spavate li vi...

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Paaaaaaaaaaaaaaaa mislim da sam spavala sa svim znacima....ali mislim sa bliznacima da nisam imala nikakav odnos
a015.gif

Vidis stvarno ....

Ne idem u krevet sa totalnim strancima nikad...volim da saznam sto vise o toj osobi, ukljucujuci i znak i podznak, a najcesce pogledam i u natalnu...A sto je najgore, ako me neko baaas privlaci, a u natalnoj vidim sve najgore...ipak ne mogu da odolim...a posle mi se obije o glavu! Uh!

spavate li vi sa nekim pre nego što saznate koji je horoskopski znak (makar i putem kad ti je rodjendan? ahaaa.. vodolija.. fore)?
ozbiljno pitam, pošto vidim da je to toliko bitno, da znak zna toliko da utiče (neko reče podznak, ok)... mislim, nije pitanje da li je to nužni uslov, pitanje je, može i izraženo u procentima=)

koliko puta ste znali, a koliko niste šta je on/ona u horoskopu pre prvog seksa, bez obzira da li vam je to bitno?

p.s. molim vas nemojte o tome kakav je ko, za to već postoje dve-tri teme. i nemoj da se muvate, za to postoje... pa.. sve ostale teme.

djavolja rabota

spavate li vi sa nekim pre nego što saznate koji je horoskopski znak (makar i putem kad ti je rodjendan? ahaaa.. vodolija.. fore)?
ozbiljno pitam, pošto vidim da je to toliko bitno, da znak zna toliko da utiče (neko reče podznak, ok)... mislim, nije pitanje da li je to nužni uslov, pitanje je, može i izraženo u procentima=)

koliko puta ste znali, a koliko niste šta je on/ona u horoskopu pre prvog seksa, bez obzira da li vam je to bitno?

p.s. molim vas nemojte o tome kakav je ko, za to već postoje dve-tri teme. i nemoj da se muvate, za to postoje... pa.. sve ostale teme.

Hahahahaha,da jesam.Stvarno ne znam zasto sam to sebi odradila....
Ni zadanji put nisam pitala,mada sam mozda mogla da izracunam i sama koji je to znak,i eto.Otislo sve dodjavola....PREDZNAK DA UBUDUCE MORAM PAZITI,COVECE! :lol:

ja stvarno volim da znam tacno kada je rodjen,jer mi je keva astrolog,pa ona i ja uz kaficu bacimo oko na njegov horoskop...ne vezano sa sexom,nego cisto da vidim iz njenog profi ugla sa kim imam posla...

pa ..sad vec pitam:zstidljivko:
i jeste , bila sam po tom pitanju ono, sirokih shvatanja..ali nema teorije brate, samo bikovi i ribe, i dovidjenja..

ne spavam ako to ne saznam ..(jooj otcepi se vojvodino) i nisam primetio da kod muskaraca je to bitno ,meni malo zbog omalovazavanja mog znaka i kako ce ljudi da reaguju u drustvu
cemu komplexi pitam ?

Poslednja izmena:

Bilo mi je uvek bitno koji je znak u horoskopu.

Mushkarci su opsednuti horoskopom, to sam primetila. Obavezno kazzu koji su znak i kad ih niko ne pita. Toliko. :cmok:

Ovo prvi put cujem, ja bash imam obratno iskustvo, mada iskreno receno bash i ne komuniciram sa muskarcima, samo neophodne stvari...

:D Ima i toga, ali 100 puta sam slushala mushkarce kako ozbiljno raspravljaju o znacima...i depilaciji...

Svojoj ili zenskoj depilaciji - fujjjj... svakako

Bas sam juce aktuelnog f.....a pitala kad mu je rodjendan, tako da sada znam i koji mu je horoskopski znak... Ako sam ga ranije i pitala to, zaboravila sam... Ali, uz malo truda sjetim mu se prezimena...
Jesam li mnogo gresna?! :lol:

Ej, ali znala sam prije seksa da navija za Zvezdu...:P

Eto - zena od iskustva z:mrgreen:

Ko jos razmislja o horoskopskim znacima ..i veruje u to..ako me privuce i ocara na svoj nacin..moze da bude koji god hoce horoskopski znak..i da ima zelene oci..:D.

Ovde sam pao. Jbga

pa ..sad vec pitam:zstidljivko:
i jeste , bila sam po tom pitanju ono, sirokih shvatanja..ali nema teorije brate, samo bikovi i ribe, i dovidjenja..

Eto, kratko i jasno...

-----

@tema
Ne interesuju me horoskopi niti pitam - ima toliko toga konkretnijeg da se pita... Recimo ono za Zvezdu i tako to... z:mrgreen:

Back