Detroit
Aktivan član
- Poruka
- 1.524
Oh my God, they killed Kenny!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje nove sezone. Jer su preshli the big o. Mislim 000 mislim 1000 epizodu.spirittt:U Americi je pocela nova sezona ove kultne serije!
Da li je vec stigla ovde,kod pirata?
I sta mislite generalno o ovom crtacu?
Trebali su da ga obrezhu a Kail Sten Kartmen i Keni su mislili da ce im odseci "vatrogasca"(shto bi Kartmen reko) pa su hteli da ga spasu. Ubacii ga u u voz za Vinskonsin mislim i oni neki iz kafane ga koristili za sto kao nozica. A do tada je Kail napravio vestackog njegovog brata koga je pojelo kuce i onda su otishli na sahranu pa je ovaj sazno da mu on nije brat pa je onda ovaj reko gde je mali pa su ovi krenuli pa je keni upo u grob koji je pao na njega. Za to vreme njihov shkolski psihijatar je dobio otkaz i isterali su ga iz kuce jer je dao drogu klincima a u stvari je Garison maznuo to i naduvo se pa je onda on posto narkoman i zbario neku Hipi devojku i onda ga je nashla ona likusha pa se on vratio u normalu pa je ondasarabubasara:Ne znam sta je to toliko dobro o South Parku....ono ''crtani za odrasle'' vau to je kul...umrla sam od dosade u jednoj epizodi kad nekom liku se izgubi brat, a on je usvojen, a svi misle da je mrtav...bolji su Simsonovi 100 puta mada su razliciti...
Ocean_state:Koje nove sezone. Jer su preshli the big o. Mislim 000 mislim 1000 epizodu.
Obozavam South Park. ZNam skoro svaku epizodu napamet.
sarabubasara:Ne znam sta je to toliko dobro o South Parku....ono ''crtani za odrasle'' vau to je kul...umrla sam od dosade u jednoj epizodi kad nekom liku se izgubi brat, a on je usvojen, a svi misle da je mrtav...bolji su Simsonovi 100 puta mada su razliciti...
Ne Ne i Da. Ali sam cuo za ovu drugu.spirittt:Deseta sezona! Ja sam odgledao do sada 8 serijala.. Deveti i deseti nisam.
Ne znam da li je neko gledao epizodu AWESOME kada se Kartman maskira u robota i ode da zaebava Batersa....? Loodilo epizoda...![]()
![]()
![]()
Ili ono kad zaludjuje Batersa da ce smak sveta i zatvori ga u skloniste..da bi umesto njega isao u Casa Bonitu..
Ili kada prozivaju Jenifer Lopez...)
spirittt:Deseta sezona! Ja sam odgledao do sada 8 serijala.. Deveti i deseti nisam.
Ne znam da li je neko gledao epizodu AWESOME kada se Kartman maskira u robota i ode da zaebava Batersa....? Loodilo epizoda...![]()
![]()
![]()
Ili ono kad zaludjuje Batersa da ce smak sveta i zatvori ga u skloniste..da bi umesto njega isao u Casa Bonitu..
Ili kada prozivaju Jenifer Lopez...)
"vadi"Homer vadi Simpsonove, Kartman vadi South Park....
Jer izasho neki novi. Stari sam gledo...stotinu puta. Sutra cu ponovo. Svaki put se sito iscerekam.Terror Techa:"vadi"
nema potrebe da iko "vadi" SP
to je serija nad serijama
i preporucio bih svima koji nisu odgledali film, da to obavezno urade!
suck my balls![]()