donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
Ćirićeve sve knjige su Ok
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam isto brojno stanje + zaovu koja sa nama putuje do Zlatibora,pa i njen kofer mora da stane.Iako imamo auto sa veeeeeeeelikim prtljažnikom,ume da bude povuci - potegni, najviše zbog peškira i obuće.
Pa ponesi svima nešto na duge rukave,ako bude loše vreme...i uvek nosim više no što želim.
A na isti način i provodimo vreme boraveći ceo dan na plaži.Moj brat prošle godine bio u HN,pa došao sa porodicom u Tivat da nas obiđe,i šokirao se činjenicom da mi u podne ne idemo da dremamo.Oni više vremena provedu u krevetu,nego na plaži,a ne u moru.
Mileva,kada se vratiš,napiši utiske i cene .Zaintrigirao me tvoj post na Putovanjima,možda bismo mogli mi u Bugarsku ovoga leta.
Spletkarenje![]()
Prelepo.. Citala prosle god na moru i Idi , vreme je . Ne znam odakle mi potraga![]()
Za te pare ovde u Ceskoj mozes letovati do jeseni u planinama i na jezerima. Ili po gradovima u Aqaparkovima kojih ima odavde pa na okrug od 50 km bar 6 na svetskom nivou.2 sorca,2 majce ,2 para carapa,2 para gaca,2 000eura u novcaniku
Ili samo 2000 eura![]()
2 sorca,2 majce ,2 para carapa,2 para gaca,2 000eura u novcaniku
Ili samo 2000 eura![]()
Spletkarenje![]()
Prelepo.. Citala prosle god na moru i Idi , vreme je . Ne znam odakle mi potraga![]()
Obozavam pakovanje (upravo se pakujem, idem u ponedeljak).
Posebno mi je uzivanje sve: i pravljenje spiska, korekcije, nabavke, samo pakovanje, atmosfera prijatnog iscekivanja...obozavam svaki detalj priprema.![]()
U kompu stoji spisak koji se po potrebi koriguje.![]()
Nosim sve sto mi padne na pamet bez grize savesti.![]()
Kada sam bila dete mama mi je stalno ogranicavala stvari i to me je bas nerviralo.![]()
Ne znam sta cu pozeleti da obucem, obujem, procitam. Ja volim IZBOR.![]()
Naravno da ne obucem i ne obujem sve sto ponesem, ali zasto da ne ponesem
Putujem autobusom tako da nema ogranicenja.![]()
2000 eura je OK
ali šta radiš sa 2 para gaća?
Ja nosim toliko nepotrebnih stvari da je to nemoguce, a posebno ako se ide po Evropi majku im njihovu ptrljag ti ogranice na 20kg naravno ja tu sizim
Ali posto idem sada u USA valjda je 40 kg
U mom koferu obicno stavljam haljine,kupace,stikle(obavezno) bar 8-9 pari. 6-t svecanih kombinacija, tasne obavezno, kozmetika, sminka......... deckov komentar je
Jer uglavnom u njegov kofer guram moje stvari.
Ax kad samo pomislim........kada se budem vucerala sa koferima
2000 eura je OK
ali šta radiš sa 2 para gaća?
Nije.Dva puta po 23kg! Ali po 23kg (najviše)- nikako u jednom npr. 15. a u drugom ostatak do 46...tek da znaš....
znaci ako sam razumio u svakom koferu po 23kg maksimalno?