SP-rukomet 2013

Danci imaju taj mentalitet da se ne predaju nikada i igraju brz rukomet na kontre i krila. Totalno drugaciji rukomet od Francuske skole gde se ide na fizicku snagu i granitnu odbranu. Hrvatska je do sada najvise pokazala na prvenstvu i sve je sa lakocom dobijala ali odmah iza njih je to pokazala i Danska. Videcemo ovo ce biti jako zanimljivo polufinale.

vg0dig.jpg

Ma i Pandev nije sto je bio. vise ga i ne pratim, od kako je otisao iz Lacija igra na losem nivou i decko ne moze da izdrzi jedan jedini duel non stop pada.
Da se ja pitam ne bih ga stavio da igra protiv Belgije.

Dobar je Pandev. Da je on igrao u Skoplju protiv vaših susjeda ne bi bilo 1:0. Pukla bi petarda ko u Maksimiru '97 :lol:

Ali držimo se teme, a to je SP u rukometu. :lol:

Dobar je Pandev. Da je on igrao u Skoplju protiv vaših susjeda ne bi bilo 1:0. Pukla bi petarda ko u Maksimiru '97 :lol:

Ali držimo se teme, a to je SP u rukometu. :lol:

Hrvat, majstor da jednu stvar forsira a druge da "zaboravi"

Pre te petarde na Maksimiru navijaci dinama se ne secaju kad su pobedili Partizan, tukli smo vas kad ste imali Sukera i Bobana u timu :D

No dobro, valjda je tim malim timovima sudjeno da forsiraju samo jednu veliku pobedu. Imam osecaj da ce i navijaci City-ja vecno da pricaju o onih 6:1, iako su 10 puta manji klub od Uniteda. Tako i vi

Odigrali ste iznad mojih očekivanja i moram pohvaliti vaš pristup igri od samog početka...niste išli "grlom u jagode" već ste smireno,taktički odlično odigrali na kartu francuza da će vas verovatno lako dobiti s'obzirom da ste polako već počeli dobijati kompleks od njih.
Videla se razlika između našeg buzdovana Vukovića i vašeg Goluže koji tačno igračima odredi šta treba da urade na terenu uz alternative ako ta akcija ne može da se uradi.Ovaj naš zna samo "probaj to i to,vidi da li može"...to nema ni u nižim rukometnim ligama !
Ovaj uspeh vam je još više daje na značaju ako se vidi da ste podmladili selekciju.
Danska je nepredvidiva selekcija koja za razliku od francuza veoma lako se diže iz mrtvih,što smo se i uverili na EP u Srbiji.

Dužan sam ispriku Goluži. Sumnjao sam da je sirovina, ali repka igra fantastično već drugo natjecanje za redom. Samo smo se počeli ku.r.čit previše na Olimpijadi.I u Srbiji je već bilo solidno. Obrana 6-0 radi vrhunski. Vuković i Gojun u centrali, Kopljar i Duvnjak izvana. Brzi, vioski i snažni. Odma i Alilović bolje brani.
Danska ima respekt od nas kad zna da im možemo fizički parirati. Tada ih dobivamo redovito.
A mislim da to neće biti problem jer Goluža rotira igrače, svi klinci su dosta igrali i to dobro. Mali Mandalinić 20.g. uđe i bam Omeyeru kroz oči, ovaj gleda kaj se događa.:klap:

Ja se secam da je neka sportska vest u nasim medijima bila udarna kad je Djokovic osvojio Wimbledon

Sve ostalo ide pod sekciju "sport"

A vama je najvaznija vest dana plasman u polufinale, i to u rukometu !?

...sta fali rukometu ??..osim toga mi smo igrali tenis,kad vi niste znali razliku izmedju teniskog reketa i tave za palacinke...inace,svaka cast Djokovicu..vidi se da ima i hrvatske krvi..

...sta fali rukometu ??..osim toga mi smo igrali tenis,kad vi niste znali razliku izmedju teniskog reketa i tave za palacinke...inace,svaka cast Djokovicu..vidi se da ima i hrvatske krvi..

Mozda ste vi i izmislili tenis ali je Djokovic osvojio sve sto nijedan vas teniser nikada nece osvojiti. Da ne pricamo sto tek treba da osvaja. A ko ima koliko i cije krvi ja se ne bih brinuo previse za Djokovica..

Mozda ste vi i izmislili tenis ali je Djokovic osvojio sve sto nijedan vas teniser nikada nece osvojiti. Da ne pricamo sto tek treba da osvaja. A ko ima koliko i cije krvi ja se ne bih brinuo previse za Djokovica..

..ma salim se ja..ne brojim ja krvna zrnca..decko je pravi sportas i ljudina..inace kako mi je Nis..Pantalej..bio sam tamo u vojci..super grad..

Ubiše nas Danci. Opet smo bili pali borci. Ima starih umornih ali zaslužnih ima ranjenika ima bolesnih ima pobunjenika ima pi.čkica...ima svega tu....

Uzmemo broncu i puna šaka brade.

A ako klinci ovako nastave nema zime. Samo manje yebene euforije

Ubiše nas Danci. Opet smo bili pali borci. Ima starih umornih ali zaslužnih ima ranjenika ima bolesnih ima pobunjenika ima pi.čkica...ima svega tu....

Uzmemo broncu i puna šaka brade.

A ako klinci ovako nastave nema zime. Samo manje yebene euforije

Neka pitaju Golužu da nije poraz usledio zato što mu Gotovina nije poslao pismo podrške?!
Kome u d*pe ulazi takvim izjavama?!

Pitam se jeli ovo neka nova moda, duvaju li neko novi vjetrovi u ex-YU rukometu? Svi se nesto izvinjavaju svojim nacijama poslije poraza! Nesto se ne sjecam da su se ranije igraci i treneri izvinjavali. Izgubili smo zato sto smo lose igrali, zato sto smo bili nekompletni, zato sto je protivnik odigrao bolje, sudije su nas ostetile i tome slicno a ovi danasnji...!? Mozda je i demokratija stigla do nas pa se eto "izvinjavamo" na sva zvona?

Back