Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Nije za tebe Biblija ocigledno![]()
Naravno da nije, receno ti i zbog cega - u istoj se pominje razbijanje glava malim bebama od strane biblijskog boga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije za tebe Biblija ocigledno![]()
Naravno da nije, receno ti i zbog cega - u istoj se pominje klanje malih beba ljudske rase od strane biblijskog boga.
E,ako je od boga,onda je to dobro!![]()
Biblija otkriva Sotonine taktike i zamke...
Sotona zavodi ljude preko ponosa, preko losih osobina....
Sam je postao Sotona kada se poneo uzoholio...
Tako i ljudi kada pokazuju takve lose osobine blizi su njemu....
Covek sto je blizi Bogu ne moze biti izmanipulisan od strane Sotone...
Takodje tako sto se uklanja od zla...
Ljubav prema Bogu, i svemu sto je VRLINA i dobrota i LJUBAV su zastita... kao i VERA u BOga JHVH.
sotone i demoni proganjaju i zavode samo vernike, od nevernika nemaju nikakvu korist pošto oni ionako ne veruju u njih.
ja, recimo, nikada nisam od nekog nevernika čuo da ga progone demoni ili da ima problema sa sotonom.
o tome možeš čuti jedino od vernika...u njihovim umovima su se ugnezdili razni demoni i sotone.
ja nemam ništa sa demonima i sotonama, nemam ni predstavu šta je to.Mislis da je bolje druziti se sa njima nego sto pokusavaju da napadaju....
Da li mislis da je bolje druziti se sa demonima ili da te napadaju?
Sotona i demoni su u umovima onih koji im se ne odupiru... koji ih slusaju koji zive po njihovom diktatu...
a svako ko ne poznaje Bozju rec i ko je se ne pridrzava je lak njihov plen.
Sotonina najveca prevarai jeste sto je ubdeio ljude da on ne postoji.
Takvi koji neveruju da on ne postoji su njegov najlaksi plen...
Problema sa njima imaju najvise oni koji ne znaju i ne veruju...
Pravi vernici imaj uOruzje Bozje protiv njihovog dejstva
ovde zapisano u Efezanima 6:11-18
11 Обуците сву Божју ратну опрему да бисте могли да се одупрете Ђаволовим сплеткама.
12 Јер се не боримо против крви и тела, него против поглаварстава, против власти, против светских владара ове таме, против злих духовних сила на небесима.
13 Зато узмите сву Божју ратну опрему, да бисте могли да се одупрете у зли дан и да останете постојани након што учините све што је потребно.
14 Дакле, будите постојани. Опашите бедра истином, на груди ставите оклоп праведности,
15 и обујте ноге спремношћу да проповедате добру вест мира.
16 Изнад свега, узмите велики штит вере, којим ћете моћи да угасите све горуће стреле Злога.
17 Узмите и кацигу спасења и мач духа, то јест, Божју реч,
18 молећи се у духу сваким обликом молитве и усрдног мољења у свакој прилици. И ради тога бдите са свом устрајношћу и усрдним молбама за све свете,
Najveca obmana Sotone Djavola je sto je ubedio ljude da ON i njegovi demoni u stvari ne postoje...![]()
ne proganjaju me tebe proganjaju
evo nagone te da ma napadas ovde![]()
meni se čini da mu je najveća obmana u tome što je ubedio vernike da je on starozavetni bog jehova, pa mu se još i klanjaju...Najveca obmana Sotone Djavola je sto je ubedio ljude da ON i njegovi demoni u stvari ne postoje...
ja nemam ništa sa demonima i sotonama, nemam ni predstavu šta je to.
a, je l' tebe, arianna - pošto si vernik - proganjaju demoni...je li ti sotona ikada pokucao na vrata?![]()
Pa , da si svestan sta je Bog, i sta je sveto...
mozda bi shvatio da imas u sebi neke demone ~~~~
Recimo, ja mislim da ti konkretno imas neke crte karaktera koje poticu od nekog drugog, a ne od Boga ^^
dakle, ti si, pošto si svesna šta je bog, obuzeta demonima!?
a vidim da si postala i stručnjak za ocenu nečijih karaktera...jel to demon iz tebe vrši procenu?
Ne , ja sam samo naucila sta je dobra i sta zlo.
I znam da prepoznam i kod sebe i kod drugih....
A losi ljudi , koji nisu svesni kome sluze... ostaju tu gde su , i niko ih ne dira dok se to zlo ne obije njima samima o glavu ~~~~
Ponajmanje ih dira Sotona - i zasto bi , kada zna da su vec na njegovoj strani !!
je li ovo podvučeno rečeno iz iskustva, ili ti samo zamišljaš kako to treba po tebi da bude?
uzgred, šta radiš kad prepoznaš kod sebe nešto što je dobro ili loše...mislim, da li se sve završi na tom prepoznavanju ili i deluješ nekao - npr. osudom ili možda čak i fizičkim ispoljavanjem prema onom što okarakterišeš kao loše (bes, ljutnja).
Sotona dovodi ljude u nezavidne polozaje, a onda ih kusa da podlegnu iskusenju.....
Recimo - bliska osoba iznenada umre, i Sotona kusa.... da bi covek posumnjao u Bozju dobrotu i ljubav!
Ili:
Osoba koja ima komplexe od ranije, sada tezi za gomilom novca ....
Sotona je kusa da krene u pljacku, i ostala necasna zanimanja koja ce je na kraju unistiti
Sotona zna nase slabosti, i tu se trudi da nas obmane.....
Sotona dovodi ljude u nezavidne polozaje, a onda ih kusa da podlegnu iskusenju.....
Recimo - bliska osoba iznenada umre, i Sotona kusa.... da bi covek posumnjao u Bozju dobrotu i ljubav!
Ili:
Osoba koja ima komplexe od ranije, sada tezi za gomilom novca ....
Sotona je kusa da krene u pljacku, i ostala necasna zanimanja koja ce je na kraju unistiti
Sotona zna nase slabosti, i tu se trudi da nas obmane.....
Receno je iz iskustva.
Najveca istina je da se Dobro i Lose bore za duse ljudi na ovoj planeti.
Neki ljudi nisu ni tamo,ni ovamo, i oni najvise imaju nevolje,problema i iskusenja....
Losi ljudi cesto ne cine sebi zlo, ali unistavaju ljude oko sebe... to Sotona radi preko njih.
Stalno se preispitujem, i kad uvidm neke mane, trudim se da pronadjem uzrok,i otklonim nesveto ponasanje...ili koji god greh da je u pitanju^^
To je kod hriscana ,valjda,svakodnevno zanimanje![]()