- Poruka
- 29.534
evo evoOde ti... Zar ne?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo evoOde ti... Zar ne?![]()
Najlakse je okriviti drugoga, kao sto to obicno rade vernici, zar ne?![]()
Овде је генерализација сасвим на месту када су у питању верујући, јер они верују да је Ђаво крив за све њихове патње.
Међутим.. када су у питању атеисти, ситуација се знатно мења...
Они могу бити свесни себе, али и не морају. Тако да.. могу веровати да су за њихову патњу криви политичари, родитељи, и сл.
.
ubistvo je uvek bilo nemoralan cin
Толико о моралу...![]()
а како се бориш са својим унутрашњим злом које чучи и чека?
а у самоодбрани?
jednostavno.....nece to smatrati za zlo.....a djavo i ne kusha mnogo nevernike...sto bi,vec su njegovi...
to i sam znas
а ви сами са собом попричате о својим злим мислима?
а како се бориш са својим унутрашњим злом које чучи и чека?

A zasto se mora pricati o zlim mislima? Ako ti imas takvu potrebu ili pak imas obicaj da se udaris po celu kada nesto pogresis ili da sam sebi kazes nesto na glas tipa neke zabrane i sl. postoji neko objasnjenje za to da je takvo ponasanje infantilno i odrazava potrebu za autoritetom (roditeljskim) koji ce te usmeriti, u svakom slucaju je vezano za roditelje.
Projektujes svoje potrebe na druge.
Ala ste nastrani. U svemu i svakome vidite nekakvo zlo.
Niste vi za ljudsku zajednicu...
(Da se ne bi pitao šta je pesnik teo da kaže - čovek je ogledalo.)
ти си изгледа изузетак
можда неке ствари не могу да схвате, али не верујем да су зли у смислу да неком мисле најцрње (има изузетака).
Ja sam kratkovid. Od kad sam bio klinac više sam se oslanjao na ono što mogu da čujem, opipam, namirišem i zaključim, nego na oči koje pokazuju najspoljniju spoljnu površinu.
I jok. Nisam izuzetak. Zaprepašćujuće mnogo ljudi spremno je da po defaultu vidi dobro, a ne zlo u čoveku.
pa ko kaze da su zli....
па ја покушавам да видим добро у теби, али ти ме сваким твојим постом демантујеш.
ако ти никад немаш зле мисли у себи ти си једно од божијих чуда.Neće biti.
Sale: "а како се бориш са својим унутрашњим злом које чучи и чека?"
Odnosilo se na kojicu, ali kako možeš da tvrdiš za nekoga koga nisi ni upoznao da u njemu "čuči zlo i čeka"? Znači, to je tvoj default. Ne verujem da u mojem sluaju praviš izuzetak.
ако ти никад немаш зле мисли у себи ти си једно од божијих чуда.
А што бих се борила са нечим што чучи и чека?а како се бориш са својим унутрашњим злом које чучи и чека?

А што бих се борила са нечим што чучи и чека?
Извини Сале.. ја бих радо ћаскала са тобом, али Бесмртна ће после да вришти и зове модераторе...
не бих да јој наносим бол...
![]()

А што бих се борила са нечим што чучи и чека?
Извини Сале.. ја бих радо ћаскала са тобом, али Бесмртна ће после да вришти и зове модераторе...
не бих да јој наносим бол...
![]()