Spomenik Slobodanu Miloševiću

Da li treba podići spomenik Slobodanu Miloševiću u Beogradu

• Ukupno glasova
    68
  • Anketa je zatvorena .
moze u Pozarevcu,iza svoje kuce
Ви Miller-и, сте сви код друга Кобе завршили у сибирским рудницима, вас око 400.000
Такође, друштво су им правили и сви квислинзи који су шуровали са Miller-има,
те би тако завршио и визиЈонар. ;)

Овако сте проведени кроз Москву, па правац у руднике Сибира:
238936.jpg

Ви Miller-и, сте сви код друга Кобе завршили у сибирским рудницима, вас око 400.000
Такође, друштво су им правили и сви квислинзи који су шуровали са Miller-има,
те би тако завршио и визиЈонар. ;)

Овако сте проведени кроз Москву, па правац у руднике Сибира:
238936.jpg

Носталгија? Уз Марлен сте скапавали као пацови под Стаљинградом, али лепа је песмица! ;)
Оно мало преживелих, тек да могу задњице одлепити из ровова, кренуло је у бежанију и
сигурно су преклињали и "Шефа" и Марлен!

A сада само за тебе, милеровска песма за бежанију: "Беж' те ноге, усра-ћу вас!" :hahaha:

:)

- - - - - - - - - -

Слоби треба подигнути споменик, али у Загребу. Заслужио је да му Хрвати подигну споменик.

zasto oni?

Државник, јбт.
Оснивач Републике Српске, супротставио се највећем војном савезу и шамарао цео суд у Хагу на Господски начин.

I pobedio NATO pakt dok je sin Marko nosio gajbice...

- - - - - - - - - -

Да.

С обзиром да споменик (или улице) имају неки далеко безначајнији (а неки и много штетнији) него Милошевић српски владари и владари Србима, онда свакако треба да га има човек који је, макар на свој трапави, посткомунски и готово подсвесни начин, покушао (а донекле и успео) да исправи брозоморне неправде учињене према српском народу, а затим се супротставио (опет колико год збуњено, али суштински) поробљивачком светском поретку...

Nick heroine Velikog rata, a podrzava komunisticko kop.ile...

Između ostalog.

Jedan od retkih koji je svoje znanje i obrazovanje koristio i pre politike u bankarskom sektoru itd.

Za razliku od mucavog đinđuva, jebbača raspalih švapskih baba kojeg je nato krvnik instalirao da nas opljačka i rasproda, Sloba je bar pokušao da sačuva i odbrani.

Pricaj kako ti je deda kao ratni zlocinac oteo kucu na Dedinju 1945.

- - - - - - - - - -

Pa sad nam je na vlasti bugojansko kopile, a ne Sloba, šta njega prozivaš? Sem toga, sačuvao je Srbiju u vreme sankcija, a to za gajbice je već smešno i toliko izvučeno iz konteksta da nije vredno komentara :)

Kako bese je rekao Nemanja Kusturica zv. Emir - drug Kastro je u rangu Svetog Save... Koji ste vi bolesnici...

Слоби треба подигнути споменик, али у Загребу. Заслужио је да му Хрвати подигну споменик.
И ово је један од оних примера аутошовинизма о коме малочас писах...

Најгоре је што нисте ни свесни колико далеко у своме тамном страсном заносу пљувања по властитим владарима и властитој историји заглибисте...

Најгоре је што нисте ни свесни колико далеко у своме тамном страсном заносу пљувања по властитим владарима и властитој историји заглибисте...

Одакле теби право да људе етикетираш као ,,аутошовинисте" зато што не мисле исто као ти? Шта сад ако мислим да је издајник Слоба и његов син који су шверцовали цигаре док је народ гинуо- ако мислим да су они олоши, ја сам ,,аутошовиниста".

Стиди се своје тоталитарне ограничености. Склона си да етикетираш људе. Не ваља ти то.

itekako su svesni,cak sta vise rade to po zadatku...

Одакле теби право да људе етикетираш као ,,аутошовинисте" зато што не мисле исто као ти? Шта сад ако мислим да је издајник Слоба и његов син који су шверцовали цигаре док је народ гинуо- ако мислим да су они олоши, ја сам ,,аутошовиниста".

Стиди се своје тоталитарне ограничености. Склона си да етикетираш људе. Не ваља ти то.
Можеш ти да мислиш колико хоћеш, али немаш никаквих доказа за своју тврдњу да је Слоба издајник.

Да ли си уопште свестан све тежине такве речи?

Дакле, ти треба да се стидиш, што износиш етикете без доказа, и што тако радо пљујеш по последњем српском владару који је, уз све своје недостатке, имао елементе државника, и, макар можда мутног, осећања српства...

Можеш ти да мислиш колико хоћеш, али немаш никаквих доказа за своју тврдњу да је Слоба издајник.

Дакле, ти треба да се стидиш, што износиш етикете без доказа, и што тако радо пљујеш по последњем српском владару који је, уз све своје недостатке, имао елементе државника, и, макар можда мутног, осећања српства...

Зато им изузетно пријају сви после Милошевића без елемената државника и без осећања српства.

Питај Крајишнике. Ево Личког да питамо, човек је био на фронту и у центру догађаја од самог почетка до краја рата, док ти рат ниси вероватно ни видела. А такође, кум ми је био на Косову 1999-те и каже да је тај рат био вођен да би га Срби изгубили. Мој кум је имао пријатеља који је био полицајац, који каже да су они једном ухапсили чланове УЧК и да су морали да их пусте, знаш ли зашто? Имали су чланске карте СПС-а.
А Слобини ,,лојални Албанци"? А одуговлачење и спречавање наше полиције да ликвидира УЧК? А то што су велики број шиптарских терориста били удбашки агенти?

У Крајини, ракете које су служиле за гађање Загреба у случају напада на Крајину, повучене недељу дана пред акцију Олуја? Ко је то наредио? А санкције Србима на Дрини? А забрана крајишким Србима да уђу у Београд? А то што га је тада запад хвалио и тапшао по рамену ко ,,фактора мира и стабилности"?

Милунка, ово су све конкретне чињенице, а не јефтина демагогија.

- - - - - - - - - -

Зато им изузетно пријају сви после Милошевића без елемената државника и без осећања српства.

Које црно осећање Српства, па Милошевић се никада у животу није изјаснио као Србин.

• Podržavam
Reactions: o.O
Мани ме тих јефтиних, и површних квазикоментара...

Ко ли вас само научи да трпате реч "хероина" тамо где му место није?

Милунка је српска јунакиња.

Ko te je naucio da u jednoj recenici stavis svoj nick i komunistickog prevaranta? Za ovog drugog me zab.ole, a Milunka se prevrce u grobu.

Које црно осећање Српства, па Милошевић се никада у животу није изјаснио као Србин.

Није фора бусати се у стомак јуначки као Војвода Вјенцеслав и сваки дан понављати како је Србин. Да ли је озаконио Републику Српску? Јесте. Да ли је осуђен у Хагу? Није. Да су њега осудили твоји и моји праунуци би плаћали одштете разним орцима.
Значи, од њега је доста. Шта су други после њега урадили?

Није фора бусати се у стомак јуначки као Војвода Вјенцеслав и сваки дан понављати како је Србин. Да ли је озаконио Републику Српску? Јесте. Да ли је осуђен у Хагу? Није. Да су њега осудили твоји имоји праунуци би плаћали одштете разним орцима.
Значи, од њега је доста. Шта су други после њега урадили?

Није он ништа озаконио. РС је створена борбом и мудрошћу српског народа и његовог руководства у Босни. Милошевић је више пута саботирао Србе у Босни, терао их да потписују разне штетне споразуме. Чак им је ударио и санкције. Крајина је била жртва Милошевићевог сукоба са РС.

Крајина је продата. Требало би коначно да се открије шта су Туђман и Слоба говорили на оним тајним разговорима које су водили.

Ko te je naucio da u jednoj recenici stavis svoj nick i komunistickog prevaranta? Za ovog drugog me zab.ole, a Milunka se prevrce u grobu.

Мани ме, рекох, тих крокодилских суза за Милунком.

Ко је тебе научио да тако неваспитано разговараш с људима?

О површност твојој не треба ни трошити речи...

Кад урадиш за Србију само 10% онога што сам урадила ја, онда се јави.

Збогом.

Није он ништа озаконио. РС је створена борбом и мудрошћу српског народа и његовог руководства у Босни. Милошевић је више пута саботирао Србе у Босни, терао их да потписују разне штетне споразуме. Чак им је ударио и санкције. Крајина је била жртва Милошевићевог сукоба са РС.

Крајина је продата. Требало би коначно да се открије шта су Туђман и Слоба говорили на оним тајним разговорима које су водили.

Неко је морао да стави потпис у Дејтону после разврставања, ми овде они тамо. Мало ли је пола Босне Србима ако се узме у обзир да смо ми у старту били лоши момци а потурице, усташе и шиптари невини цивили?
Није могла и Крајина да се добије. На жалост.

Неко је морао да стави потпис у Дејтону после разврставања, ми овде они тамо. Мало ли је пола Босне Србима ако се узме у обзир да смо ми у старту били лоши момци а потурице, усташе и шиптари невини цивили?
Није могла и Крајина да се добије. На жалост.

РС је имала много веће територије, Слоба је присилио Србе да се повуку. А то што је РС опстала није Слоба заслужан, већ како рекох српски народ, његова јуначка борба и мудрост његовог руководства у Босни.

А Крајина се могла сачувати, да су хтели, али очигледно је да то нису хтели.

Back