South park- serija

Ne znam sta je to toliko dobro o South Parku....ono ''crtani za odrasle'' vau to je kul...umrla sam od dosade u jednoj epizodi kad nekom liku se izgubi brat, a on je usvojen, a svi misle da je mrtav...bolji su Simsonovi 100 puta mada su razliciti...

sarabubasara:
Ne znam sta je to toliko dobro o South Parku....ono ''crtani za odrasle'' vau to je kul...umrla sam od dosade u jednoj epizodi kad nekom liku se izgubi brat, a on je usvojen, a svi misle da je mrtav...bolji su Simsonovi 100 puta mada su razliciti...
Trebali su da ga obrezhu a Kail Sten Kartmen i Keni su mislili da ce im odseci "vatrogasca"(shto bi Kartmen reko) pa su hteli da ga spasu. Ubacii ga u u voz za Vinskonsin mislim i oni neki iz kafane ga koristili za sto kao nozica. A do tada je Kail napravio vestackog njegovog brata koga je pojelo kuce i onda su otishli na sahranu pa je ovaj sazno da mu on nije brat pa je onda ovaj reko gde je mali pa su ovi krenuli pa je keni upo u grob koji je pao na njega. Za to vreme njihov shkolski psihijatar je dobio otkaz i isterali su ga iz kuce jer je dao drogu klincima a u stvari je Garison maznuo to i naduvo se pa je onda on posto narkoman i zbario neku Hipi devojku i onda ga je nashla ona likusha pa se on vratio u normalu pa je onda
Kail ipak oprostio svom malom pratu pa je onda sazno shta je stvarno obrezivanje pa je sve bilo super. Eto. Jer ti sad jasnije? Ma SP rulla bolje je od Simspsonovih sto puta. Drogs are bad, Dont get drogs.

Ocean_state:
Koje nove sezone. Jer su preshli the big o. Mislim 000 mislim 1000 epizodu.
Obozavam South Park. ZNam skoro svaku epizodu napamet.

Deseta sezona! Ja sam odgledao do sada 8 serijala.. Deveti i deseti nisam.

Ne znam da li je neko gledao epizodu AWESOME kada se Kartman maskira u robota i ode da zaebava Batersa....? Loodilo epizoda...:) :) :)
Ili ono kad zaludjuje Batersa da ce smak sveta i zatvori ga u skloniste..da bi umesto njega isao u Casa Bonitu..:)
Ili kada prozivaju Jenifer Lopez... :))

spirittt:

Ne znam da li je neko gledao epizodu AWESOME kada se Kartman maskira u robota i ode da zaebava Batersa....? Loodilo epizoda...:) :) :)
Ili ono kad zaludjuje Batersa da ce smak sveta i zatvori ga u skloniste..da bi umesto njega isao u Casa Bonitu..:)
Ne Ne i Da. Ali sam cuo za ovu drugu.
E jer imash mozhda te epizode? Mislim te neke sezone. Jer ja sam skido sa neta ali ide mnoogo sporo. Zayebi ti to. Ja sam zaludjenik za SP ali neznam gde ima da se kupi. Ako imash posalji pm ako mozhesh da mi poshaljesh ili tako neshto.

spirittt:

Casa Bonita je najjacha epizoda! Crkla sam od smeha. Inache, crtani je do jaja, obozavam ga!!!!!!

Back