- Poruka
- 62.443
To ce biti kad ti obuces pantalone.
Cenim oko 35 % minimum. Hocete li onda da pojedete svoje gace, ili sta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ce biti kad ti obuces pantalone.
Na sledecim izborima ja cu prvi put posle 2003. da izadjem na izbore i dam glas SNS-u.
Smeo bih da se kladim da ce ladno osvojiti vlast, eventualno sa jos nekom manjom strankom.
I isto tako s e smem kladiti da SRS u narednih 50 godina nece preci cenzus.
- - - - - - - - - -
aaaaaaaaaaaaa, ti si to patriota sa nekih dalekih meridijana?
Sad je sve mnogo jasnije.........
i jos pozivas ljude da idu tvojim stopama?
Smesna si.
Na sledecim izborima ja cu prvi put posle 2003. da izadjem na izbore i dam glas SNS-u.
Smeo bih da se kladim da ce ladno osvojiti vlast, eventualno sa jos nekom manjom strankom.
I isto tako s e smem kladiti da SRS u narednih 50 godina nece preci cenzus.
- - - - - - - - - -
aaaaaaaaaaaaa, ti si to patriota sa nekih dalekih meridijana?
Sad je sve mnogo jasnije.........
i jos pozivas ljude da idu tvojim stopama?
Smesna si.
nego sta nego da idu kad su izdati...neka puste ove koji su izdali da se sami snalaze...
Tvoja volja i izbor glasaj za koga hoces ali posle ove izdaje za SNS mogu samo da glasaju siptari i hrvati.
Dveri, DSS i SRS svi zajedno na sledecim izborima ne prelaze ni 20%![]()
Trenutno Vučić na RTS1 propagandno ubeđuje narod Srbije kako je sve u redu na severu posle sporazuma i priča o srpskim komandirima u šiptarskoj policiji.Kaže da smo dobili najviše što smo mogli ali neće da priznaje da nam se manje daje nego što sad imamo na severu Kosova.Pa onda koji je Srbin na severu Kosova lud da prihvati manja prava nego što ih sada ima,Ko je lud sada da prihvati šiptarsku vlast posle 13 god.otpora a da nije pijan ili ograničen.Definitivno Srbi van Kosmeta moraju da shvate da mi SRBI SEVERA nećemo sedeti mirno i gledati kako nas šiptari gaze.
Bitno je da si ti izdala ovu zemlju i pobegla sto dalje od nje...........
Tim svojim cinom , izgubila si SVAKO moralno pravo da nama ovde pricas o bilo cemu.
Naravno, ti da si imala imalo morala vratila bi nesto svojoj drzavi, ne bi pobegla glavom bez obzira.
Tako da sa te strane gledajuci, ti ces i dalje lupe.tati ovde.
- - - - - - - - - -
Ja sam ponudio opkladu.
Ali nemojmo o SNS-u, nego cemo o SRS, cijih clanova i simaptizera na ovoj temi ima toliko da bi covek pomislio da ste neki faktor na politickoj sceni.
Posto je 50 godina dug period evo ja ti nudim opkladu da narednih 10 nece preci cenzus.......
Ti ponudi cifru za opkladu, nece biti problem uopste.
Rece Vucic da su mu Nemci, Hilari Klinton obecali da ce konacno stici prave firme u Srbiju. To je ono sto mene zanima,Zato ga i podrzavam po ovom pitanju,mada je vazno i pitanje imovine isto jako bitno . Rece onaj novinar Mijatovic da su Srbi vlasnici oko milion ha na Kosovu u licnoj i crkvenoj imovini.
Interesantno ce biti pratiti razvoj situacije u narednim danima...
A kada će biti privredno nezavisna i jaka? Sa istom ekonomskom politikom koju je vodio i DS? Objasni mi kako je to SNS bilo šta promenio u ekonomskoj politici? Jel postoji neki jasan plan SNS-a kako da Srbija izađe iz krize? Osim maloumnih priča o članstvu u EU i predpristupnih fondova, pa onda isto tako maloumnih priča o stranim investitorima - a šta ako ti invstitori ne dođu? Šta onda? Postoji li nešto što su predložili da Srbija sama uradi na ekonomskom planu, neko ulaganje, neka ideja?Koliko jadikovki ovde, to je strasno.......
STA HOCETE?
Hocete Vi gospodo Srbi sa severa Kosova da i dalje dobijate pare iz Beograda, a da vam jedini posao bude da srbujete?
Ko je i kada rekao da je ovo DOBAR sporazum?
Vucic koliko sma ga ja cuo je jasno rekao da je to TEZAK, BOLAN ali jedini moguci nacin za opstanak drzave Srbije.
Sta bi vi dezurne patriote uradili na njihovom mestu?
Malo srbovali, pa posle jeli pesak i kamenje?
Da bi Srbija vratila Kosovo, pod obavezno mora da bude privredno JAKA i NEZAVISNA.
Dokle god nije takva, i dokle god je ne dignemo na taj nivo, bicemo prinudjeni da atrikulisemo sovje interese sa interesima onih koji su veci i mocniji.
Nekad je to dobar sporazum, a nekad manja steta.
A vi patriote krenite sad na sever Kosova, pa tamo pokrenite neku privredu, pa tamo otvorite firme, pa zaposlite ljude.
Pa ojacajte drzavu i tamo......
A kada će biti privredno nezavisna i jaka? Sa istom ekonomskom politikom koju je vodio i DS? Objasni mi kako je to SNS bilo šta promenio u ekonomskoj politici? Jel postoji neki jasan plan SNS-a kako da Srbija izađe iz krize? Osim maloumnih priča o članstvu u EU i predpristupnih fondova, pa onda isto tako maloumnih priča o stranim investitorima - a šta ako ti invstitori ne dođu? Šta onda? Postoji li nešto što su predložili da Srbija sama uradi na ekonomskom planu, neko ulaganje, neka ideja?
Вечерас је Вучко рекао да очекује да ће Сименс уложити милијарду евра у Србију, Емирати неке силне паре, Американци итд...
Мада се то и даље своди на инфантилан став о привлачењу страних инвестиција без поуздања у властиту снагу креације
Вечерас је Вучко рекао да очекује да ће Сименс уложити милијарду евра у Србију, Емирати неке силне паре, Американци итд...
Мада се то и даље своди на инфантилан став о привлачењу страних инвестиција без поуздања у властиту снагу креације
A kada će biti privredno nezavisna i jaka? Sa istom ekonomskom politikom koju je vodio i DS? Objasni mi kako je to SNS bilo šta promenio u ekonomskoj politici? Jel postoji neki jasan plan SNS-a kako da Srbija izađe iz krize? Osim maloumnih priča o članstvu u EU i predpristupnih fondova, pa onda isto tako maloumnih priča o stranim investitorima - a šta ako ti invstitori ne dođu? Šta onda? Postoji li nešto što su predložili da Srbija sama uradi na ekonomskom planu, neko ulaganje, neka ideja?
Mi nemamo vlastitu snagu kreacije ni da pokrenmo profitabilnu proizvodnju cackalica bez subvencija.
Ко Федерациај БиХ? Санџак? Албанија?
О коме причаш кад кажеш МИ?
Ja odavde vidim i vise nego jasan plan, veoma drugaciji od politike posle 2000.
Plan je okretanje drugim trzistima, Emirati ce uloziti pare u Srbiju(cekamo da to vidimo, potpislai su ugovore), Kuvajt je takodje blizu slicne odluke, Vucic kaze da su Korejanci zainteresovani..........Ta trzista ce nam doneti svez kapital koji NIJE POREKLOM iz EU, cime nas RASTERECUJE i omogucava veci manevarski prostor, nego da je kapital smao iz EU..........takodje koliko vidim, politika Vlade Srbije NIJE u zaduzivanju, nego u trazenju stranih investitora, borbi protibv korupcije , sredjivanju stanja u drzavi(zakon o javnim nabavkama je i vise nego dobar).
Zaduzivanja je morlao da bude na samom pocetku ove Vlade jer su zuti ostavili rpaznu kasu............Koliko se secam nedavno je Dinkic vratio pre vremena jedan od kredita.
Ja NE TVRDIM da je idealno.............Ima toga da se uradi jos mnogo mnogo.......
Ali ja VIDIM da se nesto DOBRO dogadja.
Pa kako neko od političara može da ti garantuje da će neki investitor da uloži svoj novac? Jesi li ti toliko malouman da poveruješ u tako nešto?Rece Vucic da su mu Nemci, Hilari Klinton obecali da ce konacno stici prave firme u Srbiju. To je ono sto mene zanima,Zato ga i podrzavam po ovom pitanju,mada je vazno i pitanje imovine isto jako bitno . Rece onaj novinar Mijatovic da su Srbi vlasnici oko milion ha na Kosovu u licnoj i crkvenoj imovini.
Ко Федерациај БиХ? Санџак? Албанија?
О коме причаш кад кажеш МИ?