SONY ERICSSON

JEL MOZE NEKO DA MI NADJE sony eriksson C702i polovan u nisu neko ko zivi u nisu ili neko ko zna nekog koji ima sony eriksson C702i i koliko kosta ???????????????????????????????????????????????????????????????????///

Teme ti je spojena sa ovom.
Prelistaj malo forum i nemoj otvarati posebnu temu za svako pitanje koje imas.
Mod DellBoy-011

Poslednja izmena od moderatora:
Imam problem sa telefonom, W880i, rekli su mi da je u pitanju hladan lem na procesoru ili na flash chipu, telefon radi neko vreme i onda zablokira. kazu popravka 40evra sto je mnogo,iako je telefon skuplji...da li da popravljam,ili da ga prodam tako? Ili zna li neko ima li gde jeftinije popravka? hvala

da li neko zna kako mogu nabavati ovaj telefon iz inostranstva? cena mu je oko 450 evra sa njihovog originalnog sajta, a ovde u radnja je chak 880 evra.. stravichno

eh da to je Sony Ericsson Satio
sony-ericsson-satio-1-1.jpg

nije mi jasno zasto po radnjama nema soni e.k850i,ali bas ni u jednoj radnji u celom gradu a noviji je model.Kada pitam ne kazu mi nista konkretno,jedan mi je rekao da stizu moderniji modeli pa kao zato,ali sumnjam.Bas sam bila odlucna da ga kupim a sad sve vise sumnjam da s tim telefonom nesto ne stima,ima li iko iskustva sa tim telefonom?

Da li neko zna kako da resim sledeci problem- kada hocu da udjem u aplikacije ili igrice na s.e. k530i, izlazi mi poruka "operacija nije uspela". Da li je neko imao takav problem, i jel moram da ga nosim u servis? hvala, pozz

sta mislite o k850i hocu da ga kupim jer mi se mnogo svidja ne samo funkcije vec i dizajn.kada sam se raspitivao po radnjama rekli su mi da je star model i da se tesko moze naci u prodaji.inace strai k810i mi se raspao nacisto jedva radi. tako da da li je k850i stvarno zastareo kao sto sam cuo?

slicno pitanje sam i ja postavila vec dva puta ali niko mi nije odgovorio i meni se cini da ima dobre funkcije,dobru kamericu i nije tako star model jer je dosta skup,nije mu ni stigla pasti cena,a oni su ga povukli iz prodaje,kod mene ga nema ni u jednoj radnji u celom gradu,kada pitam zasto,prave se blesavi i ne odgovore mi konkretno.Imala sam ponude da kupim polovan soniyeriks.ali sam odbila jer mi je oko tog modela nesto sumnjivo.

otišo G700

...nego sad iam drugu muku...uzo sam K800i...
...na njemu je ona pločica T-mobile, što će reći da je skinut s mreže, šta god to značilo...
...apdejtovao sam mu softver i od tada izašlo na mađarskom...a kako ja ni reč ne kontam taj mađarski, sastavio sam reči uz pomoć krstaricinog prevoda...

...evo šta sam preveo...

mesto ukljuceno kartice, ili razumevanje
molimo odaberite prezentacije

...cenim da sam apdejtom softvera aktiviro neke blokade, šta li...i oće samo da pusta onu reklamu yza SE...drugo ništa ne reaguje...

Back