South park- serija

Obozavam South Park i stvarno mi je tesko da izdbvojim omiljenu/e epizode:D

Ali ubedljivo najvise puta sam gledala Rainforest Shmainforest:lol: Pevanje Getting gay with kids,izgubljeni u prasumi i Cartmanovo kukanje sto je gladan...

Citati su im neprevazidjeni ((;

Свиђа ми се како су обрадили кечере *(They took his job! LOOOOOL стално ово понављам :mrgreen:), a у другој епизоди и ону тотално болесну емисију са малим девојчицама у избору за мис...
плус, у све то додали Мајкла Џексона, чији је сан да буде мала бела девојцица :mrgreen:

Свиђа ми се како су обрадили кечере *(They took his job! LOOOOOL стално ово понављам :mrgreen:), a у другој епизоди и ону тотално болесну емисију са малим девојчицама у избору за мис...
плус, у све то додали Мајкла Џексона, чији је сан да буде мала бела девојцица :mrgreen:

:rotf:Prejaka epizoda.......scena kada aparati odu u ***** i kad je ajk poceo da prica umro sam od smeha.

Najace epizode:
Imagination land
Pandemic(giny pirate:rotf::rotf::rotf:)
Death of Eric Cartman!

Јел то мени нешто промакло пасу само мени нове епизоде досадне до зла бога... ?... Поготово други део актуелне сезоне...
Нема више оне чудесне дечје наивности прожету кроз тако сочно и иронично исмевање религије, људи других раса, актуелних дешавања у свету, бесконачне љуцке глупости... итд, итд, итд...
Аи ово богаћење графичким детаљима убија чар којуе шоу досад имао... Садје мање више као неки "фемили шоу"...

Odlicna je epizoda sa kecerima.
Dobra je i The F Word, sa bajkerima.
FAGS !
bike curious :hahaha:

Dobra je i Dances with Smurfs.
I'm Asking Questions Stan. :rtfm:
:super:

Back