Списак људи у канџама демона

Svašta sam pročitao u zadnje vreme, ali ovo je stvarno vrh budalaština.
Jesu to Duci Simonović i onaj drugi moron, kako se zove ?
Hinduizam je drevna religija, nastala na tlu koje je jedno od izvorišta civilizacije... kakvi demoni, kakvi bakrači, strašno.
Majku ti božju, što bi reko pokojni Tito, pa dal je moguće. Ima li glupost i zavist uopšte granica ?

Celi svet je slušao njegove govore, pa se samo deo (veliki) švaba napalio na njegove baljezgarije. Ako uzmemo u obzir da je odradio ekonomski preporod švapskoj, koja je bila na ivici gladi, digao za vrlo kratko vreme narod iz bede u dobrostojeće građane, to oko "hipnoze" postaje jasnije.

Dokazao se ekonomijom, narod ga voleo. U tom stadiumu ih je mogao lako povesti putem svojih sumanutih ideja.

Hitler nije bio opsednut, siguran sam da nije. Veča misterija je kako jedan tako brilijantan um da krene stazom tame, neljudskosti i destrukcije... Jevrejsko kopile da se sveti kome? Zagumdžiji koji mu napumpa kevu pa ih ostavio? Bolesno, onako se svetiti... ipak, slučaj za psihijatriju umesto za egzorcistu. .

nisi shvatila poentu teme.

treba da nabrajaš gotivce koji su učinili dobre pozitivne stvari kako bi raja došla do zaključka da je opsednutost demonima dobra stvar. :lol:

Јес ти знаш шта је поента.

Да ли ти сматраш да је Новак Ђоковић запоседнут демонима?
ДА / НЕ
Ако је твој одговор НЕ, шта мислиш о онима који тврде да су га демони запосели?

Јес ти знаш шта је поента.

Да ли ти сматраш да је Новак Ђоковић запоседнут демонима?
ДА / НЕ
Ако је твој одговор НЕ, шта мислиш о онима који тврде да су га демони запосели?

otkud ja znam dal ga je i ko zaposeo, s ti zdrav :roll:

ali ono što znam je da je ''istinski hrišćanin'' trol koji pokušava da svojim debilnim ponašanjem postigne da ljudi, čitajući njegove idiotluke, pomisle 'gle ti ovih hrišćana koje s to budale'.

a ti si se primio ko posna mlada. :lol:

Poslednja izmena:
Није само тај "истински", одмах га је "Јахве" подржао ;)
Погледај тему.

evo sad pogledah malo od teme, odnosno malo od klipa.

ono rečeno za takmičarske sportove nije daleko od istine.

takmičenje sa drugima stvarno budi u čoveku animalne instinkte, i to je fakat.

sad, dal su baš demoni :lol: to ne znam. ali znam gde god da je velika količina keša - tu je više zla nego dobra. kako god da ovo paradoksalno zvučalo.

А то твоје "откуд знам" ми делује као да си рекао "откуд знам да ли је Земља равна плоча".

sad kad ti dođe ozi pa te nariba za ovo podsmevanje teoriji ravne zemlje. :lol:

nego, kako to da jedan okultista obožavalac demona (sa demonom u avataru :lol: ) se podsmeva činjenici da bi neko mogao biti zaposednut demonima? :think:

da nisi ljubomoran? :lol:

Ево па гледај како права поседнутост изгледа :)

:hahaha1: :rotf: koji indijanci!

Jedno pitanje ovim što se bave čiri bu cirkusima:

Ako bih ja dozvao kakvog dilbera od demona da me zaposedne, koje bih ja beneficije imao od toga? Može li ugovor na određeno vreme ili to traje zauvek?

Mislim da bih mnogo poboljšao kvalitet svog života u finansijskom smislu, ono, ebeš Hju Hefnera šta bi ja radio :)

Dakle, da li bi demoni mogli da "poguraju" malo kešine u džep zaposednutog, ispune mu želje, pomognu da se živi lepo i bez zavisti... da nekome povečaju pamet i inteligenciju (ovde bi desetak demona imalo posla), nekome povrate zdravlje, nekoj pomognu da ostane gravidna, nekome vrate ono izgubljeno (na kafane i striptiz barove :)) i tako.

Koja bi bila cena toga i da li postoje "paketi" aranžmana?

Ajde vi koji sve znate, odgovorite mi na pitanja :)

Jedno pitanje ovim što se bave čiri bu cirkusima:

Ako bih ja dozvao kakvog dilbera od demona da me zaposedne, koje bih ja beneficije imao od toga? Može li ugovor na određeno vreme ili to traje zauvek?

Mislim da bih mnogo poboljšao kvalitet svog života u finansijskom smislu, ono, ebeš Hju Hefnera šta bi ja radio :)

Dakle, da li bi demoni mogli da "poguraju" malo kešine u džep zaposednutog, ispune mu želje, pomognu da se živi lepo i bez zavisti... da nekome povečaju pamet i inteligenciju (ovde bi desetak demona imalo posla), nekome povrate zdravlje, nekoj pomognu da ostane gravidna, nekome vrate ono izgubljeno (na kafane i striptiz barove :)) i tako.

Koja bi bila cena toga i da li postoje "paketi" aranžmana?

Ajde vi koji sve znate, odgovorite mi na pitanja :)

e vidiš sale, zato su ti ovde ovi okultisti tipa ovog agarte da te uputi u te tajne. ja sam siguran da on, kao veoma dobro obavešten o blagotvornosti okultizma i demonozaposednutosti, će biti u stanju da ti pomogne.

msm ovo hrišćanstvo i tako to, to je za nas siromahe. :lol:

nego, kako to da jedan okultista obožavalac demona (sa demonom u avataru ) se podsmeva činjenici da bi neko mogao biti zaposednut demonima?

Аватар је делимично због Лавкрафта, делимично због тебе.
Оно за окултизам нећу ни да коментаришем. "Јахве" ме је тако прозвао зато што сам представио сајт Свевлад. Паметноме доста...

А јеси ти чуо за Лавкрафта?

Сви смо ми бар делимично у власти демона. Јунг је то звао Сенка. Потребно је интегрисати своју Сенку, тамну страну.
Ко је успешнији, тај се са јачим демонима носи. Тако се може рећи.
Међутим, овај приступ ђоном се показао као контрапродуктиван и смехотресан. Одмах се помињу "окултне вештине са истока". Тврде да неко није срећан, да нема праве пријатеље. А шта би с оним "Не суди да ти не би било суђено"!?
Но, то је логична последица у ланцу фанатизма. Прво је свако кога занима нешто друго окултиста, под влашћу демона, сотонски лик. Онда оптуже и Новака за тако нешто. На крају, што не би могли оптужити било кога са списка који смо саставили?!
То је смисао теме.

Svašta sam pročitao u zadnje vreme, ali ovo je stvarno vrh budalaština.
Jesu to Duci Simonović i onaj drugi moron, kako se zove ?
Hinduizam je drevna religija, nastala na tlu koje je jedno od izvorišta civilizacije... kakvi demoni, kakvi bakrači, strašno.
Majku ti božju, što bi reko pokojni Tito, pa dal je moguće. Ima li glupost i zavist uopšte granica ?

Upravo tako, ovo sam ja hteo da napišem. Al pravoslavni fundamentalisti to ne razumeju...za njih je svet počeo od hrišćanstva...

Back