SONY ERICSSON

Molim vas,treba mi pomoc!Ne bih otvarala temu,posto je SE u pitanju.

Imam Se k800i i do sada sam prezadovoljna slikama,jer su mi one na prvom mestu.E,sad,bacila sam oko na SE Aino,juce sam videla da je oko 29000,sto mi je prihvatljivo,jer je pre par nedelja kostao 46000!!

Nasla sam na nekom forumu da Cyber-shot telefon(k800i),koji ima 3,2 Mega pixela ima bolje fotografije od Aina,koji ima 8,1 a nije Cyber shot ?!?! O cemu se radi i da li je to moguce?

Ja se ne razumem mnogo u te tehnicke stvari,pa vas molim za pomoc,da mi objasni neko ko to stvarno zna ili mozda ima Aino.Kakvi su vam utisci???

Pitam zato sto nisam neko ko menja cesto telefone,zato gledam da svaki put uzmem bolji.Pod uslovom je samo da bude SE.

Pozdrav svima!!!
Novi sam vlasnik Xperia X10ke...jel mi moze neko nesto opsirnije napisati koje su najbolje aplikacije za taj telefon i sta jos sve treba da instaliram na njega?
Hvala Vam!!
p-s:ne snalazim se bas najbolje..sto je i normalno ja mislim...:)

Da li nekom treba tema za Sony Ericsson?Ako nekom treba neka kaze koji model i neka postavi linkove od tri slike koje zelite da se ubace u temu

jas imam SE P1i i mi treba tema so celonsno menuvanje na ikoni odnosno sum smenil poveke temi ama nema na nitu edna so razlicni ikoni od tie fabrickite. inaku na temite scrensotot e so poinkvi ikoncinja a koga ke ja istaliram gi nema tie ikoncinja

Da li neko slučajno zna odakle se može skinuti i kako se može instalirati Android 2.1 (eventualno i 2.2) na Xperia X1? Mogu li to sam, ili je poželjno da se nosi u neki servis?

Poslednja izmena:
Da li neko slučajno zna odakle se može skinuti i kako se može instalirati Android 2.1 (eventualno i 2.2) na Xperia X1? Mogu li to sam, ili je poželjno da se nosi u neki servis?

Ne si igraj mn so takvi rizici. ako nemas iskustvo poarno ne cepkaj vo operativniot sistem.inaku ima tuttorijali za Andrios 2.1 ama mislam deka bea za Iphone 3g and 3gs nameneti.

Back