South park- serija

11.03. izlazi nova epizoda ``1301 - The Ring``
``Kenny and his new girlfriend go to a Jonas brothers' concert. Thinking it's his way into her heart and other body parts,
Kenny takes his new girlfriend to a Jonas brothers concert. his dream of taking their relationship to the next level is crushed when the Jonas brothers give them purity rings.``
jos samo malo
pa da je skinem u cetvrtak sa net-a

Šteta što su prekinuli sa onim uvodima u svaku epizodu kao što je bilo u prve dve sezone.

Uvodu u S02E03, epizodu "Chickenlover":

Mm.. pogledala sam ovo, odlicno je .. steta sto su maknuli

Koliko se secam 'Chickenlover' je epska ep. u kojoj Cartman izigrava policajnca
i nosi one cvikere na kojima se uvek vidi odraz americkog Velikog kanjona :mrgreen:
i ep. u kojoj on izgovara cuveno Respect My Authoritah! :cool:

a od ovih novih ep. iz 12. sezone sam gledala Britney's New Look, nije lose.

Mm.. pogledala sam ovo, odlicno je .. steta sto su maknuli

Koliko se secam 'Chickenlover' je epska ep. u kojoj Cartman izigrava policajnca
i nosi one cvikere na kojima se uvek vidi odraz americkog Velikog kanjona :mrgreen:
i ep. u kojoj on izgovara cuveno Respect My Authoritah! :cool:

a od ovih novih ep. iz 12. sezone sam gledala Britney's New Look, nije lose.

Da, to je Chickenlover, odatle moj potpis, ali govori on to prilično često kao i "Screw you guys, I'm going home!"

Iz dvanaeste sezone mi je ta sa Britney Spears možda najlošija... One koje su mi se svidele su:
S12E07 - Super Fun Time
1207.jpg
S12E08 - The China Problem
1208.jpg
S12E10&E11 - Pandemic
1211.jpg
S12E12 - About Last Night
1212.jpg

Najabolje je ono kada su nih troje zarobljeni u busu a rendy izađe napolje da bi uhvatio dobar snimak i zatim se vrati unutra:rotf:

heheh ili onda se vidi kako namerno spusta kameru da mu se vide noge dok trci da bi sve izgledalo dramaticnije :mrgreen:

__

ali ko zna.. verovatno bih se i ja dohvatila kamere da su to moji poslednji dani..
poslednji trenutak da dam svom zivotu smisao XD

MIslim, ima na internetu da se vidi, na oficijelnom sajtu...http://www.southparkstudios.com/
I to sve epizode do sada.
A ova 13. sezona je tek pocela, nije jos emitovano ni na ComedyCentral...samo prva epizoda...
Tako da, dok se pirati dokopaju toga treba da prodje neko vreme.

Jednom nedeljno se prikazuje na ComedyCentral, pa će svakog četvrtka biti moguć download nove epizode.

Sad se setih epizode kada Russell Crowe imao svoju emisiju "Fighting 'round The World" ili tako nešto. Najjača scena je kada on kaže nešto na foru:
"Pošto se vi poznatiji glumci bore protiv bolesti, pomažu siromašnima i sl, ja sam odlučio da se borim protiv raka. Gde taj rak, da mu ja pokažem?"
Posle par scena opet emisija:
"Nismo našli rak, tako da ne mogu da se borim protiv njega, ali smo našli čoveka sa rakom."
Počinje da udara nekog starca pesnicama koji jedva stoji sav povezan nekim cevčicama derući se: "Isprebijaću taj rak u tebi!"
lol.gif

Nisam mogao da prestanem da se smejem...

Back