sveznadar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.783
Шта теби није јасно у моме врло прецизном тексту?
Напротив, баш је јасно.
Деловала си прилично нормалније.
Али после овог твог текста-изјаве шта рећи а не заплакати?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта теби није јасно у моме врло прецизном тексту?
A čime je to Slobodan Milošević zadužio Srbiju da bi dobio spomenik.
Za troglodite - ne mislim ni da Đinđić treba da ima spomenik.
unistavanjem srbije i u moralnom i u ekonomskom pogledu
Vodio je zemlju u previše nezahvalnom trenutku, istorijski gledano. A i preduzeća su radila kako-tako, nije dozvolio šok terapiju po uzoru na Poljsku, Rusiju, Rumuniju itd. Omogućio je ljudima da nekako prežive, ako izuzmemo 93. sa novčanicama od sedam nula, održao se neki nivo, zahvaljujući Kipru i blokadi RS u jednom momentu (za to ne krivi Slobu, gibaničari sa pala nisu znali da podvuku crtu). U trenutku oporavka od sankcija omogućio je ljudima privredni rast, spor ali dostižan. Za mene je ovo dovoljno, barem za sada.
Tito u Moskvi? Prvi put čujem da on ima spomeni u Moskvi pored Staljina![]()
Vodio je zemlju u previše nezahvalnom trenutku, istorijski gledano. A i preduzeća su radila kako-tako, nije dozvolio šok terapiju po uzoru na Poljsku, Rusiju, Rumuniju itd. Omogućio je ljudima da nekako prežive, ako izuzmemo 93. sa novčanicama od sedam nula, održao se neki nivo, zahvaljujući Kipru i blokadi RS u jednom momentu (za to ne krivi Slobu, gibaničari sa pala nisu znali da podvuku crtu). U trenutku oporavka od sankcija omogućio je ljudima privredni rast, spor ali dostižan. Za mene je ovo dovoljno, barem za sada.
Државник, јбт.
Оснивач Републике Српске, супротставио се највећем војном савезу и шамарао цео суд у Хагу на Господски начин.

Па ти плачи.Напротив, баш је јасно.
Па ти плачи.
И треба да плачеш, кад ниси у стању да правилно прочиташ једноставан и јасан текст.
Или, не желиш да га прочиташ како треба... А то је већ друга ствар, но, ни ту ти не могу, нити желим помоћи...
Ти трабуњаш, и не читаш пажљиво...Шта сада трабуњаш, мајке ти?
Напротив, баш је јасно.

Ziv je Sloba umro nije dok je srpstva i Srbije !

Државник, јбт.
Оснивач Републике Српске, супротставио се највећем војном савезу и шамарао цео суд у Хагу на Господски начин.
Jeste, .....ko i ti!Државник, јбт.
Оснивач Републике Српске
Sloba i Srpstvo, ....neka gurbetska kombinacija......:
u nju komotno može i Aca Vasiljević, .....buljubaša vojni obavještajni krembilčića! hahaha:![]()
Čovek je bio humanista, najozbiljnije.
Da nije uveo onda blokadu RS, mi ovde u Srbiji bismo verovatno umrli od gladi. Pa vi vidite.

Ti ces da mi pricas o srpstvu , pola si cigan a pola ustasa
Fidele, avatar ti je najlepši na krsti
- - - - - - - - - -
Posle mog, naravno![]()

'Ajde gabelju, šetaj! Šta se tebe tiču srpske stvari?Da gurbetilo njesi, .....zna bi da se Srpstvo velikijem slovom piše, ..!

Misko je zasluzio da mu se digne spomenik u Beogradu.