SOTONA I DEMONI - kako zavode ljude

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ode ti... Zar ne? :mrgreen:
evo evo
dancing-1.gif

Овде је генерализација сасвим на месту када су у питању верујући, јер они верују да је Ђаво крив за све њихове патње.
Међутим.. када су у питању атеисти, ситуација се знатно мења...
Они могу бити свесни себе, али и не морају. Тако да.. могу веровати да су за њихову патњу криви политичари, родитељи, и сл.

а како се бориш са својим унутрашњим злом које чучи и чека?

а ви сами са собом попричате о својим злим мислима?

A zasto se mora pricati o zlim mislima? Ako ti imas takvu potrebu ili pak imas obicaj da se udaris po celu kada nesto pogresis ili da sam sebi kazes nesto na glas tipa neke zabrane i sl. postoji neko objasnjenje za to da je takvo ponasanje infantilno i odrazava potrebu za autoritetom (roditeljskim) koji ce te usmeriti, u svakom slucaju je vezano za roditelje.
Projektujes svoje potrebe na druge.

A zasto se mora pricati o zlim mislima? Ako ti imas takvu potrebu ili pak imas obicaj da se udaris po celu kada nesto pogresis ili da sam sebi kazes nesto na glas tipa neke zabrane i sl. postoji neko objasnjenje za to da je takvo ponasanje infantilno i odrazava potrebu za autoritetom (roditeljskim) koji ce te usmeriti, u svakom slucaju je vezano za roditelje.
Projektujes svoje potrebe na druge.

зато што је таква тема.

Ja sam kratkovid. Od kad sam bio klinac više sam se oslanjao na ono što mogu da čujem, opipam, namirišem i zaključim, nego na oči koje pokazuju najspoljniju spoljnu površinu.

I jok. Nisam izuzetak. Zaprepašćujuće mnogo ljudi spremno je da po defaultu vidi dobro, a ne zlo u čoveku.

па ја покушавам да видим добро у теби, али ти ме сваким твојим постом демантујеш.

Neće biti.

Sale: "а како се бориш са својим унутрашњим злом које чучи и чека?"
Odnosilo se na kojicu, ali kako možeš da tvrdiš za nekoga koga nisi ni upoznao da u njemu "čuči zlo i čeka"? Znači, to je tvoj default. Ne verujem da u mojem sluaju praviš izuzetak.

Neće biti.

Sale: "а како се бориш са својим унутрашњим злом које чучи и чека?"
Odnosilo se na kojicu, ali kako možeš da tvrdiš za nekoga koga nisi ni upoznao da u njemu "čuči zlo i čeka"? Znači, to je tvoj default. Ne verujem da u mojem sluaju praviš izuzetak.
ако ти никад немаш зле мисли у себи ти си једно од божијих чуда.

а како се бориш са својим унутрашњим злом које чучи и чека?
А што бих се борила са нечим што чучи и чека? :think:

Извини Сале.. ја бих радо ћаскала са тобом, али Бесмртна ће после да вришти и зове модераторе...
не бих да јој наносим бол...:D

:bye:

А што бих се борила са нечим што чучи и чека? :think:

Извини Сале.. ја бих радо ћаскала са тобом, али Бесмртна ће после да вришти и зове модераторе...
не бих да јој наносим бол...:D

:bye:

стојим иза својих речи да је иморталка доказана тужибаба.
да није те борбе била би зла. ти као будиста знаш да се слажемо да у сваком добром човеку постоји зрна зла као и обрнуто, као што у житу има кукољ.
е сад опет кажем да има и чуда божија.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back