spank me

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zezala ti ja mog tipa da me proba pljesnuti po goozi za vreme sexa...I eto ti nas zaneli se u pozi, kad ti on raspali mene sa obe ruke, bas neocekivano i jako... i naravno pocnem se ja smejati i viknem djihaaaaaaaaaaaa i uplasih coveka :lol:...ma nije to za mene, ali je bilo bas smesno :wink:
e i ja sam se nasmejala...
a sad me pita disha, a shto se smeesh? :lol: :lol:

za malo ali mi je bilo bitno da nastavi pa sam se pravila fina ...daj bre hocu iskustva drugih... danas mi se citaju masni detalji

Pre nekoliko godina od mene je to trazio jedan momak, ali mi je u ruku stavio bich. Imala sam ranije slichnu avanturu, ali sa kaishem, pa ne znajuci kojom jachinom treba da zamahnem da bi bich ostvario neki efekat, udarih polako sebe po butini .. zabolelo je, ali ne previshe, pa sam zakljucila da mi je zamah dobar .. medjutim, u toku seksa sam izgubila osecaj za meru, a nisam ni gledala gde bijem, pa sam mu sharala i po dupetu i po mudima, na shta je on jaukao, ali nije prestajao, vec mu je kita bila sve 'jacha' .. posle mi je rekao da sam opaka (u poz. smislu) posto nisam reagovala uopste na njegove bolove .. eto, josh jedan iz plejade likova kakve je Artisti naveo na onoj drugoj temi, ali da nema takvih moje bi iskustvo bilo monotonije.

Uf ja to obozavam!!!To me bas mnogo lozi.I za kosu isto...Al nista mu nisam govorila da uradi neg ono,u zaru borbe:lol: I jbt, uvek pogodi bas kad treba...Ljubi ga majka...

Pre nekoliko godina od mene je to trazio jedan momak, ali mi je u ruku stavio bich. Imala sam ranije slichnu avanturu, ali sa kaishem, pa ne znajuci kojom jachinom treba da zamahnem da bi bich ostvario neki efekat, udarih polako sebe po butini .. zabolelo je, ali ne previshe, pa sam zakljucila da mi je zamah dobar .. medjutim, u toku seksa sam izgubila osecaj za meru, a nisam ni gledala gde bijem, pa sam mu sharala i po dupetu i po mudima, na shta je on jaukao, ali nije prestajao, vec mu je kita bila sve 'jacha' .. posle mi je rekao da sam opaka (u poz. smislu) posto nisam reagovala uopste na njegove bolove .. eto, josh jedan iz plejade likova kakve je Artisti naveo na onoj drugoj temi, ali da nema takvih moje bi iskustvo bilo monotonije.

.........chika dushko vi samo niste bili na mesecu ...............:lol::lol:

Ja bash volim i to spenkanje :lol: i da me vuche za kosu,pogotovo kad je otpozadi. :mrgreen:
..i nikad nisam morala to da trazhim,valjda mi pishe na chelu,pa su nekako sami radili.. :p

Pre nekoliko godina od mene je to trazio jedan momak, ali mi je u ruku stavio bich. Imala sam ranije slichnu avanturu, ali sa kaishem, pa ne znajuci kojom jachinom treba da zamahnem da bi bich ostvario neki efekat, udarih polako sebe po butini .. zabolelo je, ali ne previshe, pa sam zakljucila da mi je zamah dobar .. medjutim, u toku seksa sam izgubila osecaj za meru, a nisam ni gledala gde bijem, pa sam mu sharala i po dupetu i po mudima, na shta je on jaukao, ali nije prestajao, vec mu je kita bila sve 'jacha' .. posle mi je rekao da sam opaka (u poz. smislu) posto nisam reagovala uopste na njegove bolove .. .

...бре које сам ја дете!!! :?

Šta da ti kažem....sedlaj konja i dolazi ovamo!!!!!:lol:

..vrlo rado ali ni sharac vishe nije zdrebac da izlazi po ovoj zimi ,eno ga u shtali samo me gleda i njishti kao da kaze "ma pali kambi na ovaj minus " ...........ni konji nisu shto su nekad bili .............a nekad smo jedrili ja i on kod svake vile raviojle koja pozove,ni kisha ni vetar nam nije mogao nishta ...................:lol::lol:

..vrlo rado ali ni sharac vishe nije zdrebac da izlazi po ovoj zimi ,eno ga u shtali samo me gleda i njishti kao da kaze "ma pali kambi na ovaj minus " ...........ni konji nisu shto su nekad bili .............a nekad smo jedrili ja i on kod svake vile raviojle koja pozove,ni kisha ni vetar nam nije mogao nishta ...................:lol::lol:

E pa nemoj da kažeš posle kako nisam pokazala inicijativu:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back