Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.711
Onako ničim izazvan ili si imao posla?Samo sam guro ruke u onaj za pilice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onako ničim izazvan ili si imao posla?Samo sam guro ruke u onaj za pilice
Magnetna rezonanca se ne racuna. To je dijagnosticka procedura.A magnetna rezolucija, jel se to racuna?
Ne znam, sad mi ih nesto doslo zaoŠta rade?
Ti si jedna dobricaNe znam, sad mi ih nesto doslo zao![]()
Vise kao Darko Rundek. Bio sam mali, ali sam mislim bio od koristi, mozda sam se malo nesto i zafrkavaoOnako ničim izazvan ili si imao posla?
Jesi dao otkaz na poslu? Neka si!Vise kao Darko Rundek. Bio sam mali, ali sam mislim bio od koristi, mozda sam se malo nesto i zafrkavao
Ne znam, ali bicu. Trudicu seTi si jedna dobrica![]()
Probao sam skoro, sef pobego, nece da prica sa mnom. Znam ja, on misli da sam ja blentav, a ja mislim da je on. A gotivimo seJesi dao otkaz na poslu? Neka si!
Vjerovatno, sestra je rođena u ok terminu, 5 kila![]()
Ma mi smo neuništive, samo bile nestrpljive da dođemo mamama u zagrljajL. imala 2200gr.
Mrvica bila.
Rođena početkom 8meseca u avgustu.
Još i počela da gubi grame.
Zamalo da završi u bolnici zbog neuhranjenosti.
Baš je bila ko veknica hleba.
Sad smo skoro iste visine.
Nedostaje nekih 10ak cm da me prešiša.
Moguće.Ma mi smo neuništive, samo bile nestrpljive da dođemo mamama u zagrljaj![]()
Đes Sokole, koliko si km prepješačio?
Нисам, него био у шетњи, уобичајена...Svi ste zaspali![]()
Ја пратим луде Франуце и блесаве Енглезе...Nisam ni ja, gledam tekmu i pijem vopi
Nisam na erockim, u pp-u sam šaljem fotkeDobro, pišem vam opravdano, vama dvoma, evo i Momoča se izvukao, ok i Žika je garant na erockim, ali šta je sa @srebrna kraljica, alo ba, nije vikend!!