- Poruka
- 2.642
Па видим да си писмен, и прочитао два чедина пмафлета уз вутру..али нисам ти ја професор Српског или Вујаклијаjavna tajna![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па видим да си писмен, и прочитао два чедина пмафлета уз вутру..али нисам ти ја професор Српског или Вујаклијаjavna tajna![]()
Па видим да си писмен, и прочитао два чедина пмафлета уз вутру..али нисам ти ја професор Српског или Вујаклија

kako možeš da se ložiš na onog umobolnika iz Obraza:rolleyes:
ne čitam čedine pamflete, od domaćih autora samo vojislava dr koštunicu![]()
Као они сазнају. 
Тачније - имају 13!!!danas sam na vesti b92 povodom ove akcije procitao da siptari u Somboru imaju DVANAEST I BROJEM 12 PEKARA!!!!!
neverovatan podatak.
dok srbin na kosovu ne moze da otvori ni trafiku za to vreme siptari u somboru poseduju POLA CENTRA GRADA I DALJE SE SIRE
e srbijo jadna sa ovakvim srbima "demokratama" i ne zasluzujes nista drugo nego da propadnes....
Zasto radite u korist svoje stete podrzavanjem siptara tj kupovinom peciva u njihovim pekarama i poslasticarama?
zasto?
eda li vi znate da od svakog kupljenog kolaca ili hleba u siptarskoj pekari 10-20% ode na finansiranje OVK I nezavisnosti Kosova? Na kupovinu oruzja za ubijanje Srba?
Da li znate?
Pa ako znate zasto radite u korist sopstvene stete? Gde vam je mozak?

da li je moguce da niko nema ideju kada je u pitanju glavna industrijska grana u Albaneza.?????
da li je moguce da niko nema ideju kada je u pitanju glavna industrijska grana u Albaneza.?????

vi ste ljudi otisli u q*** odnosno u spajz.Ja mislio o presecanju tranzita na teritoriji Srbije.Normalno i jacanje svesti kod mladih od stetnosti droge,a to presecanje znase kao ide.
Baš si smešan, ali, možda baš to treba: Pozivaš narod da spreči tranzit belog iz KiM-a, što je ustvari, po zakonu, posao policije!?![]()
jel mislish na pravljenje dece? pa nije to kvantna fizika![]()
Zaprašivanje KiM-a pesticidima!?
I šipticidima!?![]()
Pa ovo je demokratska zemlja i svako ima pravo da izrazava slobodnu ljubav , pa i Pahomijevi decaci]kako možeš da se ložiš na onog umobolnika iz Obraza:rolleyes:[/B]
ne čitam čedine pamflete, od domaćih autora samo vojislava dr koštunicu![]()
Sto se tice trgovine narkoticima, veliko je pitanje ko tu vodi kolo. Albanci to rade, ali problem je u tome sto ih nasi organi ne jure, tj. jure ih reda radi, ali ne udaraju gde treba. Najveci centar za proizvodnju i distribuciju heroina u Evropi se ne nalazi na teritoriji Kosova gde nasa policija vise ne sme ni da proviri. Veliki Trnovac je u uzoj Srbiji, a kako rekoh sav siptarski heroin krece iz ove varosice. Ali, ne secam se da sam skoro procitao da je neko iz tog mesta hapsen, ili da je nasa policija imala bilo kakvu akciju u tom mestu. Da li neko zna zasto je to tako?
Па сада ко има проблема са мозгом о томе ја нећу........ ја јесам у Образу...што питаш?

gledao sam neku emisiju pre par godina ne secam se na kojoj TV stanici o Velikom Trnovcu gde je u ono vreme 90-tih po njihovoj pretpostavci bilo dnevno minimum 500 kg koke u prometu.A da tadasnji mup Srbije nije usao u to selo od 92-97.Ja se pitam ZASTO???
Sto se tice trgovine narkoticima, veliko je pitanje ko tu vodi kolo. Albanci to rade, ali problem je u tome sto ih nasi organi ne jure, tj. jure ih reda radi, ali ne udaraju gde treba. Najveci centar za proizvodnju i distribuciju heroina u Evropi se ne nalazi na teritoriji Kosova gde nasa policija vise ne sme ni da proviri. Veliki Trnovac je u uzoj Srbiji, a kako rekoh sav siptarski heroin krece iz ove varosice. Ali, ne secam se da sam skoro procitao da je neko iz tog mesta hapsen, ili da je nasa policija imala bilo kakvu akciju u tom mestu. Da li neko zna zasto je to tako?