@Car Zg. Posto si mnogo bolje upucen od mene sto se prica....zasto je Balic izostavljen iz selekcije. Povod mog pitanja su komentari Kljajica uzgred, jako nekorektni prema Goluzi i njegovim izabranicima. Hvala. Misljenja sam da Balic i nije potreban hrvatskoj selekciji.
Balić ne živi sportski. Zbog toga zadnje 3 godine ima problema sa spremom i povredama. Kako je onako težak karakter, vlastitu nemoć ispoljava kroz veliku nervozu. Mislim da je to bilo vidljivo u igri momčadi, ali i izvan terena kroz narušavanje autoriteta treneru.
Kako bi jednog od svojih najvećih sportskih velikana spasili od ovakvih objava istine, napravili smo šemu "ne javlja se na mobitel ovo ono..." . Sve u svemu, on trenutno nije spreman za vrhunski rukomet i takav je kontraproduktivan, jer ga nije moguće bez turbulencija uklopiti u momčad kao "običan" kotačić....
Inače bio sam za podmlađivanje i već sada se može reći da je pun pogodak. Em što stvarno igramo dobro, em što su svi klinci dobili veliku minutažu i dobro je iskoristili. Igrači su odmorni i svježi jer smo 5 susreta riješili do 40-e minute, a dvoboj sa Španjolcima je bio farsa.
Iako se busamo da smo odradili sve po fer pleju, meni se ipak čini da su obje momčadi tražile način da izgube, ali su Španjolci toliko otvoreno puštali zadnjih 5 minuta, da naši nisu mogli spriječiti pobjedu.
Šteta, drugi dio ždrijeba je daleko lakši i igrali bi finale. Žao mi je i ako sa Španjolcima ne odigramo još jednu, jer smo bolji i odrali bi ih sa 5,6 razlike ko na EP i Olimpijadi prošle godine.
Slijede Francuzi i yebi ga...kako bude bit će...treba igrati ovu čvrstu i pokretljivu obranu, jurišat u kontre i brze napade, jer su ipak stari i sporiji...ako se ne us.eremo možemo dobiti, ali lako je to reć. Čim vidimo Omeyera i Dinarta, srce skače u petu, a lopte u aut...
Bez obzira na rezultat, zadovoljan sam jer je Hrvatska dokazala da je uz Francusku i Dansku najbolja svjetska momčad i sa ovim podmlađenim sastavom sa čak 5 klinaca do 22.g.