Spomenik Slobodanu Miloševiću

Da li treba podići spomenik Slobodanu Miloševiću u Beogradu

• Ukupno glasova
    68
  • Anketa je zatvorena .

fidelcastro011

Veoma poznat
Poruka
12.662
13307329_1744677279120087_1402444330932282712_n.jpg

Stigla je danas ova vest http://www.dnevno.rs/info/beograd/9...oranu-dindicu-i-evo-gde-ce-on-biti-postavljen

i ja ne mogu da verujem da se od toga nije odustalo. Šta bi trebalo da piše na tom spomeniku? Možda "gađajte još, popustiće Milošević"?

Da li ste, drugovi i drugarice, gospodo i dame, za to da se kao protivteža ovom antispomeniku u Beogradu sagradi spomenik Slobodanu Miloševiću?

mozda na trgu Bana Jelacica ili u Pristini. ipak je vise pozitivnog uradio za Hrvate i Albance, dok je Srbe prodavao za male pare i udarao im sankcije.
a tebi ako se podize spomenik. slobodno ga podigni u svom dvoristu pa mu se klanjaj pet puta na dan. naucice te onaj ludi Mingo kako se to radi.

Да.

С обзиром да споменик (или улице) имају неки далеко безначајнији (а неки и много штетнији) него Милошевић српски владари и владари Србима, онда свакако треба да га има човек који је, макар на свој трапави, посткомунски и готово подсвесни начин, покушао (а донекле и успео) да исправи брозоморне неправде учињене према српском народу, а затим се супротставио (опет колико год збуњено, али суштински) поробљивачком светском поретку...

Да.

С обзиром да споменик (или улице) имају неки далеко безначајнији (а неки и много штетнији) него Милошевић српски владари и владари Србима, онда свакако треба да га има човек који је, макар на свој трапави, посткомунски и готово подсвесни начин, покушао (а донекле и успео) да исправи брозоморне неправде учињене према српском народу, а затим се супротставио (опет колико год збуњено, али суштински) поробљивачком светском поретку...

Ти стварно тако мислиш или се фолираш?

A čime je to Slobodan Milošević zadužio Srbiju da bi dobio spomenik.
Za troglodite - ne mislim ni da Đinđić treba da ima spomenik.
Vodio je zemlju u previše nezahvalnom trenutku, istorijski gledano. A i preduzeća su radila kako-tako, nije dozvolio šok terapiju po uzoru na Poljsku, Rusiju, Rumuniju itd. Omogućio je ljudima da nekako prežive, ako izuzmemo 93. sa novčanicama od sedam nula, održao se neki nivo, zahvaljujući Kipru i blokadi RS u jednom momentu (za to ne krivi Slobu, gibaničari sa pala nisu znali da podvuku crtu). U trenutku oporavka od sankcija omogućio je ljudima privredni rast, spor ali dostižan. Za mene je ovo dovoljno, barem za sada.
dobice ga u Moskvi,ima ga i Tito
Tito u Moskvi? Prvi put čujem da on ima spomeni u Moskvi pored Staljina :)

Па како је то Слоба омогућио људима да преживе кад их је он заправо увалио у то преживљавање?

Наиме, у Југославији се 1990. живели сасвим лепо, под диригентском палицом Господина Анте Марковића који је кренуо да уводи Слободно Тржиште.

Онда је Слоба крвавих очију упао у Владу и рекао "Нико неће од нас отуђити Прву Петолетку".

И након тога је динар доживео вредност тоалетног папира.

Зато можемо да посматрамо ствари из две перспективе.

1) Комунизам се не исплати.

2) Милошевић је био светац, и зато су га мрзели Ротшилди који се клањају сотони.

Ја гласам за опцију 1.

• Podržavam
Reactions: o.O
Има Стаљин један споменик у Москви који је урадила Дринка Радовановић... У њеном атељеу овде у Београду је једна копија. Фотографисала сам је пре пар месеци, али ми није тренутно при руци тај фолдер.

Back