SOTONA I DEMONI - kako zavode ljude

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Demoni se pretvaraju da su dobri, dok te ne iskoriste....
a onda te uniste.

To piše na Glasnikovom forumu....

Ne treba se oslanjati na svoju pamet, i svoja osecanja.. vec samo na Bozju Rec ....

I tako...kada se recimo ti zaljubiš žne smeš da se osloniš na svoje osećanje...već moraš pitati božiju reč ...da li si se zaljubila...

A pamet nije potrebna čoveku...šta će mu kada i svaki glupav čovek može da se osloni na božiju reč...

To piše na Glasnikovom forumu....

I tako...kada se recimo ti zaljubiš žne smeš da se osloniš na svoje osećanje...već moraš pitati božiju reč ...da li si se zaljubila...

A pamet nije potrebna čoveku...šta će mu kada i svaki glupav čovek može da se osloni na božiju reč...

Jeroh, ispricaj nam o tvom boravku u zatvoru...

Mislila sam da moze da ima veze sa temom, a da ne pricas o drugima, nego o sebi :)

Pa napisi ukratko opet...
Kako ne moze da ima veze sa demonima .... ?

Jel igra religija u celoj toj prici neku ulogu u vezi tebe ^^ ?

Nikakvu ulogu u toj priči nemaju ni demoni ni religija...Stv ar je u običnoj surovoj životnoj realnosti. Znaš kako postoje stvari koje kada u nekom trenutku ne bih učinio, ne bih mogao samog sebe pogledati u ogledalu. I da ne bih spamovao Moninu temu koja se nalazi u ostale verske zajednice...budi ti meni pozdravljena.

Nikakvu ulogu u toj priči nemaju ni demoni ni religija...Stv ar je u običnoj surovoj životnoj realnosti. Znaš kako postoje stvari koje kada u nekom trenutku ne bih učinio, ne bih mogao samog sebe pogledati u ogledalu. I da ne bih spamovao Moninu temu koja se nalazi u ostale verske zajednice...budi ti meni pozdravljena.

Napisi mi u PP ... ukratko,please ^^

Bog dozvoljava iskusenja, da bi se pokazalo od kakvog smo materijala..

Kao kod Jova, Bog nije iskusavao Jova, vec je dopustio Sotoni da ga iskusava ^^

:hahaha:
са вама Јеховиним сведоцима је лако дискутовати, увек знаш унапред одговор који ћеш добити или нећеш.
ако он не зна од каквог нас је материјала направио (како га представљате) да ли ти уопште знаш онда каквог бога ти представљаш?

Poslednja izmena od moderatora:
:hahaha:
са вама секташима је лако дискутовати, увек знаш унапред одговор који ћеш добити или нећеш.
ако он не зна од каквог нас је материјала направио (како га представљате) да ли ти уопште знаш онда каквог бога ти представљаш?

sale, ako sumnjas u svoju veru, pa pitas sektasa da ti objasni... nemoj se zalis ^^

Bog sve zna, i ko ce se na kraju spasiti... Ali SVE mora da se desi u realnosti, da bi se svi uverili.. i mi,i Sotona, i ceo Svemir !

Da Bog ne zna, ne bi postojala prorocanstva ^^

sale, ako sumnjas u svoju veru, pa pitas sektasa da ti objasni... nemoj se zalis ^^

Bog sve zna, i ko ce se na kraju spasiti... Ali SVE mora da se desi u realnosti, da bi se svi uverili.. i mi,i Sotona, i ceo Svemir !

Da Bog ne zna, ne bi postojala prorocanstva ^^

ајд сад размисли шта си малопре написала и сад
1. бог оће да види
2. бог све зна

па ако све зна шта то хоће да види?:D

Bog dozvoljava iskusenja, da bi se pokazalo od kakvog smo materijala..

Kao kod Jova, Bog nije iskusavao Jova, vec je dopustio Sotoni da ga iskusava ^^

Citajuci o tom tvom Sotoni, ma gde ne najDe bre nekoga normalnog u Toj Serbiji, :per:

Vidim da je stalno u tebi, ma kakav je bre to musko ,kada ne uspeva da te dovede do zavrsnice....
:eek:
More nadji si ti nekog nasef Djavola, On ce te na mnogo bolji nacin i pokazati sta ima i kako da te u Serbiji.........Iskusi,:rotf:

Onako kako Svemocni Bog u svojoj pravdi odluci :mrgreen:

Bog ima vlast i nad Sotonom :)

pa nema vlast nad njim čim ne može spreči njegovo delovanje
to je ipak kao što rekoh enki dogovor, po sistemu: ajde ti iskušavaj, ja sam tu da činim dobro

šta bi dobro bilo da nema zla , kako bi se videla lepota da nema ružnoće... ?
to i jeste filozofija religije - suprotnost...mora postojati zlo da bi dobro došlo do izražaja,
a sve je to u sdelovanju z' naravo :D

pa nema vlast nad njim čim ne može spreči njegovo delovanje
to je ipak kao što rekoh enki dogovor, po sistemu: ajde ti iskušavaj, ja sam tu da činim dobro

šta bi dobro bilo da nema zla , kako bi se videla lepota da nema ružnoće... ?
to i jeste filozofija religije - suprotnost...mora postojati zlo da bi dobro došlo do izražaja,
a sve je to u sdelovanju z' naravo :D

Chuj terminal,

Bog moze da kaze jednu rec i da unisti sve nas , i Sotonu i gresnike i planetu !

On to nece da uradi jer je - Ljubav :) I otkrio nam je da se imati strepljanja sa svima nama "dok se ne navrsi vreme " ,
a onda ce suditi po pravdi svojoj. :hvala:

- - - - - - - - - -

Ceo svemir se uci sta je zlo kada pogleda nasu planetu, i sta Sotona i demoni rade sa nama !
na zalost

Chuj terminal,

Bog moze da kaze jednu rec i da unisti sve nas , i Sotonu i gresnike i planetu !

On to nece da uradi jer je - Ljubav :) I otkrio nam je da se imati strepljanja sa svima nama "dok se ne navrsi vreme " ,
a onda ce suditi po pravdi svojoj. :hvala:

- - - - - - - - - -

Ceo svemir se uci sta je zlo kada pogleda nasu planetu, i sta Sotona i demoni rade sa nama !
na zalost

a čuj gopsođice,
bo je po bibliji mnogo toga izrekao ali ništa još konkretno, sve se svodi na nekom očekivanju i isčekivanju
niti se zna kada će doći do spasenja, niti to neko može reći, čak ni provizorno,
jer je evidentno da "sveti spisi" nisu merodavni da to saopšte, što se izvodi zaključak da i nisu kompetentni
jer je to pisao čovek u nekom nadahnuću kao što pisac piše neko svoje delo

sotona i demoni jednostavno moraju biti suprotnost božijem klanu,
tj. moraju "postojati", inače kako bi se shvatila i videla belina nasuprot tame

pad Lucifera je bio neminovan baš iz to razloga, a ne sumnjam da ga je i sam bog nagovorio na to :)

a čuj gopsođice,
bo je po bibliji mnogo toga izrekao ali ništa još konkretno, sve se svodi na nekom očekivanju i isčekivanju
niti se zna kada će doći do spasenja, niti to neko može reći, čak ni provizorno,
jer je evidentno da "sveti spisi" nisu merodavni da to saopšte, što se izvodi zaključak da i nisu kompetentni
jer je to pisao čovek u nekom nadahnuću kao što pisac piše neko svoje delo

sotona i demoni jednostavno moraju biti suprotnost božijem klanu,
tj. moraju "postojati", inače kako bi se shvatila i videla belina nasuprot tame

pad Lucifera je bio neminovan baš iz to razloga, a ne sumnjam da ga je i sam bog nagovorio na to :)

Bog je dao drvo poznanja dobra i zla.... i dao je zabranu.

Bog je znao kakve posledice ima nepostovanje zakona. Ljudi nisu imali pojma o tome...
Oni su znali samo za savrsenstvo, a ne i za propadanje i smrt. Da im je Bog rekao nesto od toga - oni ne bi razumeli... kako to da postoji - smrt ? :eek:
Da su samo bili bezrezervno odani Njihovom Stvoritelju,ne bi nikad spoznali "drugu stranu".

A poslednjom recenicom hulis na Boga... tako da prestani , zamolila bih te :evil:

[/B]

Bog je znao kakve posledice ima nepostovanje zakona. Ljudi nisu imali pojma o tome...
Oni su znali samo za savrsenstvo, a ne i za propadanje i smrt. Da im je Bog rekao nesto od toga - oni ne bi razumeli... kako to da postoji - smrt ? :eek:
Da su samo bili bezrezervno odani Njihovom Stvoritelju,ne bi nikad spoznali "drugu stranu".

A poslednjom recenicom hulis na Boga... tako da prestani , zamolila bih te :evil:

bog je dao drvo poznanja i dao zabranu..ali nije ukazao na posledice
to je isti kao kada bi rekla detetu: nemoj da radiš to, kazniću te,
a dete nema pojma o čemu se radi i neće imati uvid u posledice pa će baš krenuti da uradi to nedelo

zar je bog tu bio fer ?

a čuj, hulim boga :eek:
ovo što pišem je retorički a ne verski, tu nema huljenja
i ti recimo huliš nauku kada pišeš o božjem stvaranju za 6 dana pa ti ništa ne kažem :)

bog je dao drvo poznanja i dao zabranu..ali nije ukazao na posledice
to je isti kao kada bi rekla detetu: nemoj da radiš to, kazniću te,
a dete nema pojma o čemu se radi i neće imati uvid u posledice pa će baš krenuti da uradi to nedelo

zar je bog tu bio fer ?

a čuj, hulim boga :eek:
ovo što pišem je retorički a ne verski, tu nema huljenja
i ti recimo huliš nauku kada pišeš o božjem stvaranju za 6 dana pa ti ništa ne kažem :)

Bog je bio Fer: 15 I uzevši Gospod Bog čoveka namesti ga u vrtu edemskom, da ga radi i da ga čuva.

16 I zapreti Gospod Bog čoveku govoreći: Jedi slobodno sa svakog drveta u vrtu;

17 Ali s drveta od znanja dobra i zla, s njega ne jedi; jer u koji dan okusiš s njega, umrećeš.

[/B]

јел то нешто као дам ставим деци чоколаду на сто у њиховој соби и строго им забраним да је поједу, зашто би то радио ако сам свестан да та чоколада рецимо штетна за њих.
ја би себе назвао безобразним оцем који подхебава своју сопствену децу

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back