Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.664
Je l ima neki bogat forumaš da bi se ženio?
![]()
(odlična roba, svi psiho/fizički nedostaci lako otklonjivi finansijskim sredstvima)
Samo ako je prva farba, ne udarana...

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Je l ima neki bogat forumaš da bi se ženio?
![]()
(odlična roba, svi psiho/fizički nedostaci lako otklonjivi finansijskim sredstvima)
Ja mislim da ti to radish?Lupetash za medalju..
Je l' tako?.odmah moze da se proceni koja je dvojka sponorusha i nem a shta tu da te laze...
Izvini, a sta je kad je ti zadovoljavash loshe, a ona tvoje je.backe sposobnosti kuje u zvezde toliko da bi se i Lex Steel postideo, nego laganje?mislim kad je torbash, sigurno ti nece reci da si losh, jer bi doshla u opasnost da izgubi kontakt sa tvojim keshom.![]()
Je l' tako?
Posto ja nikad nisam upoznao devojku koja se javno deklarishe kao sponzorusha.
Cak i ako je ja procenim kao takvu, i direktno je pitam, mislish da ce priznati?
Noup...
Sve se one deklarishu kao manekenke, hostese, promoterke, pevacice u pokusaju, srednjoskolke...
Izvini, a sta je kad je ti zadovoljavash loshe, a ona tvoje je.backe sposobnosti kuje u zvezde toliko da bi se i Lex Steel postideo, nego laganje?
Toliko o iskrenom odnosu...
Znamo svi da postoje sponzorushe. Ali isto tako postoje devojke koje kao to nisu, a ovamo pogledom upijaju sav kesh koji imate u novchaniku, preki pogledi kad trazite sitnish da platite tachno rachun, boze moj doshla drugarica za sto, plati i njoj. Ja mislim da su sponzorushe mnogo iskrenije, sa njima znash odmah u pochetku na chemu si, nema iznenadjenja...a ovo dragi volim te dok god si galantan treba motkom tuci sve u 16.
) ova je bila dobra..
Znamo svi da postoje sponzorushe. Ali isto tako postoje devojke koje kao to nisu, a ovamo pogledom upijaju sav kesh koji imate u novchaniku, preki pogledi kad trazite sitnish da platite tachno rachun, boze moj doshla drugarica za sto, plati i njoj. Ja mislim da su sponzorushe mnogo iskrenije, sa njima znash odmah u pochetku na chemu si, nema iznenadjenja...a ovo dragi volim te dok god si galantan treba motkom tuci sve u 16.
Heh. Nadji ti ovih dana devojku koja ce voleti tebe. A ne tvoj kes , kitu , plocice na stomaku ili bilo sta sto jednog trenutka kad omane nece biti povod za raskid?
Pa nek se zaljubi i u tvoj smisao za humor , kad joj dojadis naci ce nekoga s necim drugim sto joj je interesantno.
Tako da sponzorusha ili ne , svejedno je ...
Heh. Nadji ti ovih dana devojku koja ce voleti tebe. A ne tvoj kes , kitu , plocice na stomaku ili bilo sta sto jednog trenutka kad omane nece biti povod za raskid?
Pa nek se zaljubi i u tvoj smisao za humor , kad joj dojadis naci ce nekoga s necim drugim sto joj je interesantno.
Tako da sponzorusha ili ne , svejedno je ...
Ne treba nam pinceta. Mi feministkinje, pogotovo feministkinje - forumašice..... gajimo dlake bar do dva cm, sve ispod toga realno i nije dlaka.
Pa sponzorusa ima,to je jedna od turistickih atrakcija Srbije.Stranci to najbolje znaju,a i ovi nasi domaci,pogotovo oni "pametni i romanticni" fudbaleri kako napisa jedna forumasica ovde.
Ali ajde sto njih ima,ali koliko je tek sujetnih zena(devojaka).Uvek slusamo samo hvalospeve tipa-Jao kako je moj decko fin,jao kako je skroman,pa romantican,pa radi ovo,pa radi ono,pa cuva me ko malo vode na dlanu....A onda sledi kontra Jao kako je moj bivsi kreten,jao kako sam mu pokazala da se sa mnom ne igra,jao kako je bio prostak,jao kakav je to prevarant,jao kakva sam ja bila premija za njega...
I sve tako dok sadasnji ne postane bivsi.
Da ne mislite da kudim zenski rod,ima dosta negative i na muskoj strani.![]()