86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa onda nemoj u množini bogi. Znaš da je on. Na njega iz svih oružja,nemoj nas dvije da smo krive i kad nismo.Мислим да је Таб.
Нисте ви криве за то, шта ти је.Pa onda nemoj u množini bogi. Znaš da je on. Na njega iz svih oružja,nemoj nas dvije da smo krive i kad nismo.
Znam.Нисте ви криве за то, шта ти је.
kako mogu tebi da nabacujem bilo šta, ja nemam uvid u moderatorske aktivnosti. i pri tom kada neku pojavu iskritikujem to znači da je do nosa došlo.Pošto mi deluje da ovo meni nabacuješ, prvo se raspitaj ko je to uradio, jer ja nisam. Ali koga briga da piše istinu, bitno je napisati šta ti padne na pamet, jer sloboda govora.
kupila sam žute maline, zeleni pekmez i crni hleb
i vi uživajte u obojenom Šopingu drage moje![]()

evo pomoc, ova je skuplja za 99dinaraOvu moju sam platila 700 dinara pre četiri godine.
Optimistički verujem da ih negde ima za 900 dinara.
A šta ima kod tebe?
Šta se sluša, na šta se sluša?
Pazi ovo...

gle, to nije istina, svi su bili kaznjeni pa i stugotsmh da, na toj temi je stugos najstrasnije vredjao pojedine 4umashe da su matori, da ce umreti i slicno, a nije bio ni kaznjen, a ne banovan. za ono sto je on pisao trebalo je da bude banovan.
gospojce lezbejke su ismevale hetero zene zbog teznje ka penisu (da se kulturno izrazim), a kada sma ja lepo pitala u cemu je fora gadite se penisa, a kupujete kinesku plastiku u obliku istog, to je brze obrisano, jer to je eto provokacija. dvostruki arsini, kao i uvek na ovom 4umu.
jos je ona jedna dosla da ti naredjuje da zatvoris temu.![]()
gle, to nije istina, svi su bili kaznjeni pa i stugots

kao sto nigde nije objavljeno ni za ostale, prosto jer je tema ukinutada sam ja napisala ono sto je on pisao, mene bi odmah, po najkracem postupku banovali, a za njega jeste diskutabilno dal je dobio i karton, jer nigde nije bilo objavljeno. osim toga, opet s epojavio sa nekakvmo pricom o boomerima, a zaboravio da su mu roditelji boomeri.![]()

To je pisano kao uvreda, druga je stvar što mene konkretno ne interesuje šta on misli, pa me baš briga. Ali jeste vređanje, i nije uopšte smešno. Rugati se nekome jer je stariji od tebe je krajnje primitivno i glupo.kao sto nigde nije objavljeno ni za ostale, prosto jer je tema ukinuta
i ne, ne bi ni ti bila banovana
to za boomere nije vredno komentara, presmesno je![]()
ne razumem, sta tu ima da vredja bilo koga?To je pisano kao uvreda, druga je stvar što mene konkretno ne interesuje šta on misli, pa me baš briga. Ali jeste vređanje, i nije uopšte smešno.
Ne zezaj, postavim prugastu dasku za plivanje i odmah skačete.ne razumem, sta tu ima da vredja bilo koga?
dodje neko levi i kaze vauuu, matori ste...pa sta? i da jesmo i da nismo, to nisu uvrede za koje bi neko dobio ban po zelji

opet mnozina...nepopravljiva siNe zezaj, postavim prugastu dasku za plivanje i odmah skačete.![]()

Al hrabre postovi ispod tvita ove devojke, sve će biti bolje kad bumeri pocrkaju![]()
Može link do poruke?Evo ti jedan citata od stugotsa, pa ponovi da nije uvreda
Meni ste svi isti, zeleni. Ja opet o bojama.opet mnozina...nepopravljiva si![]()

jao pa svi cemo da umremo jednog dana, kao sto ce i oni za koju godinicu da postanu boomeriEvo ti jedan citata od stugotsa, pa ponovi da nije uvreda