Sporazum Beograd-Pristina...zbirna tema

mda...a emirate i turke bas zabole da li je srbija u eu ili ne...:zcepanje:
i kazes bas od dobijanja datuma zavisi da ove zemlje pocnu da ulazu u srbiju? :think:

Rekoh ti vec na pp.................Ti sto primas nemacki kur.ac, pusti nas na miru da zivimo nas zivot..........
Ti si odavde otisla, rasirila si noge i nasla bolji zivot....................

I ti ces nekome da delis moralne lekcije?

PS: Da ne bude da vredjam, gospodja je udata za nemca, s kojim je navodno zivela na Kosovu, takod a ja nisam nista pogrdno ili netacno rekao.

Mislim da je dovoljan poziv u realnost bilo kad su Rusi odbili da Srbima sa severa daju drzavljanstvo. Rusi ne dolaze.

I drugo da kazem... Ako zanemarim vrlo lose misljenje o SNS... gledao sam celu emisiju i ono sto je predstavljeno mogu da podrzim. Nismo nesto epohalno dobili, ali sada i Beograd i Pristina priznaju organizovanje Srba u pokrajini. Sada konacno mi imamo neki papir na svojoj strani, papir koji mozemo da potegnemo kada je problem.

- - - - - - - - - -

Prvo sto je problem sto i SRS i DSS hoce da budu glavni... a to ne moze. Dveri pokusavaju da smene ceo sistem, sve po spisku.
Sve u svemu, jako tesko za tu koaliciju.

Imali smo mi i ranije papir koji smo mogli da potežemo, i to papir koji nam je mnogo više garantovao. 'Si zaboravio na rezoluciju SB UN?

Rekoh ti vec na pp.................Ti sto primas nemacki kur.ac, pusti nas na miru da zivimo nas zivot..........
Ti si odavde otisla, rasirila si noge i nasla bolji zivot....................

I ti ces nekome da delis moralne lekcije?

PS: Da ne bude da vredjam, gospodja je udata za nemca, s kojim je navodno zivela na Kosovu, takod a ja nisam nista pogrdno ili netacno rekao.

a ja sam tebi odgovorila da ces ****** tek da dobijes...i to toliki da ce oci da ti iskoce...;)
ali nema ti druge, moraces da ga progutas...trazili ste gledajte...:cool:

Mislim da nisi u pravu.
Datum za zapocinjanje pregovora nosi dosta privilegija za samu zemlju.

Srbiji treba puno novca za ozbiljne investicije.
Takvih igraca na celom svetu u doba krize nema bas previse.
Ali je Vucic ub`o jednog od njih.Emirate.

Moras da shvatis da su Emirati do sada vec potpisali sporazum o investiranju u JAT i u kupovinu recnog brodarstva.........
Kupili su, tacnije ulozili su pare u dve firme koje niko drugi na svetu nije hteo ni da pogleda........
Uz to, potpisali su da ce uloziti pare u izgradnju(dogradnju) neka luke na Dunavu(Pancevo ili nesto slicno).

Sta ti to govori?

Neko ko samo za logistiku ulozi toliki trud i tolike pare zasigrno hoce da OZBILJNO udje na to trziste......

A kada Emirati udju ozbiljno, onda to ne mogu biti male pare..........

A jedan tako veliki ulagac povlaci za sobom mnogo mnogo toga.............
AKO se uz to jos napravi dobra klima, u smislu borbe protiv korupcije, kriminala, te adekvatniji poreski zakon, eto jos mnogo ulagaca.....

Sve je ovo naravno na papiru sada........Ali ja vidim zelju da se radi na tome.........I zbog toga zasluzuju priliku bar jos godinu dana.

PS: Srbija je potpisala ugovore io partnerstvu sa jos jendim velikim igracem na svetu-Turskom.......I to da se ne zaboravi, a moze biti ekonomski veoma vazno.
Mrzi me više bilo šta da objašnjavam pogotovo kada sam pročitao za datum. Vreme će pokazati ko je bio u pravu ti ili ja.

Samo da napomenem da se pišam ja na takvu državu koja sama ne može da obezbedi novac za ulaganje u sisteme za navodnjavanje i luku u Pančevu - 20 miliona ukoliko sam dobro upamtio, nego to predaje nekom drugom, to je ona politika što bi ja zarađivao i uzimao 100% kada mogu da delim sa nekim zaradu.

Šta reći za intervju????? na pola sam ugasio. Demagogija demagogija i samo demagogija ali to mu je svojstveno.

Igra na kartu da se nešto kur.io tamo i branio državu od Tačija a ovamo donio kapitulaciju, uveo sveopštu cenzuru a aplaudiraju mu na stranačkom kongresu kao vođi sjeverne koreje usiljeno i vještački .... Koji je to lik, prodao KiM i tjera ljude da apludiraju i još kaže da su mu za kapitulaciju obećali nešto, čak nije siguran ni da li će šta biti zauzvrat. Datum ne računam i ako bude jer je to magla i ne znači ništa. A osloniti se na obećanja dušmana da će zavladati opšte blagostanje nakon kapitulaicije i da će načiniti Srbiju kao zemlju koju gledaju neprijateljski najjačom u regionu je presmješno. I od Vučića previše je

Poslednja izmena:
a ja sam tebi odgovorila da ces ****** tek da dobijes...i to toliki da ce oci da ti iskoce...;)
ali nema ti druge, moraces da ga progutas...trazili ste gledajte...:cool:

Jeste vi gospodjo prirodno toliko retard.irani, ili svakodnevno trenirate?

Ja NISAM rasirio noge zarad boljeg zivota, niti sam gutao kojekakve nemacke........

Ja svoje sticem RADOM....................To vase se tesko moze nazvati radom.........Mada gledajuci genetski kod i izgled nemaca, to vase je junastvo......
Ali dobro sve se da podneti zarad lepseg zivota.......

I sada, kada gradjani Srbije hoce da NE MORAJU DA SIRE NOGE KAO VI, a da zive dobro, vi im to prebacujete?

Nemojte biti toliko zavidni...........
Jos malo pa ce tvoj nemac u godine, pa cete redje moci da jase.......

A jesi li ti svestan koliko je potrebno stranih investicija da bi se nešto promenilo u Srbiji i kakvih je investisija potrebno, postoji razlika u incesticijama? A takve koje su potrebne Srbiji neće doći. Srbija je potpisala mahom memorandume o razumevanju a ne ugovore, to naravno nije isto i ne znači apsolutno ništa. Emirati će uložiti možda neke "smešne" pare i to je to. Vučić može da kaže šta hoće, pogotovo tu glupost o Korejancima, tj. Korejanci čekaju da dobijemo datum pa da ulože pare, mislim stvarno da li iko normalan misli da nekog investitora boli patka da li neka zemlja ima datum za pregovore da bi uložio nešto? Investitori dolaze u zemlju gde ima jeftine radne snage, malo ulaganja, i povlastice koje država daje strancima – direktna novčana davanja, besplatno zemljište, povlašćene cene energenata, slabija ekološka zaštita, itd.

Pa nije bas tako. Sem toga sto si naveo, bitne su i druge stvari, pre svega sigurnost ulaganja
Zasto ona Belorusija, Moldavija, razni kurcmenistani i slicne zemlje nisu meka za investitore?
Sacekajmo i vidimo. Za koreance ne znam, ali gotovo sam siguran da ulaganja emirata nece biti tako simbolicna

Mrzi me više bilo šta da objašnjavam pogotovo kada sam pročitao za datum. Vreme će pokazati ko je bio u pravu ti ili ja.

Samo da napomenem da se pišam ja na takvu državu koja sama ne može da obezbedi novac za ulaganje u sisteme za navodnjavanje i luku u Pančevu - 20 miliona ukoliko sam dobro upamtio, nego to predaje nekom drugom, to je ona politika što bi ja zarađivao i uzimao 100% kada mogu da delim sa nekim zaradu.

Pa takvu drzavu su nam ostavili zuti..........
Ili si ti prespavao zadnjih 12 godina?

Jos nesto po pitnaju luke.....Emiratima je USLOV da imaju deo vlasnistva i u logistici..........
Oni bez tog dela vlasistva u logistici nece ni d auloze u poljoprivredu.
Cuj, da uloze u poljoprivredu a mi da ih deremo s prezovom?

Mada, ajde da sacekamo....Tu si u pravu...Sve za sada je samo na papiru..........Ja sma za to da im damo sansu jos godinu dana.......

Jeste vi gospodjo prirodno toliko retard.irani, ili svakodnevno trenirate?

Ja NISAM rasirio noge zarad boljeg zivota, niti sam gutao kojekakve nemacke........

Ja svoje sticem RADOM....................To vase se tesko moze nazvati radom.........Mada gledajuci genetski kod i izgled nemaca, to vase je junastvo......
Ali dobro sve se da podneti zarad lepseg zivota.......

I sada, kada gradjani Srbije hoce da NE MORAJU DA SIRE NOGE KAO VI, a da zive dobro, vi im to prebacujete?

Nemojte biti toliko zavidni...........
Jos malo pa ce tvoj nemac u godine, pa cete redje moci da jase.......

hahahaha...sta sam cula o tebi...:rotf:
jel istina da si do nedavno urlikao uvuda i 'teo sa vojskom da ides da ''oslobadjas kosovo''? :zcepanje:

pa sta ti bi instant patrioto? sto promeni misljenje? :sad2:
pisurija ziva sa vama, smesni ste ko bioskop...:D

nego, da nisi isfrustriran sto ti vise ne mozes da jases? nemoj biti, bice sve u redu...

Pa takvu drzavu su nam ostavili zuti..........
Ili si ti prespavao zadnjih 12 godina?

Jos nesto po pitnaju luke.....Emiratima je USLOV da imaju deo vlasnistva i u logistici..........
Oni bez tog dela vlasistva u logistici nece ni d auloze u poljoprivredu.
Cuj, da uloze u poljoprivredu a mi da ih deremo s prezovom?

Mada, ajde da sacekamo....Tu si u pravu...Sve za sada je samo na papiru..........Ja sma za to da im damo sansu jos godinu dana.......
Pa ja sam kritikovao i žute, i Miloševića i ove sada... i nisam gle čuda radikal - i od njih se "ježim".

Ma cela ta prica o pomahnitalim investitorima koje ne mogu da zadrze na granicama i koji samo cekaju da mi ovo, ili da mi ono, pa da se u stampedu sruce i strpaju nam u nedra sveznjeve para, no...zele da ostanu anonimni pre nego sto dodju.....glupe su naravno

Ali hocu da kazem, ova vlast je nesto pokrenula u tom smislu, na necemu se radi, sa nekima su preduzeti konkretni koraci, rezultati nisu moguci u roku od mesec - dva, tako da o realnim rezultatima njihovog rada ili nerada, mozemo govoriti tek za godinu ili dve
Nemojmo biti baba kurane koje samo kunu i cupaju kose, ko god je ista ozbiljno radio u zivotu, a posebno pokretao neke projekte, zna da to ne ide danas za sutra i da sve ima svoju dinamiku

Ja bih rekao da je poljoprivreda poklon Emiratima u zamenu za neku jaču investiciju.

A pazite tek šta ovaj priča!

"Ovim sporazum dobili smo trajnu garanciju da Srbija ne mora da prihvati članstvo Kosova u UN, da neće biti primorana da prizna nezavisnost, da od početka do kraja imamo kontrolu nad nizom oblasti. Obezbeđeno je i mnogo više za Srbe južno od Ibra", kazao je Đurić gostujući na televiziji "Prva".

Pa zato sam ti to i napisao. Investitor - krupan kapital je taj koji se pita a ne političar.a nijedan od njih nije obećao nikakve investicije. Pa te ja ponovo pitam koliko možeš verovati nekom koji se ne pita i ne odlučuje a obeća ti nešto?

Kako se ne pita Obama,pa on je najuticajniji covek na svetu vec 5tu godinu. Kako mislis da ce da ga odbije Bil Gejts ako mu ovaj kaze da nesto uradi. Pa ako mu se suprotstavi moze da mu propadne biznis. Sta radi Putin,sta je GAZPROM. Sta hocu da ti kazem,krupan kapital izabere 2 kao najpogodnije,najnormalnije licnosti i ulozi u njih veliki novac.Jednog kao republikanskog a drugog kao demokratskog kandidata.Ko pobedi njihov je duznik ali i gazda jer su ga oni kandidovali da im biznis napreduje. Ponekad se i prevare ,Hitler ,ali je to danas nemoguce.Moze da bude nesposoban i los ali to je i njihova greska.

Poslednja izmena:
hahahaha...sta sam cula o tebi...:rotf:
jel istina da si do nedavno urlikao uvuda i 'teo sa vojskom da ides da ''oslobadjas kosovo''? :zcepanje:

pa sta ti bi instant patrioto? sto promeni misljenje? :sad2:
pisurija ziva sa vama, smesni ste ko bioskop...:D

nego, da nisi isfrustriran sto ti vise ne mozes da jases? nemoj biti, bice sve u redu...

Gospodjo, JA SAM ratovao u Hrvatskoj, BIH, a i na Kosovu(tu najmanje).
Sutra cu da se prvi javim da ga oslobadjam AKO drzava kaze da tako treba.
To nije pitanje DA LI, nego SIGURNO HOCU.......

Moj je patriotizam nije nikada bio pod znakom pitanja.
Ja se cak ni ne krijem iza nika jer kad proguglas moj nik naci ces SVE moje podatke.

Tako da......Pun mi je kur.ac vas sto se krijete iza nikova pa mislite da mozete da ser.ete svasta.

Sto se jahanja tice, posalji mi neku zgodnu sestru, pa neka ti prica utiske...
PS: Tebe ne bih ni stapom, posle nemacke stoke.......

Rekao bih ipak da si ti isfrustrirana, i pre svega zavidna.zavidna sto su ljudi nasli nacin da zive bolje a da ne moraju da rasire nog stoci, kao ti.

Mislim da nisi u pravu.
Datum za zapocinjanje pregovora nosi dosta privilegija za samu zemlju.

Srbiji treba puno novca za ozbiljne investicije.
Takvih igraca na celom svetu u doba krize nema bas previse.
Ali je Vucic ub`o jednog od njih.Emirate.

Moras da shvatis da su Emirati do sada vec potpisali sporazum o investiranju u JAT i u kupovinu recnog brodarstva.........
Kupili su, tacnije ulozili su pare u dve firme koje niko drugi na svetu nije hteo ni da pogleda........
Uz to, potpisali su da ce uloziti pare u izgradnju(dogradnju) neka luke na Dunavu(Pancevo ili nesto slicno).

Sta ti to govori?

Neko ko samo za logistiku ulozi toliki trud i tolike pare zasigrno hoce da OZBILJNO udje na to trziste......

A kada Emirati udju ozbiljno, onda to ne mogu biti male pare..........

A jedan tako veliki ulagac povlaci za sobom mnogo mnogo toga.............
AKO se uz to jos napravi dobra klima, u smislu borbe protiv korupcije, kriminala, te adekvatniji poreski zakon, eto jos mnogo ulagaca.....

Sve je ovo naravno na papiru sada........Ali ja vidim zelju da se radi na tome.........I zbog toga zasluzuju priliku bar jos godinu dana.

PS: Srbija je potpisala ugovore io partnerstvu sa jos jendim velikim igracem na svetu-Turskom.......I to da se ne zaboravi, a moze biti ekonomski veoma vazno.

Ne mogu da verujem kako nasedate na te bajke.
Ti bar imas interenet i prosto mi nelogicno da si poverovao u Vuciceve i Dinkiceve bajke. Razumem ljude koji svoje misljenje grade samo na onome sto vide i cuju na nasim TV ali, covece, ti imas interenet. Mrdni sam malo po guglu ako drzis do sebe.

Kako se ne pita Obama,pa on je najuticajniji covek na svetu vec 5tu godinu. Kako mislis da ce da ga odbije Bil Gejts ako mu ovaj kaze da nesto uradi. Pa ako mu se suprotstavi moze da mu propadne biznis. Sta radi Putin,sta je GAZPROM. Sta hocu da ti kazem,krupan kapital izabere 2 kao najpogodnije,najnormalnije licnosti i ulozi u njih veliki novac.Jednog kao republikanskog a drugog kao demokratskog kandidata.Ko pobedi njihov je duznik ali i gazda jer su ga oni kandidovali da im biznis napreduje. Ponekad se i prevare ,Hitler ,ali je to danas nemoguce.Moze da bude nesposoban i los ali to je i njihova greska.

Ne moze politicar u nemackoj ili americi da naredi privatnoj firmi da negde ulozi pare. To se ne znaosi
Moze biti samo obrnuto. Da krupni kapital nesto nalozi politicaru, da mu neku prepreku ukloni li otvori prolaz na neko trziste

Ja bih rekao da je poljoprivreda poklon Emiratima u zamenu za neku jaču investiciju.

Ma da, poklon..........
Poklonili smo Emiratima zemlju za 15 000 ebvra iako ona trzisno vredi 7 000

Izdali smo zemlju za 250 evra godisnje uz investicije koje ce biti jos najmanje 250 evra po hektaru godisnje, i u firmi u kojoj cemo mi imati 20% vlasnistva.....

A mogli smo tu istu zemlju izdati za celih 400 evra........

Bas smo im poklonili........:rotf::rotf::rotf::rotf:

Gospodjo, JA SAM ratovao u Hrvatskoj, BIH, a i na Kosovu(tu najmanje).
Sutra cu da se prvi javim da ga oslobadjam AKO drzava kaze da tako treba.
To nije pitanje DA LI, nego SIGURNO HOCU.......

Moj je patriotizam nije nikada bio pod znakom pitanja.
Ja se cak ni ne krijem iza nika jer kad proguglas moj nik naci ces SVE moje podatke.

Tako da......Pun mi je kur.ac vas sto se krijete iza nikova pa mislite da mozete da ser.ete svasta.

Sto se jahanja tice, posalji mi neku zgodnu sestru, pa neka ti prica utiske...
PS: Tebe ne bih ni stapom, posle nemacke stoke.......

Rekao bih ipak da si ti isfrustrirana, i pre svega zavidna.zavidna sto su ljudi nasli nacin da zive bolje a da ne moraju da rasire nog stoci, kao ti.

pazi isfrustrirani ''ratnice'': to sto u tvom okruzenju imas samo kurave i prostitutke ti ne daje za pravo da mene tako definises, jesmo se razumeli? ta koja tebi siri noge je stoka...;)
ti nisi nista, ti si jedna obicna isfrustrirana ispusena mustikla i ne bi znao sta da radis sa golom zenom ni kada bi ti je polozili na astal...:cool:

a sad odhebi u troskocima i idi da pretis ljudima koji nisu tvog misljenja, b00dalo isfrustrirana... cujem da si dobar u tome...;)

Ne mogu da verujem kako nasedate na te bajke.
Ti bar imas interenet i prosto mi nelogicno da si poverovao u Vuciceve i Dinkiceve bajke. Razumem ljude koji svoje misljenje grade samo na onome sto vide i cuju na nasim TV ali, covece, ti imas interenet. Mrdni sam malo po guglu ako drzis do sebe.

Ja da mrdnem?
Pa mrdni ti.......

Sta od onoga sto su pricali o emiratima nije tacno?
Sve sto su do sada govorili se polako ostvaruje.........
U recno brodarstvo su ulozili.to je bilo najavljivano?
Jeste
Ulozili su u luku, kargo centar?
To su najavljivali?
Jesu.

Najavljivali su ulaganje u JAT
Ostvaruje se....

Sta jos da proguglam?

Ne moze politicar u nemackoj ili americi da naredi privatnoj firmi da negde ulozi pare. To se ne znaosi
Moze biti samo obrnuto. Da krupni kapital nesto nalozi politicaru, da mu neku prepreku ukloni li otvori prolaz na neko trziste

Pa mislim nesto drugacije,ajde da jos pojednostavim. Vlada USA preporucuje kapitalu u koju zemlju treba i moze da se investira i za koju ona garantuje sigurnost kapitala.

Back