Powerslave94
Aktivan član
- Poruka
- 1.245
Zasto nema vise south parka!?!? Definitivno najbolje epizode su one 3 : Imagination Land se zovu ja mislim...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad hoće da bace nuklearku na maštu?!Zasto nema vise south parka!?!? Definitivno najbolje epizode su one 3 : Imagination Land se zovu ja mislim...
Pevanje Getting gay with kids,izgubljeni u prasumi i Cartmanovo kukanje sto je gladan...Kad hoće da bace nuklearku na maštu?!
Ta je bila dobra epizoda![]()

), a у другој епизоди и ону тотално болесну емисију са малим девојчицама у избору за мис... 

nova epizoda jee
deadliest catch, lady gaga i japanci[/QU
![]()
nova epizoda jee
deadliest catch, lady gaga i japanci![]()

Свиђа ми се како су обрадили кечере *(They took his job! LOOOOOL стално ово понављам), a у другој епизоди и ону тотално болесну емисију са малим девојчицама у избору за мис...
плус, у све то додали Мајкла Џексона, чији је сан да буде мала бела девојцица![]()
Prejaka epizoda.......scena kada aparati odu u ***** i kad je ajk poceo da prica umro sam od smeha.

)
Ono kad on plače dok mu majka stenje je nešto od čega vataju grčevi u stomaku. 
Свиђа ми се како су обрадили кечере *(They took his job! LOOOOOL стално ово понављам), a у другој епизоди и ону тотално болесну емисију са малим девојчицама у избору за мис...
плус, у све то додали Мајкла Џексона, чији је сан да буде мала бела девојцица![]()