) ће подржати споразум о Косову уз услов да актуелна власт у Србији искрено каже грађанима да тај споразум значи де факто признање независности Косова, изјавио је данас председник демократа Драган Ђилас.

Драган Ђилас
"Имајући у виду пре свега безбедност људи на Косову и Метохији и жељу да Србија крене нарпед ка ЕУ, ДС подржава потписивање споразума уз услов да се народу каже истина", казао је Ђилас на конференцији за новинаре након седнице председништва те странке.

Ђилас је рекао да ће ДС у парламенту Србије гласати за споразум, а да ће једином свом посланику са Косова и Метохије Горану Богдановићу бити остављена могућност да сам одлучи како ће гласати.

Према његовим речима, актуелна власт је током осам месеци преговора у Бриселу довела земљу у скоро безизлазну ситуацију. Додао је да би неприхватање споразума угрозило безбедност свих грађана Србије, а посебно оних на Косову и Метохији.

Председник ДС је рекао и да би евентуално не прихватање споразума гурнуло земљу у изолацију и додатно отежало и онако тежак економски положај грађана.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/307769/DS-Vlast-da-kaze-da-je-priznala-KiM

Реално, формално га нису признали.
А ДС боље да ћути. Они би дали и Војводину у Рашку за датум.

ДС: Власт да каже да је признала КиМ

Демократска странка (ДС) ће подржати споразум о Косову уз услов да актуелна власт у Србији искрено каже грађанима да тај споразум значи де факто признање независности Косова, изјавио је данас председник демократа Драган Ђилас.

Драган Ђилас
"Имајући у виду пре свега безбедност људи на Косову и Метохији и жељу да Србија крене нарпед ка ЕУ, ДС подржава потписивање споразума уз услов да се народу каже истина", казао је Ђилас на конференцији за новинаре након седнице председништва те странке.

Ђилас је рекао да ће ДС у парламенту Србије гласати за споразум, а да ће једином свом посланику са Косова и Метохије Горану Богдановићу бити остављена могућност да сам одлучи како ће гласати.

Према његовим речима, актуелна власт је током осам месеци преговора у Бриселу довела земљу у скоро безизлазну ситуацију. Додао је да би неприхватање споразума угрозило безбедност свих грађана Србије, а посебно оних на Косову и Метохији.

Председник ДС је рекао и да би евентуално не прихватање споразума гурнуло земљу у изолацију и додатно отежало и онако тежак економски положај грађана.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/307769/DS-Vlast-da-kaze-da-je-priznala-KiM

Oooopsssss :lol:

ДС је иста банда као и СНС. СНС је и основан од стране ДС. То је свима јасно.
СНС је основана као ''излазно решење'' за жуту багру како не би одговарала за сва она срања које је направила протеклих година.
Да ли се поставља питање одговорности главешина жутог предузећа, сада када су дошли њихови сукцесори? Наравно да не.
На страну то што деле исте ''вредности'', ништавну еуропску идеологију и фанатизовани пут у ту исту Еуропу која се распада, на страну
то што је први политичар који је честитао Николић Томиславу успешно сепаратисање од мрачних, ''фашистоидних'' и антицивилизацијски
настројених радикала био онај ''лепотан'' са флеком на коси (коме је неизмерно било драго то што је најјача опозоциона странка била разбијена),
на страну то што је тај исти ''државник'' у тандему са садашњим ''премијером'' свалио оптужбе на рачун Шешеља како је он тобоже спремао атентат
на Николић Томислава, на страну то што су и једни и други (ДС - СНС) били за изборе на Косову, ма милион сличности. Резултат - ово што су први
започели, други су завршили и добро докусурили - Србија плута у говнима.

DS jos odavno izigrava nacionaliste kako bi oterao deo glasaca od naprednjaka, ali im to nesto ne ide. Samo nek oni pricaju...
Čime izigrava? Time što podržava potpisivanje s napomenom da bi oni još priznali nezavisnost ali pošto nisu na vlasti predlažu ovima da to učine. Jer ne vidim drugi razlog ovom pisaniju , valjda predlažeš ono što bi i sam uradio?

Mozda DS malo preteruje sa konstatacijom, ali kao opozicija imaju pravo da rade sta god hoce. Svi se secamo milijarde izjava SNS da DS pravi izdaju.
DS je dogovorio samo oficire za vezu kao deo misija EU.
SNS je ugovorio carinu, policiju, sud... a sledi crkvena imovina, struja, telekomunikacije...

Vristali da DS predugo drzi u pritvoru - pa oni strpase Miskovica na 6 meseci :roll:

Što će reći, gamad i jedni i drugi.

prvo ne govori Platinu "vi da ćutite" jer on samo brani svoj stav, a ne partiju,

drugo, nije Demokratska stranka nikada propovedala srpske nacionalne interese
da bi imala obavezu da ih štiti. Pogotovo ne sad iz opozicije.

Narod treba da se suoči sa svojom glupošću,

da je prevaren kao nikada do sada.

Pa, jel narod treba da ima neke natprirodne moći da pročita misli političarima? Kako je narod mogao da zna da ovi lažu u predizbornoj kampanji i da nameravaju da počine izdaju? I, odakle tebi pravo da nazivaš srpski narod glupim, a istovremeno opominješ forumaša što je rekao da DS-ovci treba da ćute zbog svega što su počinili?

Ne vidim čemu drvlje i kamenje na ovu Đilasovu izjavu. On je barem pošteno rekao da su oni za priznavanje druge šiptarske države na teritoriji Srbije. Dakle, nije se pretvarao da je srpski dušebrižnik, nego otvoreno priznaje da je kvisling.
A, da je istina da su ovi priznali, istina je. On je samo pozvao nazadnjake i koferaše da i oni priznaju da su kvislinzi. Ništa više...

Čekam te da platiš piće svima ako Kosovo ne uloži zahtev za članstvo u UN. Kaži samo koliko vremena, evo može li 6 meseci?

Seselj je sam otisao - 20 dana pred atentat. Ko ga ter'o da ide? Nije uhapsen i sproveden.

Moraces mnogo da se potrudis da mi objasnis kako opoziciona stranka krsi Ustav.

hahahahhahahha.... Pa, da li si ti normalan? Hoćeš da kažeš i da je sam protiv sebe podigao optužnicu u Hagu? Šta je trebao da radi, da se zamaskira i da glumi još jednog dr. Dabića? On je postupio časno. Nije dozvolio da njegov narod ispašta zbog toga što zapad traži njegovu glavu.

Znaš, sramota je ovo što si vi žuti sve usuđujete da kažete. I da ne zaboravimo onog vašeg pokojnog maf...pardon, vizionara: "Vodite ga, i ne vraćajte ga više"!

E, sada stvarno kenyaš. I kazni me...boli me ******. Eto, kada si ti čuo za Hegela. Majke mi, taj vaš bezobrazluk i osionost žutih moderatora, i toliko maltretiranje ljudi, vređanje, i zloupotrebu položaja nema nikakvog smisla. Pitam se samo šta rade supermoderatori i admini. Da li oni uopšte vide kako vi maltretirate ljude?

A, sada mi odvali jedno C5, zbog ovoga što sam ti rekao, molim te!

Je li to nesto zabranjeno i lose da za jude kazes da su kreteni i idioti?:dontunderstand:

Je li to nesto zabranjeno i lose da za jude kazes da su kreteni i idioti?:dontunderstand:

Ne nego je ljigavština da druge , koji su ovo:

Оригинал поставио Platin
To je lako objasnjivo. Hteli su na vlast, vlast, vlast, vlast, vlast da dodju po svaku cenu.
pročitali, smatra za budale i idiote, a sve to zbog toga što ga je neko nahranio glupostima da su oni što su otišli sve akademik do akademika na čelu sa Gangulom, a ovi što su došli sam go pečenjarac.

Back