SP-rukomet 2013

Nema sta, vratili smo se nasem omiljenom stilu igre sa tri beka koji se dodaju na 9m, pa ako udje udje. I to uspesno negujemo u seriji jos od Olimpijade! Ostali bi komotno mogli da odu u aut i sednu i odmore dok traje napad. Nikcevic mislim da je dobio ukupno dve lopte za ceo mec, Toskic takodje.

Odbrana ocaj, 6-7 golova primamo sa igracem manje, serija 5-0 za dva minuta i to pred sam kraj, ko devojke pre mesec dana u borbi za bronzu. A trener opet trazi time-out na nase vodjstvo, da konsoliduje protivnika.

Protiv Spanaca se jedino uzdam u tradiciju da smo od njih gubili, ali i dobijali bitne meceve, pa je vreme da i nas konacno mao us..e, ali to je sve u domenu teorije sa ovakvom igrom.

Meni nista nije jasno!! Vuk ili kalkulise ili je stvarno poludio. Ako kalkulise pa ide namjerno na Shpance da bi poslije izbjegao Dance ili Francuze onda mu skidam kapu. Shpanci moraju dalje (najmanje do bronze) i toga je Vuk sigurno svjestan zato i kazem da mi nije jasno. Nije normalno da Stanic udje tek u 35-om minutu iako je Gajic bio na streljani zbog ocajno lose odbrane u I poluvremenu. Nije mi normalno da Ilic ne igra zadnjih 5/6 minuta? Jos nijesam vidio da igraju zajedno 3 vanjska Ilic-Sesum-Vujin, po meni najjaca trojka u igri Srbije. Sakriva li Vuk od protivnika i ovaj adut? Shpanci se mogu pobijediti i vidjeli smo sinoc jer Hrvati nijesu odigrali onako kako inace mogu medjutim za organizatora bi bilo katastrofalno da ne dodju do borbe za medalju. Ocu da vjerujem da Vuk kalkulise u protivnom....:rtfm::dash:

Pocinje jos malo prvo 1/8 finala. Napred Makedonija!!!

B4526CC3CC4BA040B01316DC0A514D04.jpg

UPS. Ne svidja mi se ova izjava "da zadovolje sujete"! Cemu sad indirektna prozivanja? Ovime pobija "moju tezu" da kalkulise. Nijesam pametan!!

Ma on nema ekipu da kalkulise da li da ide na ove ili one. Covek jednostavno ne zna da vodi ekipu ali ima dobre individualce koji pokrivaju njegovo neznanje. Nijedan trener nece sebi dozvoliti da proziva igrace zbog neuspeha. Protiv Poljske su mu bili krivi mladi igraci jer su zeleli sebe da promovisu ne bi li se prodali u bolje klubove a protiv Slovenije su mu krivi stariji igraci jer ih je pustio da bi zadovoljio njihove sujete... Svi krivi samo on ispravan. Nenadica nije pustio celo drugo poluvreme da igra iako igra odlicno na ovom prvenstvu, Stanic je tesko povredjen i igrao je Gajic koga su izresetali odakle god da su sutirali. E i tu se vidi koliko je trener sposoban cim je poveo samo dva golmana na prvenstvo a poveo je gomilu bekova i krila od kojih mu dvojica sede na tribinama spremnih da upadnu ako se neko povredi. Umesto da stavi treceg golmana na tribinu. Onda zove tajm aut na dva razlike za nas i na taj nacin dozvoljava protivniku da se konsoliduje. I to nije samo u ovoj utakmici vec i u predhodnoj na isti rezultat. Naravno obe smo izgubili. Ali bitno da je se on u novinama oprao da nije kriv vec su igraci krivi.

Ma on nema ekipu da kalkulise da li da ide na ove ili one. Covek jednostavno ne zna da vodi ekipu ali ima dobre individualce koji pokrivaju njegovo neznanje. Nijedan trener nece sebi dozvoliti da proziva igrace zbog neuspeha. Protiv Poljske su mu bili krivi mladi igraci jer su zeleli sebe da promovisu ne bi li se prodali u bolje klubove a protiv Slovenije su mu krivi stariji igraci jer ih je pustio da bi zadovoljio njihove sujete... Svi krivi samo on ispravan. Nenadica nije pustio celo drugo poluvreme da igra iako igra odlicno na ovom prvenstvu, Stanic je tesko povredjen i igrao je Gajic koga su izresetali odakle god da su sutirali. E i tu se vidi koliko je trener sposoban cim je poveo samo dva golmana na prvenstvo a poveo je gomilu bekova i krila od kojih mu dvojica sede na tribinama spremnih da upadnu ako se neko povredi. Umesto da stavi treceg golmana na tribinu. Onda zove tajm aut na dva razlike za nas i na taj nacin dozvoljava protivniku da se konsoliduje. I to nije samo u ovoj utakmici vec i u predhodnoj na isti rezultat. Naravno obe smo izgubili. Ali bitno da je se on u novinama oprao da nije kriv vec su igraci krivi.

potpuno si u pravu... sa pricom o "sujetama" se oprao sto nije ubacio nenadica u poslednjih 15 minuta. mi smo morali i trebali da shvatimo odmah posle olimpijade da cemo do sledece medalje cekati onoliko dugo dokle ne budemo opet dobili domacinstvo, mi nismo velika ekipa sa karakterom. ne znam cemu razocaranje... ovako je bilo pre a i posle EP u Beogradu.

Ako cemo kod pranja pred novinarima bogami se nije oprao. Ne znam, i dalje mislim da se moze stici daleko. Da vidimo sjutra ali ce nam Shpanci oteti pobjedu bolje receno, sudije pa ako dodamo sve ovo o cemu pricate, mrka kapa.

Ako cemo kod pranja pred novinarima bogami se nije oprao. Ne znam, i dalje mislim da se moze stici daleko. Da vidimo sjutra ali ce nam Shpanci oteti pobjedu bolje receno, sudije pa ako dodamo sve ovo o cemu pricate, mrka kapa.

nema sta nama da se otima, sami smo sebi najveci dusmani. slovenci nisi domacini bili pa sta je bilo, a nisu ni poljaci, dobili smo samo jadnu belorusiju i vanevropske ekipe... sta ocekujes od tima ciji se vodja(citaj:selektor) vec predao i daje vec 2 dana pre utakmice pesimisticke izjave... bolje receno vec se pere da bi ostao selektor posle jos jednog debakla... sramota je da evropski vicesampion primi 6 golova za 5 minuta od slovenije... hrvati su bili u pravu kad su pretili recenicom : vidimo se na neutralnom terenu(olimpijadi), i tukli nas osam razlike...

nema sta nama da se otima, sami smo sebi najveci dusmani. slovenci nisi domacini bili pa sta je bilo, a nisu ni poljaci, dobili smo samo jadnu belorusiju i vanevropske ekipe... sta ocekujes od tima ciji se vodja(citaj:selektor) vec predao i daje vec 2 dana pre utakmice pesimisticke izjave... bolje receno vec se pere da bi ostao selektor posle jos jednog debakla... sramota je da evropski vicesampion primi 6 golova za 5 minuta od slovenije... hrvati su bili u pravu kad su pretili recenicom : vidimo se na neutralnom terenu(olimpijadi), i tukli nas osam razlike...

Ma neka pobijede ove Shpance pa poslije kako god oce hahahaaha (salim se malo). Ne znam, sve mislim da se moze dalje, da se moze i mora bolje.

Odlicna igra nasih. Sa igracem vise primamo dva gola i ne dajemo nijedan. Ukrali su nam barem 7-8 lopti i napravili barem jos toliko kontri. Krila nisu dobila nijednu loptu a pivot samo jednu. Nismo provaljeni uopste sa ukrstanjem krila.

Hahahaha, resio sam da se ne nerviram, sta smo drugo mogli da ocekujemo, da mi kao autsajderi protiv Spanaca napravimo iznanadjenje? NIKADA Katastrofa, igramo na nivou Saudijske Arabije... krila 2 lopte za celo poluivreme

12:20.....Ni 5:1, ni 6:0 uz to je Stanic skinuo 7 lopti a onaj madjar dvije....11 prodanih lopti...tuga i jad ali sudije!! Zar nijesu poceli da skracuju Srbe onim zutim kartonima pa onda kompenzacija crveni karton shpancima....zar Cañellas nije nagazio prostor i dao gol kod 3 razlike za njih...zar Entrerios ne produzuje ruku i samara Vuckovica na primjer...ne valja ne valja

Super je ovo......da se malo spustimo na zemlju i realno sagledamo gde nam je rukomet,a to je top 16 na svetskom nivou i eventualno top 8 na evropskom,mada je diskutabilno....
Na misice smo izneli proslo evropsko,imali srece u kvalifikacijama za OI i tamo pokazali gde smo,a i sada.....kontru gotovo da od nasih nismo videli,kad pocne mec kao sve super dajemo neke golove,ali kako odmice mec sve teze i teze lopta ulazi,sve vise gresaka,krila spavaju i pucamo ko majmuni sa bekova.....

Nas sport je generalno u krizi samo to niko ne priznaje,jer ako bismo rekli da nam je brend no 1 u krizi onda smo zaista pukli.....ali pogledajte,pa nama je senzacija da nam fudbalska reprezentacija ode na neko prvenstvo,jos malo ce senzacija postati i to kada pruzimo malko bolju partiju protiv bilo koga.....
nama se kosarkaska reprezentacija kolje s indijancima za plasman na evropsko prvenstvo,ej bre druga najrofejnija reprezentacija ikada sada zavisi od ishoda meca izrael-estonija.....i tamo je ista prica kao sa rukometom,kad pocne mec ulaze neke trojke i kako mec odmice sve teze se dolazi do poena.....dno,i tamo smo imali neko srebro pre par godina koje nam je vratilo nadu ni u sta......
Vaterpolo cemo videti sa novim selektorom gde ce i kako ce,ali ajde da kazes da dobro stoji
Odbojka,odlaskom stare garde nije to vise to,pokazalo se i na OI,ovo je godina u kojoj cemo izgubiti ime evropskog sampiona

Sve u svemu malo gde valja.......

Back