gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
Drage moje drugarice i koleginice forumasice
Sveke godine moj odlazak na godisnji odmor obavezno pocinje haosom u stanu oko pakovanja garderobe..Prvo to su visednevne pripreme..pranje peglanje sortiranje pakovanje.....torba prepuna i na kraju..na moru ne izalzim iz kupaceg kostima....pola i vise garderobe uopste ni ne obucem...ali zato sam morala da progutam noge u kolima jer smo bili pretrpani
i pored svih ovih mojih godina koje sam skucala u dupe..jos nisam nacisto sta je to sto bas obavezno moram d a ponesem a sta je to sto ladno mogu da ostavim kuci
Imate li vi taj problem previse ponetih stvari
Sta je to sto mi je bas neophodno?
od garderobe i obuce
a i jos po nesto...uvek nesto zaboravim i na moru shvatim da mi treba
dakle..koji su vasi spiskovi..neophodnih stvari? za godisnji odmor
Sveke godine moj odlazak na godisnji odmor obavezno pocinje haosom u stanu oko pakovanja garderobe..Prvo to su visednevne pripreme..pranje peglanje sortiranje pakovanje.....torba prepuna i na kraju..na moru ne izalzim iz kupaceg kostima....pola i vise garderobe uopste ni ne obucem...ali zato sam morala da progutam noge u kolima jer smo bili pretrpani
i pored svih ovih mojih godina koje sam skucala u dupe..jos nisam nacisto sta je to sto bas obavezno moram d a ponesem a sta je to sto ladno mogu da ostavim kuci
Imate li vi taj problem previse ponetih stvari
Sta je to sto mi je bas neophodno?
od garderobe i obuce
a i jos po nesto...uvek nesto zaboravim i na moru shvatim da mi treba
dakle..koji su vasi spiskovi..neophodnih stvari? za godisnji odmor