gost 432683
Iskusan
- Poruka
- 5.571
Pretvorili su me u deduskaru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IndukcijomNe znam, @Sara Kej vodi evidencijukako ću se poroditi bez nje...
A kad?Indukcijom
Ne brini
Nema je..de je ta osoba
Moi te nabobade je ta osoba
hvalaMoi te naboba
Pametna ženaNema je..
Koji datum voliš?A kad?
Ja mislim da postoji ta Sara Kej, a ima i Sara Kay ili je isto Sara Klej, samo nije to ta Kej Sara, vec neka druga cica mara desa sara... Juuuu, sta mi je ta govorelaaa, jos sam zabezeknut. A i poplasen. To nisu neka cista posla, Saru je nesto zaposelo, aj znaj sta i koju...de je ta osoba
Pa ja znam kad ću roditi prvo dijeteKoji datum voliš?
Kasniš dve nedelje.Pa ja znam kad ću roditi prvo dijeteu kojem mjesecu
Septembar, nek bude 16-ti!
2023.Kasniš dve nedelje.
Znam jaZnaš već neko takvo biće??
pročitaj slobodno, zanimljivo je
A drugo?Pa ja znam kad ću roditi prvo dijeteu kojem mjesecu
Ne znam, @Sara Kej vodi evidencijukako ću se poroditi bez nje...
Znas kako kazu, iz porodilista ni jedna ne izadje neporodjena..Pa ja znam kad ću roditi prvo dijeteu kojem mjesecu
Ne znam, ali ima fora u mojoj porodici, prilično zanimljiva, sa tim mjesecima rođenja prvih kćerki. Moja prabaka rođena u maju, baka u junu, mama u julu a ja se trebala roditi u novembru i desi se čudo, rodim se kao nedonošče u 6 mjesecu mamine trudnoće, tj. u augustuA drugo?
njaooo kolko grama si imala ♥Ne znam, ali ima fora u mojoj porodici, prilično zanimljiva, sa tim mjesecima rođenja prvih kćerki. Moja prabaka rođena u maju, baka u junu, mama u julu a ja se trebala roditi u novembru i desi se čudo, rodim se kao nedonošče u 6 mjesecu mamine trudnoće, tj. u augustuDakle, ja rađam u septembru.