South park- serija

Ovaj 12. serijal nije nešto po mom mišljenju... Naročito mi se ne sviđa ona bolesna epizoda sa Britney Spears. Poslednja epizoda je nešto o Obami i Mekejnu. Kao, njih dvojica rade zajedno kao profesionalni lopovi, pa nije bilo važno koji pobeđuje jer im je trebao pristup nekom tajnom tunelu da bi ukrali neki dijamant dok cela Amerika slavi ili pokušava da se ubije... Nije loša epizoda...
1212.jpg

Ova prethodna mi se nije svidela. Nema neku dobru priču...

Večeras nova epizoda:

The Ungroundable

1214.jpg

Butters is sure he's seen a vampire at school but he can't get anyone to listen to him. Meanwhile, the Goth Kids are angry and frustrated when the other kids can't tell the difference between a Goth and a Vampire.

Nadam se da je ova dobra...

Ova prethodna mi se nije svidela. Nema neku dobru priču...

Večeras nova epizoda:

The Ungroundable

1214.jpg

Butters is sure he's seen a vampire at school but he can't get anyone to listen to him. Meanwhile, the Goth Kids are angry and frustrated when the other kids can't tell the difference between a Goth and a Vampire.

Nadam se da je ova dobra...

Dobra je epizoda... Ništa posebno, ali nije loša.

:worth:
Najjaci crtac ikada!!!
Obozavam ga, inace racunar nisam gasio 4 nedelje kako bi skinuo sve epizode :D:D:D
Ja sam poceo da ga gledam sasvim slucajno, kao klinac sam na StudioB kanalu stalno partio neku emisiju koja se zvala VJ Sat i tu su jednom pustili neku, nesecam se vise ni koju pesmu iz SP
Secam se pre nego sto su pustili pesmu kako ju je voditeljka sa odusevljenjem najavila
Jednom prilikom sam na OBN kanalu naleteo na SP, prepoznao sam karakteristicnu animaciju pa sam morao da odgledam tui epizodu koju su tada emitovali...
I eto od tada pa do danas SP mi je Vrh !!!
:super:

Back