SOTONA I DEMONI - kako zavode ljude

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Biblija otkriva Sotonine taktike i zamke...

Sotona zavodi ljude preko ponosa, preko losih osobina....

Sam je postao Sotona kada se poneo uzoholio...

Tako i ljudi kada pokazuju takve lose osobine blizi su njemu....

Covek sto je blizi Bogu ne moze biti izmanipulisan od strane Sotone...

Takodje tako sto se uklanja od zla...

Ljubav prema Bogu, i svemu sto je VRLINA i dobrota i LJUBAV su zastita... kao i VERA u BOga JHVH.

Biblija otkriva Sotonine taktike i zamke...

Sotona zavodi ljude preko ponosa, preko losih osobina....

Sam je postao Sotona kada se poneo uzoholio...

Tako i ljudi kada pokazuju takve lose osobine blizi su njemu....

Covek sto je blizi Bogu ne moze biti izmanipulisan od strane Sotone...

Takodje tako sto se uklanja od zla...

Ljubav prema Bogu, i svemu sto je VRLINA i dobrota i LJUBAV su zastita... kao i VERA u BOga JHVH.

Auh , pa nisam znao, ma vidi molim te, knjiga otkriva sotonine zamke i jos ima taktiku i ama bas niko za sve ove godine, nije uspeo da otkrije te sotonine igre....

Osim tebe.

Mozes li nam reci koje su to lose osobine...da li je mozda Vodjenje ljubavi izmedju razlicitih polova ili si mislila na Seks istopolnih....:deda:

Da li je sotonina produzena ruka , kada mlada devojka ostane u drugom stanju a mladic je ostavi ili je sto je jos veci " Greh" zatrudnela sa ozenjenim.:zelenko3:

E sada se tu postavljaju i nekoliko pitanja , koji zahtevaju i odgovore:

da li je ljubav Greh , po ovome sto ti kazes jeste, ali hajde da se vratimo na pra pocetak svih nas , koji po tvojoj knjizi se pozivas . Bog stvori Adama, pa od Adama uze Rebro i stvori Evu ( i dan danas mi muskarci , neki vise neki manje pate tj zulja ih to rebro)z:shock:

Pa onda im je rekao mnozite se, Cek malo ,pa nije bilo braka, Hmmmm to znaci da su oni pod uticajem boga napravili greh i stvorili ,plod takvog greha a to je dete....

E sada dolazimo do onoga, Kako je moguce da neko koji je u Svestenstvu , rekao da DETE JE GREH...... a i to dete kada poraste , radi isto ono sto je mu radilo i Caca i mater....i ti to podrzavas.

Zakljucak posle ovakve Analize cinjenica je da je sam bog ustvari Satana.

Prvo Adamu je uzeo Rebro, pa mu napravi Teret za citav zivot i sto je najgore, nije mogao da bira. Po sistemu uzmi ili ostavi, znaci Adam je psiholoski bio maltreriran od strane boga- tj samog sotone.

I sada , kada vidim, tj kada si mi pomogla da vidim da tvoj bog je ustvari preruseni Sotona ili ti Djavo ili ti, ma sta Ja znam pod kojim se imenima krije . Ja nikako ne mogu verovati u njega.

Jer bog i sotona su isto.....barem , po onome sto pise u bibliji.

Poslednja izmena:
Sotona dovodi ljude u nezavidne polozaje, a onda ih kusa da podlegnu iskusenju.....

Recimo - bliska osoba iznenada umre, i Sotona kusa.... da bi covek posumnjao u Bozju dobrotu i ljubav!

Ili:

Osoba koja ima komplexe od ranije, sada tezi za gomilom novca ....
Sotona je kusa da krene u pljacku, i ostala necasna zanimanja koja ce je na kraju unistiti :(

Sotona zna nase slabosti, i tu se trudi da nas obmane.....

sotone i demoni proganjaju i zavode samo vernike, od nevernika nemaju nikakvu korist pošto oni ionako ne veruju u njih.
ja, recimo, nikada nisam od nekog nevernika čuo da ga progone demoni ili da ima problema sa sotonom.
o tome možeš čuti jedino od vernika...u njihovim umovima su se ugnezdili razni demoni i sotone.

sotone i demoni proganjaju i zavode samo vernike, od nevernika nemaju nikakvu korist pošto oni ionako ne veruju u njih.
ja, recimo, nikada nisam od nekog nevernika čuo da ga progone demoni ili da ima problema sa sotonom.
o tome možeš čuti jedino od vernika...u njihovim umovima su se ugnezdili razni demoni i sotone.

Mislis da je bolje druziti se sa njima nego sto pokusavaju da napadaju....
Da li mislis da je bolje druziti se sa demonima ili da te napadaju?
Sotona i demoni su u umovima onih koji im se ne odupiru... koji ih slusaju koji zive po njihovom diktatu...
a svako ko ne poznaje Bozju rec i ko je se ne pridrzava je lak njihov plen.
Sotonina najveca prevara i jeste sto je ubedio ljude da on ne postoji.
Takvi koji ne veruju da on ne postoji su njegov najlaksi plen...
Problema sa njima imaju najvise oni koji ne znaju i ne veruju...

Bog je preko Biblije otkrio nama Sotonine zamke i nacin delovanja, tako da to nije nepoznato
i o tome treba pricati, da bi se pomoglo ljudima da se zastite od zla.

Pravi vernici imaju Oruzje Bozje protiv njihovog dejstva
ovde zapisano u Efezanima 6:11-18

11 Обуците сву Божју ратну опрему да бисте могли да се одупрете Ђаволовим сплеткама.

12 Јер се не боримо против крви и тела, него против поглаварстава, против власти, против светских владара ове таме, против злих духовних сила на небесима.
13 Зато узмите сву Божју ратну опрему, да бисте могли да се одупрете у зли дан и да останете постојани након што учините све што је потребно.
14 Дакле, будите постојани. Опашите бедра истином, на груди ставите оклоп праведности,
15 и обујте ноге спремношћу да проповедате добру вест мира.
16 Изнад свега, узмите велики штит вере, којим ћете моћи да угасите све горуће стреле Злога.
17 Узмите и кацигу спасења и мач духа, то јест, Божју реч,
18 молећи се у духу сваким обликом молитве и усрдног мољења у свакој прилици. И ради тога бдите са свом устрајношћу и усрдним молбама за све свете,

Poslednja izmena:
Mislis da je bolje druziti se sa njima nego sto pokusavaju da napadaju....
Da li mislis da je bolje druziti se sa demonima ili da te napadaju?
Sotona i demoni su u umovima onih koji im se ne odupiru... koji ih slusaju koji zive po njihovom diktatu...
a svako ko ne poznaje Bozju rec i ko je se ne pridrzava je lak njihov plen.
Sotonina najveca prevarai jeste sto je ubdeio ljude da on ne postoji.
Takvi koji neveruju da on ne postoji su njegov najlaksi plen...
Problema sa njima imaju najvise oni koji ne znaju i ne veruju...

Pravi vernici imaj uOruzje Bozje protiv njihovog dejstva
ovde zapisano u Efezanima 6:11-18

11 Обуците сву Божју ратну опрему да бисте могли да се одупрете Ђаволовим сплеткама.

12 Јер се не боримо против крви и тела, него против поглаварстава, против власти, против светских владара ове таме, против злих духовних сила на небесима.
13 Зато узмите сву Божју ратну опрему, да бисте могли да се одупрете у зли дан и да останете постојани након што учините све што је потребно.
14 Дакле, будите постојани. Опашите бедра истином, на груди ставите оклоп праведности,
15 и обујте ноге спремношћу да проповедате добру вест мира.
16 Изнад свега, узмите велики штит вере, којим ћете моћи да угасите све горуће стреле Злога.
17 Узмите и кацигу спасења и мач духа, то јест, Божју реч,
18 молећи се у духу сваким обликом молитве и усрдног мољења у свакој прилици. И ради тога бдите са свом устрајношћу и усрдним молбама за све свете,
ja nemam ništa sa demonima i sotonama, nemam ni predstavu šta je to.
a, je l' tebe, arianna - pošto si vernik - proganjaju demoni...je li ti sotona ikada pokucao na vrata? :per:

ja nemam ništa sa demonima i sotonama, nemam ni predstavu šta je to.
a, je l' tebe, arianna - pošto si vernik - proganjaju demoni...je li ti sotona ikada pokucao na vrata? :per:

Pa , da si svestan sta je Bog, i sta je sveto...

mozda bi shvatio da imas u sebi neke demone ~~~~

Recimo, ja mislim da ti konkretno imas neke crte karaktera koje poticu od nekog drugog, a ne od Boga ^^

Pa , da si svestan sta je Bog, i sta je sveto...

mozda bi shvatio da imas u sebi neke demone ~~~~

Recimo, ja mislim da ti konkretno imas neke crte karaktera koje poticu od nekog drugog, a ne od Boga ^^

dakle, ti si, pošto si svesna šta je bog, obuzeta demonima!?

a vidim da si postala i stručnjak za ocenu nečijih karaktera...jel to demon iz tebe vrši procenu?

dakle, ti si, pošto si svesna šta je bog, obuzeta demonima!?

a vidim da si postala i stručnjak za ocenu nečijih karaktera...jel to demon iz tebe vrši procenu?

Ne , ja sam samo naucila sta je dobra i sta zlo.

I znam da prepoznam i kod sebe i kod drugih....

A losi ljudi , koji nisu svesni kome sluze... ostaju tu gde su , i niko ih ne dira dok se to zlo ne obije njima samima o glavu ~~~~

Ponajmanje ih dira Sotona - i zasto bi , kada zna da su vec na njegovoj strani !!

Ne , ja sam samo naucila sta je dobra i sta zlo.

I znam da prepoznam i kod sebe i kod drugih....

A losi ljudi , koji nisu svesni kome sluze... ostaju tu gde su , i niko ih ne dira dok se to zlo ne obije njima samima o glavu ~~~~

Ponajmanje ih dira Sotona - i zasto bi , kada zna da su vec na njegovoj strani !!

je li ovo podvučeno rečeno iz iskustva, ili ti samo zamišljaš kako to treba po tebi da bude?

uzgred, šta radiš kad prepoznaš kod sebe nešto što je dobro ili loše...mislim, da li se sve završi na tom prepoznavanju ili i deluješ nekao - npr. osudom ili možda čak i fizičkim ispoljavanjem prema onom što okarakterišeš kao loše (bes, ljutnja).

je li ovo podvučeno rečeno iz iskustva, ili ti samo zamišljaš kako to treba po tebi da bude?

uzgred, šta radiš kad prepoznaš kod sebe nešto što je dobro ili loše...mislim, da li se sve završi na tom prepoznavanju ili i deluješ nekao - npr. osudom ili možda čak i fizičkim ispoljavanjem prema onom što okarakterišeš kao loše (bes, ljutnja).

Receno je iz iskustva.

Najveca istina je da se Dobro i Lose bore za duse ljudi na ovoj planeti.

Neki ljudi nisu ni tamo,ni ovamo, i oni najvise imaju nevolje,problema i iskusenja....
Losi ljudi cesto ne cine sebi zlo, ali unistavaju ljude oko sebe... to Sotona radi preko njih.

Stalno se preispitujem, i kad uvidm neke mane, trudim se da pronadjem uzrok,i otklonim nesveto ponasanje...ili koji god greh da je u pitanju^^

To je kod hriscana ,valjda,svakodnevno zanimanje :think:

Sotona dovodi ljude u nezavidne polozaje, a onda ih kusa da podlegnu iskusenju.....

Recimo - bliska osoba iznenada umre, i Sotona kusa.... da bi covek posumnjao u Bozju dobrotu i ljubav!

Ili:

Sotona je kusa da krene u pljacku, i ostala necasna zanimanja koja ce je na kraju unistiti :(

ајде перлице како иде оче наш, ко искушава?

Ili:

Ih ,kako bi bilo saznati tvoje slabosti, ali eto djavo ,ne postoji osim u tvojoj glaavi i bajci.

Receno je iz iskustva.

Najveca istina je da se Dobro i Lose bore za duse ljudi na ovoj planeti.

Neki ljudi nisu ni tamo,ni ovamo, i oni najvise imaju nevolje,problema i iskusenja....
Losi ljudi cesto ne cine sebi zlo, ali unistavaju ljude oko sebe... to Sotona radi preko njih.

Stalno se preispitujem, i kad uvidm neke mane, trudim se da pronadjem uzrok,i otklonim nesveto ponasanje...ili koji god greh da je u pitanju^^

To je kod hriscana ,valjda,svakodnevno zanimanje :think:

Pa perlice koji je to tvoje iskusenje,

Kako je sotona u tvom zivotu prisutna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back