- Poruka
- 76.576
Једног дана, Захвално Човечанство подизаће му споменике, школе и институције називаће се по њему, биће снимани филмови, серије и документарци о њему и његовом Херојском Подухвату!Буквално је имао избор између угодног живота са огромном платом или слобода обичног човјека од шпијунурања преко друштвених мрежа.Изабрао је слободу и јавно тај проблем ракринкао.Да је остао у САД, вјероватно би нашли објешеног негдје у затвору према томе, Сноуден је јунак модерног добар.Ако опстане цивилизација за 50-100 година ће га славити као великог јунака.
Један филм је већ снимљен :
Мени лично никада није био проблем послемисати ни са црним ђаволом док се то све своди на коректну комуникацију, када се крене са политичке конотације или географске одреднице убацивати некако изгубим жељу и вољу.Дјелује ми као лоша домаћа серија или сапуница.Шта ти си из РС.Мора гласаш за Додика и Вучића.Лол Зар то није мало превише аутистично и ограничено понашање.Или да сваку тему сведемо на руско-украјинскик сукоби или избори у Србији.Мани ме се брате тема је семафор коалиција губи проценте на изборима и лик написа па није то баш тако а медији већ данима пишу томе па и сам Шолц.