spiskovi neophodnih stvari

Ja imam isto brojno stanje + zaovu koja sa nama putuje do Zlatibora,pa i njen kofer mora da stane.Iako imamo auto sa veeeeeeeelikim prtljažnikom,ume da bude povuci - potegni, najviše zbog peškira i obuće.

Pa ponesi svima nešto na duge rukave,ako bude loše vreme...i uvek nosim više no što želim.

A na isti način i provodimo vreme boraveći ceo dan na plaži.Moj brat prošle godine bio u HN,pa došao sa porodicom u Tivat da nas obiđe,i šokirao se činjenicom da mi u podne ne idemo da dremamo.Oni više vremena provedu u krevetu,nego na plaži,a ne u moru.

Mileva,kada se vratiš,napiši utiske i cene .Zaintrigirao me tvoj post na Putovanjima,možda bismo mogli mi u Bugarsku ovoga leta.

da, sa dugim rukavima obavezno, tamo uveče se desi da treba nešto da se obuče sa dugim rukavima
uz to svakom od nas treba najmanje po 4 šorca i majci za plažu i bar po tri kombinacije za veče. Tako kad se sve skupi bude prilično

E da suncobran, pa čamac na naduvavanje (prilično velik preko 2m, dok se napumpa crknu, tako da ga do kraja letovanja ne ispumpavaju), pa vesla za isti, pa nekog delfina od 2m na naduvavanje za glupost, do prošle godine bile tu i kantice i lopatice, pa ribolovački pribor (sitan) za Alfu, pa lekovi, hiruške igle, konci, peani i sl koji fala bogu do sada nisu trebali, ali nek se nađu, pa šamponi, regeneratotri, kupke, sredstva za sunčanje, posle sunčanja..

No već godinama idemo sa mojom sestrom, zetom i njenim klincima tako da je zanimljivo.

Ranije sam secala i peglu, ali sad vidim da je ima svuda u smeštaju tako da ne nosim.

Smara me to što ih ja pakujem pa se i tamo od mene očekuje sve gde je i kako je.

Ne pada mi nepamet da išta propiram na ruke, ODMARAM U PUNOM ZNAČENJU TE REČI

Obozavam pakovanje (upravo se pakujem, idem u ponedeljak).:zaljubljena:
Posebno mi je uzivanje sve: i pravljenje spiska, korekcije, nabavke, samo pakovanje, atmosfera prijatnog iscekivanja...obozavam svaki detalj priprema.
xspace_sunny.gif

U kompu stoji spisak koji se po potrebi koriguje.
writing.gif

Nosim sve sto mi padne na pamet bez grize savesti.
shopping.gif

Kada sam bila dete mama mi je stalno ogranicavala stvari i to me je bas nerviralo.
boredsmiley.gif

Ne znam sta cu pozeleti da obucem, obujem, procitam. Ja volim IZBOR.
sultan.gif

Naravno da ne obucem i ne obujem sve sto ponesem, ali zasto da ne ponesem :dontunderstand:
Putujem autobusom tako da nema ogranicenja.
cheerleader.gif

Obozavam pakovanje (upravo se pakujem, idem u ponedeljak).:zaljubljena:
Posebno mi je uzivanje sve: i pravljenje spiska, korekcije, nabavke, samo pakovanje, atmosfera prijatnog iscekivanja...obozavam svaki detalj priprema.
xspace_sunny.gif

U kompu stoji spisak koji se po potrebi koriguje.
writing.gif

Nosim sve sto mi padne na pamet bez grize savesti.
shopping.gif

Kada sam bila dete mama mi je stalno ogranicavala stvari i to me je bas nerviralo.
boredsmiley.gif

Ne znam sta cu pozeleti da obucem, obujem, procitam. Ja volim IZBOR.
sultan.gif

Naravno da ne obucem i ne obujem sve sto ponesem, ali zasto da ne ponesem :dontunderstand:
Putujem autobusom tako da nema ogranicenja.
cheerleader.gif

gde ides?:)

i mi idemo u ponedeljak oko podne...mm je danas montirao krovni kofer na dzipa...i onako usput mi nabacio:"a da ne nosimo kofer?":per:(ono kao smeta nam zbog otpora vazduha:dash::dash:) na sta sam ja iz kuhinje samo mirno :azdaja:
prokomentarisala, a da ne vodimo decu???:zper:.
elem,koliko god ja veliki prtljaznik imala,uvek zafali malo mesta...
al sta cu,tesim se sto sam plavusa:zcepanje:

Poslednja izmena:
I za mene je pakovanje teorija ove godine, pošto verovatno nigde specijalno ne idem. Gledam da se spakujem racionalno, otprilike u glavi smislim šta nosim i to je to. Onda pranje, peglanje, kupovina neophodnih stvari. Uglavnom i nije neka katastrofa ako se nešto zaboravi, na moru uglavnom može da se dokupi;) Toliko se cimam oko sredstava za sunčanje, kozmetike, kako ih zapakovati da se ne prospu:roll: Nosim obavezno za plažu: peškir, dušek, kupaće, japanke, haljinu za plažu, šorc i majicu, šeširić. Za put i aktivnosti tamo neke kapri pantalonice, 2, 3 majičice, patike ako idemo u obilaske. Veš, spavaćicu. Neku elegantniju suknju, bluzice za izlazak, haljinicu, udobne, a elegantne sandale, možda i papučice. Fen za kosu:rumenka: Kozmetiku obavezno i malo šminke, 1 parfem. I najvažnije: novac, pasoš, avionske karte, vaučeri za hotel, mobilni, punjač, foto-aparat! :D

Poslednja izmena:
:tiganj::tiganj::tiganj::tiganj::tiganj::tiganj:
Ja nosim toliko nepotrebnih stvari da je to nemoguce, a posebno ako se ide po Evropi majku im njihovu ptrljag ti ogranice na 20kg naravno ja tu sizim :tiganj:
Ali posto idem sada u USA valjda je 40 kg:super:
U mom koferu obicno stavljam haljine,kupace,stikle(obavezno) bar 8-9 pari. 6-t svecanih kombinacija, tasne obavezno, kozmetika, sminka......... deckov komentar je :dontunderstand:
Jer uglavnom u njegov kofer guram moje stvari :per:.
Ax kad samo pomislim........kada se budem vucerala sa koferima

:tiganj::tiganj::tiganj::tiganj::tiganj::tiganj:
Ja nosim toliko nepotrebnih stvari da je to nemoguce, a posebno ako se ide po Evropi majku im njihovu ptrljag ti ogranice na 20kg naravno ja tu sizim :tiganj:
Ali posto idem sada u USA valjda je 40 kg:super:
U mom koferu obicno stavljam haljine,kupace,stikle(obavezno) bar 8-9 pari. 6-t svecanih kombinacija, tasne obavezno, kozmetika, sminka......... deckov komentar je :dontunderstand:
Jer uglavnom u njegov kofer guram moje stvari :per:.
Ax kad samo pomislim........kada se budem vucerala sa koferima

Nije.Dva puta po 23kg! Ali po 23kg (najviše)- nikako u jednom npr. 15. a u drugom ostatak do 46...tek da znaš....

Back