Kућу Павелићевог заменика би да прогласе спомеником БиХ

Znaci ti nemas pojma o istoriji, kada tvrdis da Muslimani danas nisu Bosnjacka nacija u Bosni, i da ne postoji samostalna drzava Bosna
Бошњаци су једно, а муслимани друго. Или ти тврдиш да су сви муслимани Бошњаци, и да сваки Бошњак је муслиман? Том логиком и муслимани из Арабије су ,,Бошњаци"?
Јел то твоја логика?

Момче, мани се историје, не иде ти. ;)

Oni kazu da jesu i nude dokaze.

FBI: Goti u Bosni: da li su i koliko Goti preci Bošnjaka?​

Шта је ово?! Које су ове креатуре?! Ови важе за научнике?!
Па ови не умеју ни да говоре (не мислим на нагласак) нити разумеју већину терминологије коју користе.
Нисам могао више од пет минута али колико сам разумео тврде да су Готи преци "Бошњака" јер су Готи од "Бошњака" узели за своје писмо "босанчицу" и уз ПИСМО и СЛОВА!
Знам да се и крапинци и вулгари муче са рођеним језиком и логиком али овако нешто још нисам видео.

Шта је ово?! Које су ове креатуре?! Ови важе за научнике?!
Па ови не умеју ни да говоре (не мислим на нагласак) нити разумеју већину терминологије коју користе.
Нисам могао више од пет минута али колико сам разумео тврде да су Готи преци "Бошњака" јер су Готи од "Бошњака" узели за своје писмо "босанчицу" и уз ПИСМО и СЛОВА!
Знам да се и крапинци и вулгари муче са рођеним језиком и логиком али овако нешто још нисам видео.
Да ,то су Никитини научни докази.

Бошњаци су једно, а муслимани друго. Или ти тврдиш да су сви муслимани Бошњаци, и да сваки Бошњак је муслиман? Том логиком и муслимани из Арабије су ,,Бошњаци"?
Јел то твоја логика?

Момче, мани се историје, не иде ти. ;)
Bošnjaci su južnoslavenski narod koji naseljava uglavnom Bosnu i Hercegovinu, sa značajnom manjinom u drugim balkanskim zemljama, u nekoliko općina Sandžaka, regiji u Srbiji i Crnoj Gori gdje čine regionalnu većinu, kao i Hrvatskoj i Kosovu.
Vode porijeklo od srednjovjekovnih Bosanaca ili Bošnjana, Slavena koji su nastanjivali tadašnju Bosnu. Srednjovjekovni Bosanci/Bošnjani bili su različitih vjera, a govorili su bosanskim jezikom. Danas Bošnjaci govore bosanskim jezikom, te se pretežno služe latinicom i ćirilicom. Većinu savremenih Bošnjaka čine muslimani, dok je manji broj agnostika i ateista. Kao nacija pripadaju kako evropskom, tako i islamskom civilizacijskom naslijeđu.
https://bs.wikipedia.org/wiki/Bošnjaci

Prema tome ne lupaj. Bosna je nezavisna drazava kao i bosnjacka nacija, koja govori bosnjackim jezikom

Zvali su se prvo Muslimani kao nacija, a onda su promenuli ime.
Нису, него је Тито измислио ,,муслиманску нацију". Што само говори о глупости тог режима, јер муслиман је верска, а не национална припадност.

Нису, него је Тито измислио ,,муслиманску нацију". Што само говори о глупости тог режима, јер муслиман је верска, а не национална припадност.
Kako je Tito izmislio, kada su JMO koja radila na stvaranju Muslimanske nacije nastala 1919 ?
Prestani da falsifikujes i da izmisljas, knjigu u sake i zagrej stolicu.

Back