:shock: ali bas mi se svidja!!!!:rolleyes:
hehehe nego sta, da se to lepo vidi!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: ali bas mi se svidja!!!!:rolleyes:
Halo vr4g,
Ti imas nesto slicno u Solaru ove godine kao i ja. U 8.kuci mi je Uran u konjukciji sa Marsom, sa losim aspektima). Ja imam knjigu: Solarni Povratak od Mary Shea, gde pise da Uran u 8.kuci znaci, da cu se resiti dugova. Posto je samo jos 2 meseca do kraja mojeg Solara, ne verujem da cu se resiti toga.
Drugo: ascendent je u Lavu, u 10.kuci (Natal) a Sunce u 10.kuci (u Solaru). To bi kao morao biti novi posao. Nije ni to.
Sto se tice Marsa u 4.k. u Solaru (netko je spomenuo kao preselenje), kod mene je Mars u toj kuci uvek znacio, da sam srela nekog novog muskarca. Isto se to desilo, kad sam imala Sunce u 7.kuci, u Solaru. Mozda je kod mene tako, jer Mars je vladar moje 7.natalne kuce a Sunce je u 7.natalnoj kuci?
Preselenje se kod mene desavalo, kad je Merkur (vladar prirodne 3.kuce), Mesec (vladar prirodne 4.kuce) i Uran bio na samom IC (dom, kuca).
Vazno je i kada je u Solaru isti Ascendent kao i kod Natala: kod mene je to Vaga. Tada se sigurno desi nesto vazno.
Pozdrav, venus8
Uputstvo za postavljanje karti imaš na temi KAKO POSTAVITI KARTU NA FORUM (klikni na link).Sta se desava kad solarni ASC padne u 8 natalnu kuci,a u solarnoj mi je prva kuca naglasena,posto ne umem da postavim svoju natalnu mozda je najbolje da ostavim svoje podatke da mi neko postavi?
Isto važi i za tebe, s tim da treba da postaviš i sliku natalne karte, ne samo solar.Imam i ja jedno pitanje, tj. kad cete moci molim da mi odgovorite.
Da li mi mozete reci hocu li tokom ove godine
konačno otici na vec dugo planirano putovanje u inozemstvo?
Ne može tako da se gleda, ništa pojedinačno već mora celina, natal + solar. Gledaj čime Uran i Neptun vladaju u natalu, pa u solaru, Venera takođe ... i sl. To je princip.Kad se konjukcija Sunce-Uran u solaru nadje na natalnom Suncu u drugom polju.A Neptun na natalnoj Veneri iz prve?Sta moze da donese?
Isto važi i za tebe, s tim da treba da postaviš i sliku natalne karte, ne samo solar.
zaustavis fakticki planete na istom stepenu sunca kada je bilo u natalu -to je solarna slika- i daje obris dogadjaja u poljima koja se oslikavaju za tu godinu..kao mali natal, u pravu si, sa svojim vladarima i poljima..u odnosu na natal planete nastavljaju da se krecu ali prvenstveno polja gledas u solaru i tranzite na njega s tim da se kombinuju ti tranziti sa globalnom natalnom slikom i posebno jakim aspektima koje na primer imas u natalu...Ne moze sve odjednom da se savlada, kao i u natalu postoje bitne stvari, pokusaj da sagledas sliku za proslu godinu, osnovna polja dogadjanja u tom solaru sto su bila bitna i periode kada su u solaru, planete daljim tranzitom radile neke bitne aspekte i u kojim solarnim poljima...moras da znas da je solar slika "godine" ali kako se planete krecu da vec negde oko pola godine krecuci se ka novom solaru , da bi videla sta se dalje desava, po poljima, neophodna je cesto izrada polugodisnjeg horoskopa koji preuzima polja delovanja, bar sto sam ja godinama pratila...neki to ovde kazu - da malo uprostim - solar radi jedno vreme pa onda prestane..nije to u pitanju nego se mora znati tacno-tacno vreme rodjenja bas, povezati planete sa dogadjajima koji postoje i pratiti bitna kretanja dalje...npr ljudi godinama prate sudske procese, prodaju imovine, preseljenja i sl..pa povezu natalne sa trenutnim solarnim vladarima tih stvari, pa prate kroz solar njihove tranzite i tako malo vise precizno znaju kad se sta desava..Ako je vreme rodjenja tacno, bas dosta stvari moze da se vidi, imala sam slucajeve da se bas bas gomila stvari vidi, ali je nezahvalno to raditi, zahteva mnogo truda, napora, kombinacija, odvajanje bitnog od nebitnog, pracenje i potvrdjivanje i tako redom..ne moze samo "pljas solar na sto" i "sta ce mi se desavati u ovoj godini" - onako s neba pa u rebra kako se radi sa natalima, solar je prefinjeniji, kraci i precizniji samo ako se dobro poveze i ako je vreme rodjenja tacno..![]()
Kad se konjukcija Sunce-Uran u solaru nadje na natalnom Suncu u drugom polju.A Neptun na natalnoj Veneri iz prve?Sta moze da donese?
Zna li neko sta moze da donesi mars u IV i u solaru i u natalu?
Ja ti mogu reci kako je kada je Mars u 4.kuci u Solaru (blizu IC): u to vreme sam srela muskarce koji su hteli ozbiljnu vezu samnom. Mars je inace vladar moje 7.kuce. Mozda zato posto je 4.kuca, kuca porodice?