Spomenik Slobodanu Miloševiću

Da li treba podići spomenik Slobodanu Miloševiću u Beogradu

• Ukupno glasova
    68
  • Anketa je zatvorena .
Stigla je danas ova vest http://www.dnevno.rs/info/beograd/9...oranu-dindicu-i-evo-gde-ce-on-biti-postavljen

i ja ne mogu da verujem da se od toga nije odustalo. Šta bi trebalo da piše na tom spomeniku? Možda "gađajte još, popustiće Milošević"?

Da li ste, drugovi i drugarice, gospodo i dame, za to da se kao protivteža ovom antispomeniku u Beogradu sagradi spomenik Slobodanu Miloševiću?

Слоба је био издајник српског народа.

Слоба је био издајник српског народа.
Tugomire...
vucic-djindjic.jpg

Stigla je danas ova vest http://www.dnevno.rs/info/beograd/9...oranu-dindicu-i-evo-gde-ce-on-biti-postavljen

i ja ne mogu da verujem da se od toga nije odustalo. Šta bi trebalo da piše na tom spomeniku? Možda "gađajte još, popustiće Milošević"?

Da li ste, drugovi i drugarice, gospodo i dame, za to da se kao protivteža ovom antispomeniku u Beogradu sagradi spomenik Slobodanu Miloševiću?

I sta ces time dobiti, jos jedan spomenik koji Srbiji ne treba.

pa oni su nastavili da zive dobro jos su i multiplicirali kapital u demokratiji
Незналице, Милошевић вам је оставио нетакнуте све индустријске капацитете, без обзира на стравично

варварство пљачкашког Запада, на економску блокаду, субверзије уз помоћ наивне српске стоке..

Обим индистријске произвоње у Србији КРАЈЕМ ДЕВЕДЕСЕТИХ, НИКАДА од тада до данас није

достигнут.. али ОВДЕ о економији трабуњају протуве које никада нису ни трафиком управљале!

index ind proizvodnje.jpeg

Извор је Статистички завод Србије.

- - - - - - - - - -

Spomenik Miloševiću trebaju da podignu šverceri naftom i cigaretama kao i
preprodavci deviza jer nikada neće živjeti tako dobro kao za vrijeme njegove
vlasti .
Не блеји, 'леба ти! Понестало сена? ;)

Незналице, Милошевић вам је оставио нетакнуте све индустријске капацитете, без обзира на стравично

варварство пљачкашког Запада, на економску блокаду, субверзије уз помоћ наивне српске стоке..

Обим индистријске произвоње у Србији КРАЈЕМ ДЕВЕДЕСЕТИХ, НИКАДА од тада до данас није

достигнут.. али ОВДЕ о економији трабуњају протуве које никада нису ни трафиком управљале!

Pogledajte prilog 415058

Извор је Статистички завод Србије.

- - - - - - - - - -

Не блеји, 'леба ти! Понестало сена? ;)

zapravo privatizovane pobro,sa novim gazdama u predpripremi
kole secer i misko delta su bilo dobrano uvatili zalet
sema privatizacije se ispostavila samo fazom koju su kasnije doradili i sproveli otporasi

Samo covek,koji ima psihickih problema,moze da predlozi,podizanje spomenika,Slobodanu Milosevicu.Taj covek,unesrecio je ovaj narod,svojom bolesnom
zeljom,da bude drugi JBT i da ovlada celim regionom,bivse nam zemlje,Jugoslavije.Tu svoju opsesivnu nameru,on je pokusao da ostvari silom oruzja,cime je
izazvao krvavi brato ubilacki rat,koji je trajao punih devet godina.

Tesko mi je,kada procitam na ovom forumu,da ima medju nama,i takvih,koji predlazu,da se posle svih stradanja,koja smo preziveli,vinovniku tih stradanja,
jos podigne i spomenik !!! E,sto je mnogo,mnogo je...:dash:

Lordovski post :ok:

- - - - - - - - - -

Da li ste, drugovi i drugarice, gospodo i dame, za to da se kao protivteža ovom antispomeniku u Beogradu sagradi spomenik Slobodanu Miloševiću?[/QUOTE]

Hoce li neko postaviti taj snimak? Ne novine, ne neki tekst, ne ovi crtezi vec bas snimak, navodno je bio sve do pre 5 godina na youtubu, sigurno ga je neko spremio, da cujemo sta je tacno rekao...jer ovo sad je izvuceno iz konteksta i uopste to nije rekao

Lordovski post :ok:

- - - - - - - - - -

Hoce li neko postaviti taj snimak? Ne novine, ne neki tekst, ne ovi crtezi vec bas snimak, navodno je bio sve do pre 5 godina na youtubu, sigurno ga je neko spremio, da cujemo sta je tacno rekao...jer ovo sad je izvuceno iz konteksta i uopste to nije rekao[/QUOTE]

postavljano je mnogo puta,to je izjavio u intervju Spiglu

Hoce li neko postaviti taj snimak? Ne novine, ne neki tekst, ne ovi crtezi vec bas snimak, navodno je bio sve do pre 5 godina na youtubu, sigurno ga je neko spremio, da cujemo sta je tacno rekao...jer ovo sad je izvuceno iz konteksta i uopste to nije rekao

postavljano je mnogo puta,to je izjavio u intervju Spiglu[/QUOTE]

Znam za ovo, ovo je nista, to nije dokaz nikakav vec naklapanja...navodno je postojao video snimak njegovog razgovora o tome, kazu da je uklonjen sa jutuba, to trazim a ne ovako nesto

Мујице,
Ово је српско-српска дискусија и укрштање аргумената, а шта ти овде радиш? :think:

Pa baš takvi kao ti su Mujice, ujkice i balijice. Ova boodala od Miloševića je uspešno syebala sve što su Srbi napravili u balkanskom i velikom ratu a debili bi da mu dižu spomenik.
Isto važi i za Đinđića.

Znam za ovo, ovo je nista, to nije dokaz nikakav vec naklapanja...navodno je postojao video snimak njegovog razgovora o tome, kazu da je uklonjen sa jutuba, to trazim a ne ovako nesto

Да ли знаш да је решење са оставинске расправе након ИЗВОЂЕЊЕ НА СТРЕЉАЊЕ ЗОРАНА ЂИНЂИЋА,
проглашено државном тајном и још увек се налази у сефу суда??? Шта мислиш, због чега? :think:

Back