Sponzorushe undercover

Lupetash za medalju..
Ja mislim da ti to radish? :think:
.odmah moze da se proceni koja je dvojka sponorusha i nem a shta tu da te laze...
Je l' tako?
Posto ja nikad nisam upoznao devojku koja se javno deklarishe kao sponzorusha.
Cak i ako je ja procenim kao takvu, i direktno je pitam, mislish da ce priznati?
Noup...
Sve se one deklarishu kao manekenke, hostese, promoterke, pevacice u pokusaju, srednjoskolke...
mislim kad je torbash, sigurno ti nece reci da si losh, jer bi doshla u opasnost da izgubi kontakt sa tvojim keshom. :mrgreen:
Izvini, a sta je kad je ti zadovoljavash loshe, a ona tvoje je.backe sposobnosti kuje u zvezde toliko da bi se i Lex Steel postideo, nego laganje?

Toliko o iskrenom odnosu...

Je l' tako?
Posto ja nikad nisam upoznao devojku koja se javno deklarishe kao sponzorusha.
Cak i ako je ja procenim kao takvu, i direktno je pitam, mislish da ce priznati?
Noup...
Sve se one deklarishu kao manekenke, hostese, promoterke, pevacice u pokusaju, srednjoskolke...

Izvini, a sta je kad je ti zadovoljavash loshe, a ona tvoje je.backe sposobnosti kuje u zvezde toliko da bi se i Lex Steel postideo, nego laganje?

Toliko o iskrenom odnosu...

Mrzi me da ti bilo shta odgovorim...

Ma sponzoruse samo kazu ono sto sve zene misle. Da zasluzuju najbolje jer imaju vaginu medju nogama, jeee :mrgreen:..
Mislim, ajd bar da imaju zlato, dijamante pa da vredi :roll:..
Ovako, pola sata upotrebe i sad kao mnogo bitno..
Misim, stvarno..

Mnogo dobro, sovinizam :super:..
Pa ja sad tek shvatam kako je feministkinjama ovde..

Znamo svi da postoje sponzorushe. Ali isto tako postoje devojke koje kao to nisu, a ovamo pogledom upijaju sav kesh koji imate u novchaniku, preki pogledi kad trazite sitnish da platite tachno rachun, boze moj doshla drugarica za sto, plati i njoj. Ja mislim da su sponzorushe mnogo iskrenije, sa njima znash odmah u pochetku na chemu si, nema iznenadjenja...a ovo dragi volim te dok god si galantan treba motkom tuci sve u 16.

a ti si vlasnik koncerna ili u najmanju ruku multi level kompaije pa se brinesh da ti neka nebi otela koji fening teshkom mukom zaradjen?

Znamo svi da postoje sponzorushe. Ali isto tako postoje devojke koje kao to nisu, a ovamo pogledom upijaju sav kesh koji imate u novchaniku, preki pogledi kad trazite sitnish da platite tachno rachun, boze moj doshla drugarica za sto, plati i njoj. Ja mislim da su sponzorushe mnogo iskrenije, sa njima znash odmah u pochetku na chemu si, nema iznenadjenja...a ovo dragi volim te dok god si galantan treba motkom tuci sve u 16.

i ja bi upijo keš da oće da mi da...i voleo bi i sve što ide uz to...

Heh. Nadji ti ovih dana devojku koja ce voleti tebe. A ne tvoj kes , kitu , plocice na stomaku ili bilo sta sto jednog trenutka kad omane nece biti povod za raskid?
Pa nek se zaljubi i u tvoj smisao za humor , kad joj dojadis naci ce nekoga s necim drugim sto joj je interesantno.
Tako da sponzorusha ili ne , svejedno je ...

:dash:

Pa sponzorusa ima,to je jedna od turistickih atrakcija Srbije.:hahaha: Stranci to najbolje znaju,a i ovi nasi domaci,pogotovo oni "pametni i romanticni" fudbaleri kako napisa jedna forumasica ovde.:lol:
Ali ajde sto njih ima,ali koliko je tek sujetnih zena(devojaka).Uvek slusamo samo hvalospeve tipa-Jao kako je moj decko fin,jao kako je skroman,pa romantican,pa radi ovo,pa radi ono,pa cuva me ko malo vode na dlanu....A onda sledi kontra Jao kako je moj bivsi kreten,jao kako sam mu pokazala da se sa mnom ne igra,jao kako je bio prostak,jao kakav je to prevarant,jao kakva sam ja bila premija za njega...
I sve tako dok sadasnji ne postane bivsi.:lol:
Da ne mislite da kudim zenski rod,ima dosta negative i na muskoj strani.;)

Pa sponzorusa ima,to je jedna od turistickih atrakcija Srbije.:hahaha: Stranci to najbolje znaju,a i ovi nasi domaci,pogotovo oni "pametni i romanticni" fudbaleri kako napisa jedna forumasica ovde.:lol:
Ali ajde sto njih ima,ali koliko je tek sujetnih zena(devojaka).Uvek slusamo samo hvalospeve tipa-Jao kako je moj decko fin,jao kako je skroman,pa romantican,pa radi ovo,pa radi ono,pa cuva me ko malo vode na dlanu....A onda sledi kontra Jao kako je moj bivsi kreten,jao kako sam mu pokazala da se sa mnom ne igra,jao kako je bio prostak,jao kakav je to prevarant,jao kakva sam ja bila premija za njega...
I sve tako dok sadasnji ne postane bivsi.:lol:
Da ne mislite da kudim zenski rod,ima dosta negative i na muskoj strani.;)

Pa to je zaljubljenost...
Nisi nam ništa novo otkrio, Kolumbo...:mrgreen:

najbolje je ne placati im nista! Tako skontas da li je sa tobom zbog kinte
a to ima i svojih prednosti

1. ne placas nista
2. nista te ne kosta

lol

posta svaka hoce da dokaze da nije sponzorusa onda pustis da ona dokaze i plati sve :per:
i uvek :mrgreen:

Back