alergicna
Iskusan
- Poruka
- 6.805
Naravno da me mrzi, ko bi prebirao po tvojim postovima
Znači velika većina u srpskom saboru ne valja? Kako bi to konkretno opisao? Šta su oni?
-Prema svecu i tropar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači velika većina u srpskom saboru ne valja? Kako bi to konkretno opisao? Šta su oni?
pa raspitaj se malo, ne može sve na gotovo.
vidiš kako neki tvoji drugari izbegavaju temu, a naročito ovu sliku, a ti se zalepio![]()
Што бих се ја распитивао за нешто што си ти извадио из контескта и поставио?![]()
Važi, ako ti je tako lakše
Iz kog konteksta?![]()
Па,ако ти не знаш како бих ја знао.
Лепо реци "не знам шта сам поставио",а немој да паламудиш и служиш се блејачким менталитетом.
A šta kaže Koštunica na sve to?![]()
Snadji ce![]()
Сад те мрзи и да гледаш... па тебе бре мрзи и да живиш!
Послушај оца Данила, то је наш човек, Београђанин, био некада велики мангуп дорћолски.
А да, ти си из предграђа, зато се и гнушаш правих Београђана!
Kojoj struji ovaj pripada?
Наизменична 220 V 50 Hz.
Више од тога ти ионако не би значило!
A za sta se oni bore?
" - Вл. Артемије„Болна је чињеница сазнање да ни једна помесна Црква Православна није остала неокаљана и неупрљана екуменистичком заразом. Нека више, нека мање. Али је исто тако утешна и охрабрујућа чињеница да је у свакој помесној Цркви Православној било и има оних светлих и светих примера, појединаца или група, који се активно противе, усменом и писаном речју, надирању Екуменизма у православну пуноћу
- Св. Николај Српски„Ако неко каже: јуче је била опасност по нашу Цркву, а данас је та опасност престала, страшно се вара. То је трубач који свира на спавање. А ми морамо имати у ово време што више трубача који ће свирати на буђење, на устајање, на приправност, на одбрану. јер онај "непоменик", коме је наш свети народ са својим свештенством осујетио "ваплоћење у форми закона" (мисли на Конкордат из 1937. године), ипак иде по овој земљи као дух, као авет, дејствује, дејствује и дејствује"
Ovaj mi ne izgleda normalno, kao da nije u vinklu![]()
Naizmenicnoj![]()
daklem moram da ti kazem da verujem da Bajden ne zna bolje od mene , ko je sta na Kosovuu i Metohiji izgradio .
Cisto sumnjam da zna bilo sta . U Americi , kad neko poznaje svog oca , moze da se kaze da je plemic , grof ,i da ima plavu , americk krv.