To sam video , razbio se covek niz stepenice u svojoj kuci u Leskovcu...i sad ja pitam kako se razbio , pa mrzelo ga 30 godina da sredi gelender, a sad mu se nesto zanebesalo i posalju mi sliku , jer ja u bg sam tada stanovao u zgradi gde nije bilo gelendera, ali kod mene je tako napravljeno stepeniste bilo da hoces da padnes ne mozes....ne znam tajnu kako se prave stepenista....ali je cudno ...
Npr iz detinjstva znam jedno koje moze i bolestan da se popne, stvarno najlakse stepenice za penjanje, ovo gde sam stanovao stepenice bez gelendera gde ne mozes da padnes, , ta kuca je tako cudna, a vlasnik pojma nema , a onaj ko je gradio je bio maher...
Preko puta moje zgrade iz detinjstva je neka crknes dok se popnes....kao klinac crknem, sad isto , neverovatno , najteze stepenice za penjanje...
I ove sto sam video na slici , lice na one uske strme a uske sto vode na neka potkrovlja , uplasis se kad dodjes kod takvih stepenista...
I eto nekako se zakovrnuo i polomio se posteno , nabio rebra na rog od stepenika, modre mu noge i kolena...nosi gips na telu ...i neke sipke...
Sam sebe zamalo da sahrani..