Šoping

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Он ми се јавио. Није ни битно. Није мој пост у питању. Него давање себи за право, тј. могућност уопште да се то ради.
Ако окачим гов.но оно треба да стоји. Други да кажу- Вид' будале! и заобиђу ме
А не од мене будале, да праве интелектуалца и ставе књигу.

Pošto mi deluje da ovo meni nabacuješ, prvo se raspitaj ko je to uradio, jer ja nisam. Ali koga briga da piše istinu, bitno je napisati šta ti padne na pamet, jer sloboda govora.
kako mogu tebi da nabacujem bilo šta, ja nemam uvid u moderatorske aktivnosti. i pri tom kada neku pojavu iskritikujem to znači da je do nosa došlo.

ti si sada pod utiskom opšte atmosfere jer nisi sigurna na koju bi stranu.. da li ćeš braniti stavove žena sa kojima se godinama dopisuješ ili uvrede korisnika koji uništavaju eko sistem na ženama.

Poslednja izmena od moderatora:
sad smeta i ova tema shoping, a rekli ste nam da moramo da pishemo na shopingu i eto pishem na shopingu, pishem...jel ste srecni? :rotf:

ja sam danas shopingovala jedan somun, humus, koji mi se ic ne svidja, i kafu.

planiram da shopingujem ringle za sporet, jer sam jednu veliku ja ubila, a druga je riknula usled upotrebe, a mozda sma i prosula nesto pa je uslo u sporet. jel zna neko kolko bi kostale dve velike ringle sa rukama?

treba mi i savet u vezi shopinga voska za drvo....ima onaj vosak sto ne treba da se zagreva, kao u inostranstvu...e sad dal je pametnije kupiti za sve ukupno 750 kinti neki preko kp ili regularno u radnji za 1300 i nesto? ziva nisam.

izvinjavam se sto ne pisem o shopingu krpica i sminke...meni su trenutno moje dve ringlice na pameti i taj vosak.

mozda shopingujem patike, ako bude neki lockdown, pa opet u ofisu spuste cene u ofisu ko proslog septembra.

Kakve krpice. Mani krpice. Ja treba TV da kupim a pojma nemam koji. Znam samo da ne treba da bude veliki ekran,a u inče se ništa ne razumijem ni u ostale stvari. Znam da upalim iz prve ako nije komplikovan daljinski

mh da, na toj temi je stugos najstrasnije vredjao pojedine 4umashe da su matori, da ce umreti i slicno, a nije bio ni kaznjen, a ne banovan. za ono sto je on pisao trebalo je da bude banovan.

gospojce lezbejke su ismevale hetero zene zbog teznje ka penisu (da se kulturno izrazim), a kada sma ja lepo pitala u cemu je fora gadite se penisa, a kupujete kinesku plastiku u obliku istog, to je brze obrisano, jer to je eto provokacija. dvostruki arsini, kao i uvek na ovom 4umu.

jos je ona jedna dosla da ti naredjuje da zatvoris temu. :lol:
gle, to nije istina, svi su bili kaznjeni pa i stugots

da sam ja napisala ono sto je on pisao, mene bi odmah, po najkracem postupku banovali, a za njega jeste diskutabilno dal je dobio i karton, jer nigde nije bilo objavljeno. osim toga, opet s epojavio sa nekakvmo pricom o boomerima, a zaboravio da su mu roditelji boomeri. :lol:
kao sto nigde nije objavljeno ni za ostale, prosto jer je tema ukinuta
i ne, ne bi ni ti bila banovana

to za boomere nije vredno komentara, presmesno je :lol:

kao sto nigde nije objavljeno ni za ostale, prosto jer je tema ukinuta
i ne, ne bi ni ti bila banovana

to za boomere nije vredno komentara, presmesno je :lol:
To je pisano kao uvreda, druga je stvar što mene konkretno ne interesuje šta on misli, pa me baš briga. Ali jeste vređanje, i nije uopšte smešno. Rugati se nekome jer je stariji od tebe je krajnje primitivno i glupo.

To je pisano kao uvreda, druga je stvar što mene konkretno ne interesuje šta on misli, pa me baš briga. Ali jeste vređanje, i nije uopšte smešno.
ne razumem, sta tu ima da vredja bilo koga?
dodje neko levi i kaze vauuu, matori ste...pa sta? i da jesmo i da nismo, to nisu uvrede za koje bi neko dobio ban po zelji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back