kambodza
Elita
- Poruka
- 15.736
E nemoj ta "ljubavi"...srce, dušo....patetisanja....Znaš da to ne volim!!!8-)
.............ja sam stari lovac i plenu se uvek nechujno prikradam ,josh imam i onu trubu za imitiranje ljubavnog zova ...........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E nemoj ta "ljubavi"...srce, dušo....patetisanja....Znaš da to ne volim!!!8-)

.............ja sam stari lovac i plenu se uvek nechujno prikradam ,josh imam i onu trubu za imitiranje ljubavnog zova ...........![]()
Jesi li ti kauboj ili irvas?!:shock:
A i džaba ti trubica....zimi nosim kapu i ništa ne čujem.....8-)

...........kako mislish da te uhvatim kad non stop skachesh ..........
Ko skače? Opet si me pomešao sa Novalistom!!!! Ona mrda. Ja stojim mirno i kljucam![]()

Ma neeeeeeeeee......ja samo chekam da posegnesh....pa da te kljucnem....kad se najmanje nadaš..........hhhhhmmmmmmmm sad hocesh da me navuchesh da pomislim kako samo chekash da te capim .........eeeeeee bezobrazno pile .........![]()

.......pre ce biti da ti pishe na potiljku ...............![]()
Chim je vidish,znash ko je. 

Zezala ti ja mog tipa da me proba pljesnuti po goozi za vreme sexa...I eto ti nas zaneli se u pozi, kad ti on raspali mene sa obe ruke, bas neocekivano i jako... i naravno pocnem se ja smejati i viknem djihaaaaaaaaaaaa i uplasih coveka...ma nije to za mene, ali je bilo bas smesno :wink:

a ne deluje opušteno.Nikad mi nije bilo jasno kako se ribama ovako talambasa dupe.![]()
Što nije za tebe... jeste, o... da!Zezala ti ja mog tipa da me proba pljesnuti po goozi za vreme sexa...I eto ti nas zaneli se u pozi, kad ti on raspali mene sa obe ruke, bas neocekivano i jako... i naravno pocnem se ja smejati i viknem djihaaaaaaaaaaaa i uplasih coveka...ma nije to za mene, ali je bilo bas smesno :wink:
Ja volim.
Nikad mi nije bilo jasno kako se ribama ovako talambasa dupe.![]()
ni meniNikad mi nije bilo jasno kako se ribama ovako talambasa dupe.![]()

Kakav sladak zacin...
... insinuacija, malo grubosti, pretnja.
Najvaznije u vazduhu lebdi nejasna granica kada je dosta, a posle puljupci vernosti, zhvalnosti.
Ljamiii...