Užas u Novom Sadu: Muškarac izvršio samoubistvo motornom testerom

Ma nisu to sekte, samo vas ebu u mozak...
To je dejstvo silnog ebanja u mozak..

Kako tumacis sledece..
Sad postoji program ucesca opstina u troskovima zamene prozora starih novim..

I prodjem ja po komsiluku cisto da vidim sta su ljudi izabrali i uradili i kod koga..kad evo ti situacije..
Svi su slusali nekog kao savet, ali kad su dosli kod tih majstora, majstor im rekao to kosta ovoliko i niko nije ni pitao ono sto hoce i kako hoce da izgledaju prozori ili terase.
Ili skoro niko..kao da su totalno ebeni u mozak...

Niti su se raspitivali za cene ono kinesko , udji bar kod tri ponudjaca da vidis o cemu se tu radi....

Znaci bukvalno kao ovce gde treba da stavim glavu da me koljes...i da bude onako kako ti zelis da izgleda, i sta ti zelis da stavis, moze slj, moze slj..

Kako objasnjavas toliki nedostatak svesti kod ljudi , a opet ucestvuju neku cifru u placanju , ne znam tacno koliko se placa, cini mi se 50% ili tako nesto...
Ko zna on obezbedi da mu je placeno 80% od tih radova i da dobije tacno ono sto zeli..

Ali sad ti meni objasni jel to sekta ili narod koji je toliko kecan u glavu , i gleda dnevnik i zivi u ovom vremenu pa vise ne zna ni sta hoce ni sta nece..

Ali zato smo svi gospoda i niko nije gladan....a ja po Srbiji vidjam svaki put kad prolazim i putujem koliko gladnih ima, samo se meni pokazu , i kazu mi , i pocaste me..jer se ne osecaju osramoceno predamnom , nekako imam ili takav stav ili facu , mozda bi se i snebivali , ali kad vide da ja to prihvatam normalno i totalno ne registrujem to kao sazaljenje ili bednost nego kao muku , svako ima svoju muku , onda se otvore, postanu ljudi a ne hendikepirani...
Zato ja vidim mnogo vise i iskrenije nego klasicni Srbi snobovi, pozeri , cenjena gospoda i patriote...

Oko 80% ovog naroda je na nekim psihoaktivnim supstancama, ili je dementno i jos plus pije nesto da se totalno ne pogube...

Hej to je 80% , to nije 30%....a tu spada i decija populacija i mladi koji su jos do 26 i zasticeni pa ih ima manje od 10% koji piju neke lekove, tek kasnije pocnu te psihoaktivne supstance da li zbog adhd ili depresije...ili psihoza...
Probaj ponovo da pročitaš, to ne piše za Srbiju....našao si neki američki naučni časopis...ili engleski....to važi verovatno za monarhije, gde su ljudi srećni sa tabletama...

Oko 80% ovog naroda je na nekim psihoaktivnim supstancama, ili je dementno i jos plus pije nesto da se totalno ne pogube...

Hej to je 80% , to nije 30%....a tu spada i decija populacija i mladi koji su jos do 26 i zasticeni pa ih ima manje od 10% koji piju neke lekove, tek kasnije pocnu te psihoaktivne supstance da li zbog adhd ili depresije...ili psihoza...
Ceo svet je takav,a Srbi su na bromazepamu.Kod nas ne postoji svest ni o čemu ,može rupa da stoji na putu ispred moje kuće deset godina,neću se setiti da je popunim

To sam video , razbio se covek niz stepenice u svojoj kuci u Leskovcu...i sad ja pitam kako se razbio , pa mrzelo ga 30 godina da sredi gelender, a sad mu se nesto zanebesalo i posalju mi sliku , jer ja u bg sam tada stanovao u zgradi gde nije bilo gelendera, ali kod mene je tako napravljeno stepeniste bilo da hoces da padnes ne mozes....ne znam tajnu kako se prave stepenista....ali je cudno ...

Npr iz detinjstva znam jedno koje moze i bolestan da se popne, stvarno najlakse stepenice za penjanje, ovo gde sam stanovao stepenice bez gelendera gde ne mozes da padnes, , ta kuca je tako cudna, a vlasnik pojma nema , a onaj ko je gradio je bio maher...

Preko puta moje zgrade iz detinjstva je neka crknes dok se popnes....kao klinac crknem, sad isto , neverovatno , najteze stepenice za penjanje...

I ove sto sam video na slici , lice na one uske strme a uske sto vode na neka potkrovlja , uplasis se kad dodjes kod takvih stepenista...

I eto nekako se zakovrnuo i polomio se posteno , nabio rebra na rog od stepenika, modre mu noge i kolena...nosi gips na telu ...i neke sipke...

Sam sebe zamalo da sahrani..

Ne ubija se niko motornom testerom, moguce da je ovo i ubistvo pa samo zataskavaju.
Treba ispitati familiju, prijatelje i poznanike nastradalog da li je nekad ispoljavao suicidalne misli i da li je imao kontakta sa nekim sumnjivim tipovima. Sve i da rešim da okončam svoj život, nikada mi ne bi palo na pamet da uradim to na ovaj način.

...

Užas u Novom Sadu: Muškarac izvršio samoubistvo motornom testerom​

https://www.telegraf.rs/vesti/hroni...uskarac-izvrsio-samoubistvo-motornom-testerom

Sekta 1/1...
Cela Srbija, a pogotovo Vojvodina i NS....su premrezeni sektama...

...

Jos jedna motorna testera...i opet Vojvodina...⬇️

MOTORNOM TESTEROM ODSEKAO GLAVU MAJCI, BACIO JE U KOMŠIJINO DVORIŠTE, PA UNAKAZIO TELO! Čovek zatekao ispred kuće horor i odmah pozvao policiju!​

https://www.kurir.rs/crna-hronika/9...m_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal

...

Back