Šolc gubi tlo pod nogama

• Začetnik teme Začetnik teme Emihs
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Знам, писало на Спутњику.

Што рече Алтер, правиш слободарски случај од откривеног руског шпијуна.
Само у Србију, побегло 150 хиљада обичних Руса. Вероватно побегли од силног слободарства и фестивала демократије у Кремљу
Лик нема везе са Русијом лупаш глупости.Није ни требао завршити у Русији, случајно заглавио сплетом околности.
Опет понављам удуби се мало више у случај Сноуден по можемо причати, овако нема смисла.

То није тачно.Распитај се мало о случају Сноуден, он је јунак модерног човјечанства и технологије и велики борац за људска права и слободу.Слава му.Такве људе треба славити а не креаторе Фејса и осталих играча службе.
Да, Сноуден је модерни Солжењицин, који је свету раскринкао мит о америчкој ,,демократији".

Побегао код послодавца, шта ти није јасно.

Само у Србију, побегло 150 хиљада обичних Руса. Вероватно побегли од силног слободарства и фестивала демократије у Кремљу
А Солжењицин ти је био ,,херој", иако је, ко зна за чије паре и чији рачун, опањкавао своју земљу по Западу??

А сад ти Сноуден не ваља. Е нећемо тако, друже Систи .

Od koga je pobegao Snouden u Rusiju?

Лик нема везе са Русијом лупаш глупости.Није ни требао завршити у Русији, случајно заглавио сплетом околности.
Опет понављам удуби се мало више у случај Сноуден по можемо причати, овако нема смисла.
Не вреди са њим причати, он је острашћен. Пласира само научене мантре.

Па слободни су видиш да је чак и Сноуден побјегао из америчког режима у слободну Русију.:D
Након крађе на америчким изборима и покушаја убиства актуелног кандидата имате још образа кењати о демократским изборима? :D
Реално Путин глатко добија изборе зато што је од сиромашне и пропале љуштуре СССР и наследнице Русије направио државу која данас живи некакав свој живот свиђало се то вама или не.Али живи живот, Русија је у односу на 90-е држава а заслуге не припадају пијаном Јељцину него Путину.Путин још живи на тој слави плус је успјешно завршио чеченску проблематику, грузијску проблематику и тренутно решава наци Бандера режим у Украјини.Ја бих рекао да ће Путин остати упамћен као највећи руски државник, под условом да успјешно ријеши помахниталу Украјину а све су назнаке да хоће.
Politički progon USA predsedničkog kandidata Trumpa se nastavlja.

Banka i Trump su procenili vrednost neke Trumpove nekretnine na koju je dobio zajam.
Pare je vratio sa kamatom i banka i Trump zadovoljni.
Ali nezavisne sudije Bajdenovoig DOJ osudile ga za prevaru..... kazna 350milion $,
nezavisini biznismeni u USA kažu teror Demsa i DOJ i neviđeni skandal.

https://www.politico.com/news/2024/02/16/trump-fraud-case-verdict-350-million-00141990

Отишли због плате и бизниса, САД су и даље највећи произвођач новца.То нико не спори.Причамо о фамозној демократији.Ја не знам ко је увео први економске санкције Кини на Хуавеи јер је конкуренција или ко се почео играти са цензуром медија јер му се не свиђа да чује шта друга страна прича.Кажете малигни утицај а елте немој ми причати?Те флоскуле можете неком ко није изашо из своје вукој**ебине, ја сам обишао довољно "демократија" вјеруј ми знам о чему причам а и уживо смо вили свједоци ђшта значи "објективност" демократије 1992-1995 и 1999 године.
Горе поменух хиљаду пута више.

Ако би критеријум био плата и бизнис, онда није хиљаду пута више, већ 50 хиљада пута више, минимум. Руси беже из Русије не само због пара, већ многих других разлога, тако да Сноуден као појединачни пример отпада.

Кина као нефер играч је земља која прва заслужује санкције остатка света. Свакако да је Америка у економским односима хиљаду пута више фер играч од Кине, а ко ми каже супротно, сматраћу да о кинеској економији везе нема.

Цензура? Сваккао да разни центри моћи утичу на медије, али је у другим земљама цензуру далеко лакше постићи него у Америци, а посебно у западној Европи, и опет, како рекох горе, све то видиш на западу, а сто пута горе, те исте ствари, не видиш на истоку, или је један пример са запада довољан за оправдање за следећих сто примера на истоку.

Не знам ни шта значи израз "малигни утицај", тако да на тај део твог поста не могу да одговорим.

Период 92-95 и 99, је јако тешка тема за нас, па, ипак, много тога смо ми сами те деценије погрешно играли због песме оног певача "Не може нам нико ништа, јачи смо од судбине".

Politički progon USA predsedničkog kandidata Trumpa se nastavlja.
Прогоњени Трамп ће на изборе изаћи, и највероватније ће победити,

док на другој страни света, где сунце излази, председнички кандидати и не доспеју до бирачког листића, а најчешће, уместо на бирачком листићу, заврше на Арктику, Сибиру или размазани по плочнику или бетону због формуле маса пута убрзање.

док на другој страни света, где сунце излази, председнички кандидати и не доспеју до бирачког листића, а најчешће, уместо на бирачком листићу, заврше на Арктику, Сибиру или размазани по плочнику или бетону због формуле маса пута убрзање.
:mazi: :mazi: :mazi:

Ameri kao ameri političke nepodobne pre rešavaju pucnjavom. :whistling:

Shooting Kill It GIF by BANDAI NAMCO Entertainment

Ne verujem da će Trump živ dočekati izbore, ali ajde moguće i da se to desi , da preživi,
u najboljem slučaju biće brutalno pokraden glasovima migranata bez dokumenata.

Мисли на тоталитарно сионко друштво које командује Америком.

Колико двоструких стандарда код вас, то је невероватно.

Ашкенази већ више од сто година имају далеко већу власт и моћ у Русији, него у Америци,

а, опет, ви то (што, наравно, није ништа лоше) видите само у Америци, а не видите у Русији.

Da, za čijim se predsednikom u Hagu raspravlja da li da bude raspisana Poternica zbog pocinjenih Ratnih zlocina, tipa Genocida.
Нећемо се обазирати за глупостима које иницирају балави левичари, арапски националисти и исламисти инсталирани по органима

Колико двоструких стандарда код вас, то је невероватно.

Ашкенази већ више од сто година имају далеко већу власт и моћ у Русији, него у Америци,

а, опет, ви то (што, наравно, није ништа лоше) видите само у Америци, а не видите у Русији.
Ашкенази немају никакву власт у Русији. Али зато по Америци ведре и облаче.

Да, Сноуден је модерни Солжењицин, који је свету раскринкао мит о америчкој ,,демократији".
Буквално је имао избор између угодног живота са огромном платом или слобода обичног човјека од шпијунирања преко друштвених мрежа.Изабрао је слободу и јавно тај проблем раскринкао све да доказима.Да је остао у САД, вјероватно би га нашли објешеног негдје у затвору према томе, Сноуден је јунак модерног добар.Ако опстане цивилизација за 50-100 година ће га славити као великог јунака.

Poslednja izmena:

Back