Šolc gubi tlo pod nogama

• Začetnik teme Začetnik teme Emihs
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Буквално је имао избор између угодног живота са огромном платом или слобода обичног човјека од шпијунурања преко друштвених мрежа.Изабрао је слободу и јавно тај проблем ракринкао.Да је остао у САД, вјероватно би нашли објешеног негдје у затвору према томе, Сноуден је јунак модерног добар.Ако опстане цивилизација за 50-100 година ће га славити као великог јунака.
Једног дана, Захвално Човечанство подизаће му споменике, школе и институције називаће се по њему, биће снимани филмови, серије и документарци о њему и његовом Херојском Подухвату!
Један филм је већ снимљен :

Занимљиво је да сви исто пишу, исте реченице, исте форе, итд
Носфи је бар оригиналан, ово су све копије.
Носфи је лоша копија Џег, остали нису за коментарисати.Алтер је колатарална штета, иначе ок лик занимљив по питању неких другим тема.
Де Систи је већ постао одавно посесивно опсесиван по питању многих тема и бринем искрено за његово ментално здравље.
Као да је комшија ушао у Носфија такакав некакав лом. :eek: Мени лично никада није био проблем послемисати ни са црним ђаволом док се то све своди на коректну комуникацију, када се крене са политичке конотације или географске одреднице убацивати некако изгубим жељу и вољу.Дјелује ми као лоша домаћа серија или сапуница.Шта ти си из РС.Мора гласаш за Додика и Вучића.Лол Зар то није мало превише аутистично и ограничено понашање.Или да сваку тему сведемо на руско-украјинскик сукоби или избори у Србији.Мани ме се брате тема је семафор коалиција губи проценте на изборима и лик написа па није то баш тако а медији већ данима пишу томе па и сам Шолц.

Па слободни су видиш да је чак и Сноуден побјегао из америчког режима у слободну Русију.:D
Након крађе на америчким изборима и покушаја убиства актуелног кандидата имате још образа кењати о демократским изборима? :D
Реално Путин глатко добија изборе зато што је од сиромашне и пропале љуштуре СССР и наследнице Русије направио државу која данас живи некакав свој живот свиђало се то вама или не.Али живи живот, Русија је у односу на 90-е држава а заслуге не припадају пијаном Јељцину него Путину.Путин још живи на тој слави плус је успјешно завршио чеченску проблематику, грузијску проблематику и тренутно решава наци Бандера режим у Украјини.Ја бих рекао да ће Путин остати упамћен као највећи руски државник, под условом да успјешно ријеши помахниталу Украјину а све су назнаке да хоће.
Evo već tri godine uspešno rešava Ukrajinu.

Горе поменух хиљаду пута више.

Ако би критеријум био плата и бизнис, онда није хиљаду пута више, већ 50 хиљада пута више, минимум. Руси беже из Русије не само због пара, већ многих других разлога, тако да Сноуден као појединачни пример отпада.
Не отпада јер је он човјек од државе мало изгуглај тај случај.Дакле побјегао је човјек од државе јер се бојао за свој живот и јер је знао шта раде и добио напад морално етичке природе гдје одлучио да је ипак држављанин свијета а не само САД.
Кина као нефер играч је земља која прва заслужује санкције остатка света. Свакако да је Америка у економским односима хиљаду пута више фер играч од Кине, а ко ми каже супротно, сматраћу да о кинеској економији везе нема.
По чему је Кина нефер играч ,она 110 посто функционише на постулатима модерног капитализма.Какво је уређење државе Кине није наш проблем.Да ли си знао да у Кини данас живи око 130 милиона само хришћана, имају сва права и слободу.
Цензура? Сваккао да разни центри моћи утичу на медије, али је у другим земљама цензуру далеко лакше постићи него у Америци, а посебно у западној Европи, и опет, како рекох горе, све то видиш на западу, а сто пута горе, те исте ствари, не видиш на истоку, или је један пример са запада довољан за оправдање за следећих сто примера на истоку.
Па ето наведи ми примјер да се актуелни предсједник једне државе стави под цензуру друштвених медија и мрежа јер се таквом центру моћи не свиђа шта прича.Нађи ми сличан примјер, а то се десило господину Трампу.
Не знам ни шта значи израз "малигни утицај", тако да на тај део твог поста не могу да одговорим.

Период 92-95 и 99, је јако тешка тема за нас, па, ипак, много тога смо ми сами те деценије погрешно играли због песме оног певача "Не може нам нико ништа, јачи смо од судбине".
Како не знаш упљували сте се причајући приче о руском малигном утицају док гутате амерички булшит од фамозне "демократије" кажњавањем и уништавањем непослушних "недемократија" или како већ да их назовемо.Дај не зезај ме Алетеру знаш ти одлично да је сва прича око демократије само појам који дефинише јачи тлачи и он пише и дефинише шта је домократија.Мораш схватити да је период 1992-1995 и 1999 године најбољи примјер како изгледа "објективно демократско" извјештавање и мијешање-утјеривање демократије.Ми смо свједоци тог времена и не знам зашто је проблем писати о томе, шта не одговора тренутном наративу како само зли и недемократски Руси шаљу казненичке експедиције? :per:

Poslednja izmena:
Од органа гоњења своје земље коју је шпијунирао у корист стране земље
То просто није тачно лик никада није радио за Русију нити је био класични шпијун већ један од твораца софтвера за проналазак опасних терориста, барем му је тако речено у почетку, укратко геније компјутераш.Међутим софтвер је послужио за неке друге ствари, једна од њих је чак бизарна да било који лаптоп, тв или компјутер са камером спојен на интернет постаје алатка за шпијунирање корисника, такву причу подржаваш када причаш против Сноудена.Али да ти не откривам све мало се више потруди.

Poslednja izmena:
E, замисли, у Немачкој СЛОБОДНИ ИЗБОРИ ПОСТОЈЕ.
Знаш ли где не постоје? У Русији и Белорусији ;)
Kad mediji orkestrirano i organozovano od državnih institucija rade protiv jedne opcije (AfD) i kad tajna služba sve radi da kompromituje jednu opciju (AfD), to nisu slobodni izbori. To je blaža varijanta Vučićeve Srbije. Za Rusiju i za ostale, ne znam, tema je Nemačka.

Kad mediji orkestrirano i organozovano od državnih institucija rade protiv jedne opcije (AfD) i kad tajna služba sve radi da kompromituje jednu opciju (AfD), to nisu slobodni izbori. To je blaža varijanta Vučićeve Srbije. Za Rusiju i za ostale, ne znam, tema je Nemačka.
Јесу ли отровали кога или затворили у Сибир?

Не буди смешан
Не знам одакле ти то, чекао је држављанство Русије поприлично дуго, чак су Руси колико се сјећам размишљали да га испоруче - врате у САД али онда се закомпликовало на глобалном нивоу и задње што о њему знам да постоји велика већина Американца која заговара његов повратак.Против њега су само острашћени Бајденови фанатици.Лик није урадио ништа лоше само је разоткрио како функционишу и како могу да функционишу друштвене мреже, претраживачи и слично нарушавајући наше право на интиму и слободу интернет простора у којем живимо-функционишемо.

Iebala te Rusija, pričamo o Nemačkoj! U Nemačkoj živim i mogu da pričam o Nemačkoj. Šta me zanima Rusija?

С обзиром да је 2024. година, и информације су доступне на клик,

не морамо само да пишемо о земљама у којима живимо, већ можемо да упоређујемо системе различитих земаља, а управо са циљем да схватимо систем у некој земљи, упоређујући је са другим земљама.

С обзиром да је 2024. година, и информације су доступне на клик,

не морамо само да пишемо о земљама у којима живимо, већ можемо да упоређујемо системе различитих земаља, а управо са циљем да схватимо систем у некој земљи, упоређујући је са другим земљама.
Opet kažem, pričamo o Nemačkoj, o tzv EU demokratiji. Znači ok je sve dok ima negde gore?

То просто није тачно лик никада није радио за Русију нити је био класични шпијун већ један од твораца софтвера за проналазак опасних терориста, барем му је тако рчено у почетку, укратко геније компјутераш.Међутим софтвер је послужио за неке друге ствари, једна од њих је чак бизарна да било који лаптоп, тв или компјутер са камером спојен на интернет постаје алатка за шпијунурање корисника, такву причу подржаваш када причаш против Сноудена.Али да ти не откривам све мало се више потруди.
Најаче је што ни Американци не тврде да је Сноуден руски шпијун, али зато генијцли са крстарице Систи и екипа то ,знају" и тврде .

Толико о томе.

Не знам одакле ти то, чекао је држављанство Русије поприлично дуго, чак су Руси колико се сјећам размишљали да га испоруче - врате у САД
Да, баш су размишљали да га врате.
И држављанство дуго није добио, јер је на шалтеру број 4 општинске управе у Вороњежу била једна задрта тетка која му увек замерала мањак једног папира

Iebala te Rusija, pričamo o Nemačkoj! U Nemačkoj živim i mogu da pričam o Nemačkoj. Šta me zanima Rusija?
Зато што је тема о томе како је Шолц уздрман.
Нечија политичка позиција дрма се у држави у којој има СЛОБОДНИХ избора.
У Русији их НЕМА.
А покретач теме је навијач Русије.

Back