- Poruka
- 122.409
Koliko se secam poverljivost cene izgradnje tog spomenika je skinuta 2023.
Sobzirom da je godina skoro na kraju, jel objavljena cena?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel objavljeno nekad kao što je obećano po kojoj ceni su plaćani respiratori kad je počela korona?Koliko se secam poverljivost cene izgradnje tog spomenika je skinuta 2023.
Jeste, objavljena je. Izmedju _ i _ miliona.Koliko se secam poverljivost cene izgradnje tog spomenika je skinuta 2023.
........plus 10 posto provizije..................i to ti je ta cena.Jeste, objavljena je. Izmedju _ i _ miliona.
Cifre upisi sam.
Tacno ta cena!........plus 10 posto provizije..................i to ti je ta cena.
vise para dobijamo u "kuci cveca" nego od ove gvozdjurije.Neka košta kol'ko da košta, taj je spomenik postao simbol Beograda i Srbije. Zaradiće on od turizma i prelatiće višestruko sebe.
Мелиоте,Мелиоте бркови ти плави....Neka košta kol'ko da košta, taj je spomenik postao simbol Beograda i Srbije. Zaradiće on od turizma i preplatiće višestruko sebe.
Ali to ne važi za Đilasov most.Neka košta kol'ko da košta, taj je spomenik postao simbol Beograda i Srbije. Zaradiće on od turizma i preplatiće višestruko sebe.
Da su neka bolja vremena, svakako. I spomenik i uz spomenik. Izgleda da ce neke nove generacije klinaca iz BW govoriti "Evo tu sam kod Nemanje". Svako od nas ima drugacije misljenje ali verujem kada jednom sve bude gotovo, da ce svi reci da Beograd izgleda lepo. Ako prezivimo dotle.Neka košta kol'ko da košta, taj je spomenik postao simbol Beograda i Srbije. Zaradiće on od turizma i preplatiće višestruko sebe.
ja kad god prolazim tamo nigde zive duse.Neka košta kol'ko da košta, taj je spomenik postao simbol Beograda i Srbije. Zaradiće on od turizma i preplatiće višestruko sebe.
Pa verovatno šetaš u radno vreme pa zbog toga.ja kad god prolazim tamo nigde zive duse.
ono je slepo crevo beograda.
aj bas ti prosetaj pa fotkaj da vidimo tu masu turistaPa verovatno šetaš u radno vreme pa zbog toga.
To se stane na 10 minuta i slika se ide se dalje, ne prave turisti mitinge ispred spomenika Stefanu Nemanji.aj bas ti prosetaj pa fotkaj da vidimo tu masu turista
zasto onda knez nije prazan?To se stane na 10 minuta i slika se ide se dalje, ne prave turisti mitinge ispred spomenika Stefanu Nemanji.
,,Rađanje države" moj predlog zvaničnog imena za spomenik.
10%...x koliko........plus 10 posto provizije..................i to ti je ta cena.
Kinezi uzimaju vanredne letove da vide spomenik.Policija prolaznicima deli naocare za varenje, da se zastite od bliceva na telefonima kineskih turistaNeka košta kol'ko da košta, taj je spomenik postao simbol Beograda i Srbije. Zaradiće on od turizma i preplatiće višestruko sebe.
Pa 100 000 turista poseti Beograd godišnje, verovatno ima dosta Kineza.Kinezi uzimaju vanredne letove da vide spomenik.Policija prolaznicima deli naocare za varenje, da se zastite od bliceva na telefonima kineskih turista