LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
a ti si vlasnik koncerna ili u najmanju ruku multi level kompaije pa se brinesh da ti neka nebi otela koji fening teshkom mukom zaradjen?

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
a ti si vlasnik koncerna ili u najmanju ruku multi level kompaije pa se brinesh da ti neka nebi otela koji fening teshkom mukom zaradjen?
ma jok on je onaj sto krije da ima mobilni da devojka slucajno ne pomisli da je bogat,plasi se da ga ne osteti za dve kafe
![]()
pa što onda kukaš što sve ti moraš da plaćaš?
pa neces valjda da dozvolis da ONA placa, eeeeeeeeeej zivote
![]()
pa što onda kukaš što sve ti moraš da plaćaš?
Ne, ja tako samo odbijam sponzorushe, a naravno da cu onoj koju volim da placam kad imama i kad procenim da to nije cisto bahacenje. jer pre bih joj nesto kupio da joj traje, nesto od odece, nego da bacim kesh na neshto shto cemo da ispishkimo i iskakimo kasnije.![]()
Ne, ja tako samo odbijam sponzorushe, a naravno da cu onoj koju volim da placam kad imama i kad procenim da to nije cisto bahacenje. jer pre bih joj nesto kupio da joj traje, nesto od odece, nego da bacim kesh na neshto shto cemo da ispishkimo i iskakimo kasnije.![]()
Koja ne sitnicari ko je kad i kolko platio. Kad se ima ima kad se nema, plati ko ima.
E to biste mogli da naucite, i mozda bi vas mushkarci vishe cenili.![]()
Zamisli
I posle ja zatucan.![]()
pa nemoj od odece, omalice joj se
nego dijamanti bato, to traje![]()
Znači muškarac će više da me ceni ako mu plaćam izlaske.....![]()
Znači muškarac će više da me ceni ako mu plaćam izlaske.....![]()
a sto bi odbijao samo spoznoruse kad vec imas devojku?
i drugo posle ovoga sto si napisao uopste ne razumem sta sad ti ke.nja.s u vec nekoliko tema![]()
a sto bi odbijao samo spoznoruse kad vec imas devojku?![]()
Nadji sestro sponzora, ja takvima samo shut u doope...![]()